Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 85 tema

Kiek gražių darbelių užderėjo. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laurin22 @ 2010 02 10, 19:32)
uztruko 3men kai turedavo laisvo laiko po darbu, tai pirmas jo darbas ir dar ant lino, tai sakyciau graziai gavos  wub.gif  foto atsiusciau ryt, bet i az parasyk pasto adresa  4u.gif

Na tikrai saunuolis 4u.gif as pati nesu siuvinejus ant lino, tai kazkaip nenoriu apsiimt tokio didelio darbo pirman kartui, radau nebloga medziagyte erankdarbiai.lt turbut is ten ir uzsisakysiu smile.gif Aha visom psirodyk ir bus proga ismokt ikelt foto thumbup.gif o jei ka parasysiu ir el. pasta smile.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif gal galite patarti kur rasti raidziu schemutes? labai reikia blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos wink.gif
ar galeciau paprasyti pagalbos? ieskau schemutes berniuko krikstynom. gal kas galetu mestelti i emaila aiste_lukoseviciene@yahoo.ie buciau dekinga
ir gal kuri turit BMW masiniuko siuvinejimo schemute kokia? irgi lb praverstu
aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2010 02 10, 12:47)
merginos kurios siuvinejot vistele gulincia ant hamako ?

kazkur biggrin.gif  schema uzsaugojau bet nerandu kur smile.gif
4u.gif  gal kuri turit ?

4u.gif  ax.gif

parašyk į AŽ kur siųsti ,atsiųsiu ryt vakare mirksiukas.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 10, 14:56)
4u.gif
tai gal be stiklo reikėjo rėmint, tada karoliukai neprisispaustų  g.gif

aš buvau dvigubą paspartą sumanius dėti tada viskas būtų gerai su tais karoliukais ,bet kad rėmas per siauras ,vistiek nešiu rėmą keisti į platesnį,tiksliau gal gilesnį, tai tada antrą pasportą įdėsiu ir nebus tie karoliukai suspausti ,o be stiklo tai man kažkaip nelabai gražu atrodo,be to dovanosiu tą darbą ,o ten vaikai doh.gif ..nučiupinės viską tai bus daugiau vargo,nei grožio mirksiukas.gif

labai gražūs darbeliai visų wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolyte_ @ 2010 02 10, 19:56)
laba diena 4u.gif  gal galite patarti kur rasti raidziu schemutes? labai reikia blush2.gif

šeip schemų ieškom schemų paieškos temoj 4u.gif
bet prasom Raides
Atsakyti
Sveikos, esu tik stebėtoja jūsų temos, nes su keliais darbeliais dar nedrįstu rodytis blush2.gif

Norėjau paprašyti, gal kuri nors siuvinėjote rožinį meškutį ir galite man padėti su spalvų kodais? Nes mano turimoje schemoje jų nėra ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2010 02 10, 21:56)
Norėjau paprašyti, gal kuri nors siuvinėjote rožinį meškutį ir galite man padėti su spalvų kodais? Nes mano turimoje schemoje jų nėra  ax.gif

imk

user posted image

antrasis yra rožiniui meškučiui
Atsakyti
Labai ačiū wub.gif
Atsakyti
Na ir gigantai unsure.gif thumbup.gif Kaip parasyta, Rigos muziejuj pirmas

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 10 vasario 2010 - 23:26
QUOTE(tute28 @ 2010 02 11, 00:24)