Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 85 tema

QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 11, 18:54)
bigsmile.gif
g.gif čiolės sugrįštant laukiam, paskui laukiam kol pasikvies  ax.gif  blush2.gif
ačiū  wub.gif

Sveikos merginos wub.gif Na va, grįžau naš iš tų gastrolių bigsmile.gif kelionė buvo superinė, o jūsų visų darbai dar labiau thumbup.gif thumbup.gif Visom po 4u.gif 4u.gif na ir prirašėt jūs per tą savaitę kol manęs nebuvo doh.gif doh.gif : visą popietę tik peržiūribėjau praeitos temos pusę ir šios jau visus lapus, kol pasivijau lotuliukas.gif lotuliukas.gif O dabar galiu kviest jau ir į meet'ą (jei niekas kitas neorganizuoja ax.gif Siūlau nuo 13 iki 17 imtinai, nes tada turiu laisvą laiką... (visos norinčios rašot man į až... mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
na, vyruko darbai thumbup.gif

Pauksciuk, labai grazu, tiksliau, visada zavi tavo kryzeliu grozis wub.gif wub.gif

ar matete zurnale "Zmones" apie dviratininke, kurios hobis - siuvinejimas thumbup.gif
Atsakyti
Didelis visom ačiū 4u.gif , užsakovė dar nematė, o nuotraukos būtinai paprašysiu bigsmile.gif

Čiole welkome 4u.gif Kaži ar daug merginų galės per ilgajį savaitgalį, noris su šeima pasibūt ax.gif . O apie kokią valandą reikia planuot, vienom dienom galiu dieną, kitom vakare
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 11, 19:42)

Čiole welkome  4u.gif  Kaži ar daug merginų galės per ilgajį savaitgalį, noris su šeima pasibūt  ax.gif . O apie kokią valandą reikia planuot, vienom dienom galiu dieną, kitom vakare

Šiaip tai galim per užgavėnes susirinkt 16d., laiką reikia derint, nes aš galiu bet kada, taip, kad jau derinsiuos prie daugumos... Bet manau, kad tai neskubu, tai jei ką, galim nukelt į pirmą pavasario savaitgalį... kovo 6d...) g.gif g.gif
Atsakyti
Paukščiuk, nuostabios rožės, ne veltui jas įsimylėjai wub.gif thumbup.gif

Na o aš baigiau metrikėlį, tik vardelio ir metrikų betrūksta, dabar nežinau ką siuvinėt blush2.gif ax.gif Beje, o jums neatrodo, kas šis metrikas tinka labiau mergaitėms, o ne berniukams? blush2.gif Man kažkodėl iškilo toks klausimas... g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 11, 19:29)
Aham baigiau, gan ilgai su auksiuku vargau. Pati dar neatsidžiaugiau, įsimylėjau jas, bus gaila skirtis, labai gaila  unsure.gif . Jas užsakymu siuvinėjau

Ačiū

Paukščiuk, aš tau siūlau susipakuoti visas drobes, visas rožes ir dumti kur nors, gal po kokių metų pamirš tą darbą ir ramiausiai galėsi pasilikti sau. lotuliukas.gif Bent aš taip daryčiau tokį grožį turint ax.gif 4u.gif
Atsakyti
cacuk, labai mielas metrikiukas, toks nuotaikigas wub.gif mano nuomone, jis tinka tiek mergytei, tiek berniukui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2010 02 11, 18:51)
Šiaip tai galim per užgavėnes susirinkt 16d., laiką reikia derint, nes aš galiu bet kada, taip, kad jau derinsiuos prie daugumos... Bet manau, kad tai neskubu, tai jei ką, galim nukelt į pirmą pavasario savaitgalį... kovo 6d...) g.gif  g.gif

16 aš negaliu, būsiu su šeima, bet aš ne rodiklis. luakiam ką kitos pasakys mirksiukas.gif
QUOTE(cacukas @ 2010 02 11, 18:59)
Na o aš baigiau metrikėlį,

ačiū 4u.gif

metrika tokia švelni, gal todėl ir kyla tokia mintis kad mergytei, bet išsiuvinėjus vardą tamsesnį, pilnai tiks ir berniukui mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(SheMe @ 2010 02 11, 19:05)
Paukščiuk, aš tau siūlau susipakuoti visas drobes, visas rožes ir dumti kur nors, gal po kokių metų pamirš tą darbą ir ramiausiai galėsi pasilikti sau. lotuliukas.gif  Bent aš taip daryčiau tokį grožį turint ax.gif  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif iš po žemės iškastų ir susirastų lotuliukas.gif

Kai pirmą kart pamačiau šį paveikslą, pirma mintis, sau niekada tokio nesiuvinėčiau. Ne todėl kad negražus, bet ne mano skonio. Tereikėjo išsiuvinėt vieną rožę, nuomonę pakeičiau wub.gif

Labai pamilau Lanarte dizainą, artimi dūšiai ir labai lengvai siuvinėjasi thumbup.gif
Va , kaip gali nepatikt toks paveikslas bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 11, 20:12)
16 aš negaliu, būsiu su šeima, bet aš ne rodiklis. luakiam ką kitos pasakys mirksiukas.gif

Na aš apsvarsčiau dar kartą ir manau tikrai neverta žudytis ir verstis per galvą, kad susitikt per tas šventes... Tai gal tada keliam viską į kovo 6d ir nesukam sau galvos??? g.gif g.gif g.gif Kaip jums klaipėdietės tokia mintis,a ??
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2010 02 11, 19:24)
Na aš apsvarsčiau dar kartą ir manau tikrai neverta žudytis ir verstis per galvą, kad susitikt per tas šventes... Tai gal tada keliam viską į kovo 6d ir nesukam sau galvos???  g.gif  g.gif  g.gif  Kaip jums klaipėdietės tokia mintis,a ??

man kaip ir tinka smile.gif
Atsakyti
Pauksciuk, labai labai wub.gif kazkas nerealaus, nors man rozes kaip tai irgi nelabai limpa, na bet sitas...mmmm... 4u.gif

cacuk, mielas metrikiukas, gaudyk balioneli 4u.gif

o tam VYRUI, kur tokius grozius issiuvinejo, tai net nezinau, kokiu pagyrimu duot doh.gif thumbup.gif negaliu patiketi, kad maniskis tuo uzsiimtu lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos darbstuoles, 4u.gif prisiziurejau visokiu grozybiu ir susigundziau pabandyti, kazkada gerai siuvinejau kai mokiausi mokykloje, todel liktu tik prisiminti, ir aisku imtis darbo ax.gif todel tikiuosi jei kada prireiks jusu pagalbos galesiu laisvai kreiptis 4u.gif
Atsakyti