Kiek gražių darbelių užderėjo.
QUOTE(laurin22 @ 2010 02 10, 19:32)
uztruko 3men kai turedavo laisvo laiko po darbu, tai pirmas jo darbas ir dar ant lino, tai sakyciau graziai gavos foto atsiusciau ryt, bet i az parasyk pasto adresa
Na tikrai saunuolis as pati nesu siuvinejus ant lino, tai kazkaip nenoriu apsiimt tokio didelio darbo pirman kartui, radau nebloga medziagyte erankdarbiai.lt turbut is ten ir uzsisakysiu Aha visom psirodyk ir bus proga ismokt ikelt foto o jei ka parasysiu ir el. pasta
laba diena gal galite patarti kur rasti raidziu schemutes? labai reikia
Sveikos, merginos
ar galeciau paprasyti pagalbos? ieskau schemutes berniuko krikstynom. gal kas galetu mestelti i emaila aiste_lukoseviciene@yahoo.ie buciau dekinga
ir gal kuri turit BMW masiniuko siuvinejimo schemute kokia? irgi lb praverstu
aciu
ar galeciau paprasyti pagalbos? ieskau schemutes berniuko krikstynom. gal kas galetu mestelti i emaila aiste_lukoseviciene@yahoo.ie buciau dekinga
ir gal kuri turit BMW masiniuko siuvinejimo schemute kokia? irgi lb praverstu
aciu
QUOTE(amiyra @ 2010 02 10, 12:47)
merginos kurios siuvinejot vistele gulincia ant hamako ?
kazkur schema uzsaugojau bet nerandu kur
gal kuri turit ?
kazkur schema uzsaugojau bet nerandu kur
gal kuri turit ?
parašyk į AŽ kur siųsti ,atsiųsiu ryt vakare
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 10, 14:56)
tai gal be stiklo reikėjo rėmint, tada karoliukai neprisispaustų
aš buvau dvigubą paspartą sumanius dėti tada viskas būtų gerai su tais karoliukais ,bet kad rėmas per siauras ,vistiek nešiu rėmą keisti į platesnį,tiksliau gal gilesnį, tai tada antrą pasportą įdėsiu ir nebus tie karoliukai suspausti ,o be stiklo tai man kažkaip nelabai gražu atrodo,be to dovanosiu tą darbą ,o ten vaikai ..nučiupinės viską tai bus daugiau vargo,nei grožio
labai gražūs darbeliai visų
QUOTE(Karolyte_ @ 2010 02 10, 19:56)
laba diena gal galite patarti kur rasti raidziu schemutes? labai reikia
šeip schemų ieškom schemų paieškos temoj
bet prasom Raides
Sveikos, esu tik stebėtoja jūsų temos, nes su keliais darbeliais dar nedrįstu rodytis
Norėjau paprašyti, gal kuri nors siuvinėjote rožinį meškutį ir galite man padėti su spalvų kodais? Nes mano turimoje schemoje jų nėra
Norėjau paprašyti, gal kuri nors siuvinėjote rožinį meškutį ir galite man padėti su spalvų kodais? Nes mano turimoje schemoje jų nėra
Labai ačiū
QUOTE(tute28 @ 2010 02 11, 00:24)
ohohooo bet grazu
QUOTE(tute28 @ 2010 02 11, 01:24)
Na ir gigantai Kaip parasyta, Rigos muziejuj pirmas [
Čia tai darbo dydis Įdomu kiek laiko daryta