Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 85 tema

Pauksciuk, truksta zodziu bigsmile.gif
Atsakyti
kol kas kovo 6d. tinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2010 02 11, 19:59)
1. Paukščiuk, nuostabios rožės, ne veltui jas įsimylėjai  wub.gif  thumbup.gif

2. Na o aš baigiau metrikėlį, tik vardelio ir metrikų betrūksta, dabar nežinau ką siuvinėt  blush2.gif  ax.gif Beje, o jums neatrodo, kas šis metrikas tinka labiau mergaitėms, o ne berniukams?  blush2.gif Man kažkodėl iškilo toks klausimas...  g.gif
...

1. wub.gif wub.gif wub.gif lb lb grazu wub.gif
2. man jis toks lb universalus atrodo. tinka manau ir mergytei ir maziukui.

Niu jau kokie LT vyriskiai kantrus ir talentingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 02 11, 19:01)
laurin22, gal tavo vyras menininkas? Šiaip smalsu, jau ne kartą pagalvojau, kuo užsiima gyvenime kryželiu siuvinėjantys MB  smile.gif

maniskis meniskos sielos, bet dirba fizini vyriska darba 4u.gif
aciu merginos uz pagyras 4u.gif nors ir ne man jos, bet malonu biggrin.gif jei butume LT, tai ireminimas, ypac pasportai tikriausiai butu ne tokie, bet sukos is padeties ka rado atitaikomo ir pertaisomo 4u.gif dabar reik sulaukt kol vel ses ant adatos biggrin.gif
o jus saunuoles-prisiekus temos gerbeja esu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingomi @ 2010 02 11, 21:36)
Pauksciuk, truksta zodziu bigsmile.gif

Tai čia kaip suprasti? Taip labai gerai, ar taip labai blogai, kad net žodžių nėra? wink.gif g.gif lotuliukas.gif Spėju, kad labai gerai smile.gif
Pauksciuk, tikrai darbelis super thumbup.gif Šaunuolė
Atsakyti
Paukščiuk bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Laurin22 perduok vyrui kompimentus 4u.gif

o aš katina literata baigiau šiandien, rodausi ax.gif
user posted image
Atsakyti
Gal galit pasakyti, kaip čia reikia siuvinėti? blush2.gif "Incline of half cross stitches is to be made in the same direction as for top cross stitches" čia suprantu, kad kažkas su pusiniais kryžiukais susiję, bet kad pusiniai kryželiai yra, tai neparašyta. g.gif Yra 2 spalvų kodai, antrojo spalvų spavos tos pačios, tik simboliai skiriasi.
va šis paveiksliukas user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 02 11, 21:32)
o aš katina literata baigiau šiandien, rodausi  ax.gif

woooow, aš be žodžių... nu groooožis wub.gif ir dar taip greit swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2010 02 11, 23:36)
Gal galit pasakyti, kaip čia reikia siuvinėti? 

Jei gerai suprantu tai čia rašoma jog reikia siuvinėti pusiniu kryželiu ta kryptimi kaip gula pilno kryželio viršutinis dygsnis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SheMe: 11 vasario 2010 - 21:56
didelis ačiū už gražius atsiliepimus 4u.gif
Džeine bigsmile.gif vau, koks gerulis, puikus tempas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 02 11, 22:30)
Tai čia kaip suprasti? Taip labai gerai, ar taip labai blogai, kad net žodžių nėra? wink.gif  g.gif  lotuliukas.gif Spėju, kad labai gerai smile.gif
Pauksciuk, tikrai darbelis super  thumbup.gif  Šaunuolė

nerealiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2010 02 11, 19:36)
Gal galit pasakyti, kaip čia reikia siuvinėti?  blush2.gif "Incline of half cross stitches is to be made in the same direction as for top cross stitches" čia suprantu, kad kažkas su pusiniais kryžiukais susiję, bet kad pusiniai kryželiai yra, tai neparašyta.  g.gif Yra 2 spalvų kodai, antrojo spalvų spavos tos pačios, tik simboliai skiriasi.
va šis paveiksliukas user posted image

Pusinis kryželis žiūri į ta pačią pusę kaip ir kryželio viršutinis dygsnis.
Atsakyti