Oi kaip šioje temėlėj darbas vyksta labai dailūs visų darbeliai
QUOTE(zundyte @ 2010 02 10, 09:09)
o čia vakar pabaigtas darbas
tai gal be stiklo reikėjo rėmint, tada karoliukai neprisispaustų
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 02 10, 11:46)
Man labai norėtūsi apvalaus pasporto
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 02 10, 13:43)
gražūs darbeliai
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 10, 14:56)
Aha, aš apie tai irgi dabar pagalvojau... Na dar nežinojau net kaip tas daiktas vadinasi, jau kitą darbelį kai rėminsiu apie jį tikrai pagalvosiu
Labutis, kokie grazus visu darbeliai
As norejau pasiteirauti, ruosiuosi siuvineti si paveiksla
Tik nezinau kur nusipirkt tokia medziaga schemoj parasyta 14ct DMC marbled aida 577, kiek ziurinejau tai tokios nemaciau, nebent kazkaip kitaip pavadinta gal kuri galetu patart kur ieskoti, ar nurodyt kokia internetine parduotuve kur mate tokios
As norejau pasiteirauti, ruosiuosi siuvineti si paveiksla
Tik nezinau kur nusipirkt tokia medziaga schemoj parasyta 14ct DMC marbled aida 577, kiek ziurinejau tai tokios nemaciau, nebent kazkaip kitaip pavadinta gal kuri galetu patart kur ieskoti, ar nurodyt kokia internetine parduotuve kur mate tokios
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 02 10, 14:43)
Pristatau savo žieminius darbus, t.y. tema žieminė ir žiemą baigti
Jau tas burbulas su nameliu koks grazus
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 10, 15:56)
Man irgi is pradziu norejosi, bet paskui paziurejau kad lapukai truputi islenda is apskritimo ribu, tai pasportas juos uzdengtu
Bet keista kad reminant nepaklausia ar desit pasporta as kiek nesu tai visada pardaveja paderina, ar tiktu pasportas, ar netiktu, ir siaip del remeliu pataria. Na bent jau savo nuomone issako kaip jai atrodo graziau.
Labai grazus visu darbeliai vis pavasariskesni darosi
QUOTE(Little angel @ 2010 02 10, 13:25)
Kopinu visą postą, kad būtų aišku apie ką kalbu.
Džeine, Tu siuvinėji tiesiog pusiniais kryželiais, nes blogoje pusėje eina vertikalai, o turi būti įstrižas ėjimas.
Džeine, Tu siuvinėji tiesiog pusiniais kryželiais, nes blogoje pusėje eina vertikalai, o turi būti įstrižas ėjimas.
aha as irgi pritariu, tai tiesiog pusiniai kryzeliai ne gobeleninis dygsnis
va padariau foto savo darbo, gal bus aiskiau
isvirkscia puse, ir tai cia su klaidom
geroji puse
Laba visom
Mur Mur niu nerealiai grazu
lb lb mieli
nerealiai grazu
grazu kaip ir si ziema uz lango
Mur Mur niu nerealiai grazu
QUOTE(amiyra @ 2010 02 09, 23:34)
QUOTE(zundyte @ 2010 02 10, 10:09)
..o čia vakar pabaigtas darbas,....
ir dar vienas "greitukas",padariau per tris valandas,spalvas derinau pagal save...
...
ir dar vienas "greitukas",padariau per tris valandas,spalvas derinau pagal save...
...
lb lb mieli
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 02 10, 12:46)
..O aš rodausi savo įrėmintą darbelį. ....
nerealiai grazu
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 02 10, 14:43)
grazu kaip ir si ziema uz lango
QUOTE(casolin @ 2010 02 10, 16:50)
sita MB issiuvinejo, dabar virs zidinio kabo, rinkom kitokia medziaga- 'vintage cream' lina, kai paziuriu tiktu ir nesendintas bet orginalus siulomas mums nelabai ziurejos
QUOTE(laurin22 @ 2010 02 10, 17:20)
sita MB issiuvinejo, dabar virs zidinio kabo, rinkom kitokia medziaga- 'vintage cream' lina, kai paziuriu tiktu ir nesendintas bet orginalus siulomas mums nelabai ziurejos
Bravo, negalvojau, kad vyrai siuvineja ir dar uzsiima tokiais dideliais darbais
Ilgai uztruko siuvinedamas? gal turi kartais nuotrauka darbelio, butu idomu paziuret aciu uz patarima, reikes pasidairyt tokios medziagos
QUOTE(casolin @ 2010 02 10, 19:55)
Bravo, negalvojau, kad vyrai siuvineja ir dar uzsiima tokiais dideliais darbais
Ilgai uztruko siuvinedamas? gal turi kartais nuotrauka darbelio, butu idomu paziuret aciu uz patarima, reikes pasidairyt tokios medziagos
uztruko 3men kai turedavo laisvo laiko po darbu, tai pirmas jo darbas ir dar ant lino, tai sakyciau graziai gavos foto atsiusciau ryt, bet i az parasyk pasto adresa
QUOTE(laurin22 @ 2010 02 10, 20:32)
uztruko 3men kai turedavo laisvo laiko po darbu, tai pirmas jo darbas ir dar ant lino, tai sakyciau graziai gavos foto atsiusciau ryt, bet i az parasyk pasto adresa
neslepk ir mums parodyk
vajeee, reiks mokytis foto kelt ryt bandysiu isgaut spalvas normalias, o tai dabar vis atspindziai ir vakarop idesiu