:xxxes kada meetinames klp? bigsmile:
vyrui valio,kad sugeba kruopsciai xxx
QUOTE(Auksuole @ 2010 02 11, 16:46)
O jei dar pasportas dėtųsi tai tikriausiai daugiau reiktų palikti? Niekad nerėminau tai nenorėčiau per mažai palikti
jeigu netempsi ir nesi reminti i parduotuve tai dauguma klijuoja tai tada uztenka medziagos kiek pati nori aplink palikt o jei su pasportu tai po du cm uzteks pilnai , o jeigu pati tempsi ant kartonelio tai kaip Zundyte rase
Papildyta:
QUOTE(laurin22 @ 2010 02 11, 17:11)
wow koks saunuolis ir kantrybes tokiam darbui uzteko
Pauksciukas jau pabaiga? netikiu, kad tu sandeliuke nelaikai jokiu darbsciuju kinieciu burelio
atrodo labai super cia dovana ar sau ?
QUOTE(amiyra @ 2010 02 11, 17:09)
Pauksciukas jau pabaiga? netikiu, kad tu sandeliuke nelaikai jokiu darbsciuju kinieciu burelio
atrodo labai super cia dovana ar sau ?
Aham baigiau, gan ilgai su auksiuku vargau. Pati dar neatsidžiaugiau, įsimylėjau jas, bus gaila skirtis, labai gaila . Jas užsakymu siuvinėjau
Ačiū
Pauksciuk, rozes nerealios pats graziausias darbas mano matytas
QUOTE(zundyte @ 2010 02 11, 17:27)
tai taip ,.reikia pridėt dar tiek kokio pločio paspartas bus ,jei 3 cm tai po tris cm prie tų 5cm.tai pagalvok taip:
Iš antro karto, bet supratau Dėkui už patarimą
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 02 11, 17:00)
čiolės sugrįštant laukiam, paskui laukiam kol pasikvies
QUOTE(Kiskute @ 2010 02 11, 17:36)
Pauksciuk, rozes nerealios pats graziausias darbas mano matytas
ačiū
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 11, 17:05)
[
kaip visada,super
QUOTE(Auksuole @ 2010 02 11, 17:49)
Iš antro karto, bet supratau Dėkui už patarimą
nėra už ką
paukščiukas,
nuostabuuuuuuuu
nuostabuuuuuuuu
laurin22, gal tavo vyras menininkas? Šiaip smalsu, jau ne kartą pagalvojau, kuo užsiima gyvenime kryželiu siuvinėjantys MB Neįsivaizduoju saviškio visų galų meistrelio savo didelėse rankose laikančio adatos Sakė tik , kad kažkada užsisiuvinėjo suplyšusias kojines, kai buvo studentas, bet man to vaizdelio neteko matyti
paukščiuk, tavo kruopštumas ir rožių grožybė neapsakoma
paukščiuk, tavo kruopštumas ir rožių grožybė neapsakoma
paukščiuk, įspūdingas darbas paprašyk užsakovės, kad, kai įrėmins, tau fotkę atsiųstų, tada tu mums parodytum
paukščiukas vau , be zodziu