Pauksciuk, truksta zodziu
kol kas kovo 6d. tinka
QUOTE(cacukas @ 2010 02 11, 19:59)
1. Paukščiuk, nuostabios rožės, ne veltui jas įsimylėjai
2. Na o aš baigiau metrikėlį, tik vardelio ir metrikų betrūksta, dabar nežinau ką siuvinėt Beje, o jums neatrodo, kas šis metrikas tinka labiau mergaitėms, o ne berniukams? Man kažkodėl iškilo toks klausimas...
...
2. Na o aš baigiau metrikėlį, tik vardelio ir metrikų betrūksta, dabar nežinau ką siuvinėt Beje, o jums neatrodo, kas šis metrikas tinka labiau mergaitėms, o ne berniukams? Man kažkodėl iškilo toks klausimas...
...
1. lb lb grazu
2. man jis toks lb universalus atrodo. tinka manau ir mergytei ir maziukui.
Niu jau kokie LT vyriskiai kantrus ir talentingi
QUOTE(Donalita @ 2010 02 11, 19:01)
laurin22, gal tavo vyras menininkas? Šiaip smalsu, jau ne kartą pagalvojau, kuo užsiima gyvenime kryželiu siuvinėjantys MB
maniskis meniskos sielos, bet dirba fizini vyriska darba
aciu merginos uz pagyras nors ir ne man jos, bet malonu jei butume LT, tai ireminimas, ypac pasportai tikriausiai butu ne tokie, bet sukos is padeties ka rado atitaikomo ir pertaisomo dabar reik sulaukt kol vel ses ant adatos
o jus saunuoles-prisiekus temos gerbeja esu
QUOTE(Mingomi @ 2010 02 11, 21:36)
Pauksciuk, truksta zodziu
Tai čia kaip suprasti? Taip labai gerai, ar taip labai blogai, kad net žodžių nėra? Spėju, kad labai gerai
Pauksciuk, tikrai darbelis super Šaunuolė
Gal galit pasakyti, kaip čia reikia siuvinėti? "Incline of half cross stitches is to be made in the same direction as for top cross stitches" čia suprantu, kad kažkas su pusiniais kryžiukais susiję, bet kad pusiniai kryželiai yra, tai neparašyta. Yra 2 spalvų kodai, antrojo spalvų spavos tos pačios, tik simboliai skiriasi.
va šis paveiksliukas
va šis paveiksliukas
QUOTE(Džeinė @ 2010 02 11, 21:32)
o aš katina literata baigiau šiandien, rodausi
woooow, aš be žodžių... nu groooožis ir dar taip greit
QUOTE(cacukas @ 2010 02 11, 23:36)
Gal galit pasakyti, kaip čia reikia siuvinėti?
Jei gerai suprantu tai čia rašoma jog reikia siuvinėti pusiniu kryželiu ta kryptimi kaip gula pilno kryželio viršutinis dygsnis
didelis ačiū už gražius atsiliepimus
Džeine vau, koks gerulis, puikus tempas
Džeine vau, koks gerulis, puikus tempas
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 02 11, 22:30)
Tai čia kaip suprasti? Taip labai gerai, ar taip labai blogai, kad net žodžių nėra? Spėju, kad labai gerai
nerealiai
QUOTE(cacukas @ 2010 02 11, 19:36)
Gal galit pasakyti, kaip čia reikia siuvinėti? "Incline of half cross stitches is to be made in the same direction as for top cross stitches" čia suprantu, kad kažkas su pusiniais kryžiukais susiję, bet kad pusiniai kryželiai yra, tai neparašyta. Yra 2 spalvų kodai, antrojo spalvų spavos tos pačios, tik simboliai skiriasi.
va šis paveiksliukas
va šis paveiksliukas
Pusinis kryželis žiūri į ta pačią pusę kaip ir kryželio viršutinis dygsnis.