Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 85 tema

Oi kaip šioje temėlėj darbas vyksta labai dailūs visų darbeliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 02 10, 09:09)
o čia vakar pabaigtas darbas

4u.gif
tai gal be stiklo reikėjo rėmint, tada karoliukai neprisispaustų g.gif
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 02 10, 11:46)

Rėminau Klaipėdoje esančiame Minijos gatvėj rėminimo salone.

Man labai norėtūsi apvalaus pasporto ax.gif

QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 02 10, 13:43)

gražūs darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 10, 14:56)
Man labai norėtūsi apvalaus pasporto  ax.gif

Aha, aš apie tai irgi dabar pagalvojau... Na dar nežinojau net kaip tas daiktas vadinasi, jau kitą darbelį kai rėminsiu apie jį tikrai pagalvosiu 4u.gif
Atsakyti
Labutis, kokie grazus visu darbeliai 4u.gif

As norejau pasiteirauti, ruosiuosi siuvineti si paveiksla
user posted image

Tik nezinau kur nusipirkt tokia medziaga g.gif schemoj parasyta 14ct DMC marbled aida 577, kiek ziurinejau tai tokios nemaciau, nebent kazkaip kitaip pavadinta g.gif gal kuri galetu patart kur ieskoti, ar nurodyt kokia internetine parduotuve kur mate tokios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 02 10, 14:43)
Pristatau savo žieminius darbus, t.y. tema žieminė ir žiemą baigti

Jau tas burbulas su nameliu koks grazus wub.gif
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 10, 15:56)
Man labai norėtūsi apvalaus pasporto  ax.gif

Man irgi is pradziu norejosi, bet paskui paziurejau kad lapukai truputi islenda is apskritimo ribu, tai pasportas juos uzdengtu g.gif
Bet keista kad reminant nepaklausia ar desit pasporta g.gif as kiek nesu tai visada pardaveja paderina, ar tiktu pasportas, ar netiktu, ir siaip del remeliu pataria. Na bent jau savo nuomone issako kaip jai atrodo graziau.

Labai grazus visu darbeliai wub.gif vis pavasariskesni darosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 02 10, 13:25)
Kopinu visą postą, kad būtų aišku apie ką kalbu.

Džeine, Tu siuvinėji tiesiog pusiniais kryželiais, nes blogoje pusėje eina vertikalai, o turi būti įstrižas ėjimas.

aha as irgi pritariu, tai tiesiog pusiniai kryzeliai g.gif ne gobeleninis dygsnis schmoll.gif
va padariau foto savo darbo, gal bus aiskiau mirksiukas.gif
user posted image isvirkscia puse, ir tai cia su klaidom ax.gif
user posted image geroji puse
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 10 vasario 2010 - 16:10
Laba visom 4u.gif

Mur Mur niu nerealiai grazu bigsmile.gif 4u.gif

QUOTE(amiyra @ 2010 02 09, 23:34)
..mano dovanele vyrui valentino dienai smile.gif

....

wub.gif

QUOTE(zundyte @ 2010 02 10, 10:09)
..o čia vakar pabaigtas darbas,....
ir dar vienas "greitukas",padariau per tris valandas,spalvas derinau pagal save...
...

lb lb mieli wub.gif
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 02 10, 12:46)
..O aš rodausi savo įrėmintą darbelį. ....

thumbup.gif nerealiai grazu bigsmile.gif

QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 02 10, 14:43)
Pristatau savo žieminius darbus, t.y. tema žieminė ir žiemą baigti
...

...

grazu wub.gif kaip ir si ziema uz lango thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(casolin @ 2010 02 10, 16:50)

Tik nezinau kur nusipirkt tokia medziaga g.gif  schemoj parasyta 14ct DMC marbled aida 577, kiek ziurinejau tai tokios nemaciau, nebent kazkaip kitaip pavadinta g.gif  gal kuri galetu patart kur ieskoti, ar nurodyt kokia internetine parduotuve kur mate tokios  4u.gif

sita MB issiuvinejo, dabar virs zidinio kabo, rinkom kitokia medziaga- 'vintage cream' lina, kai paziuriu tiktu ir nesendintas mirksiukas.gif bet orginalus siulomas mums nelabai ziurejos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laurin22 @ 2010 02 10, 17:20)
sita MB issiuvinejo, dabar virs zidinio kabo, rinkom kitokia medziaga- 'vintage cream' lina, kai paziuriu tiktu ir nesendintas  mirksiukas.gif  bet orginalus siulomas mums nelabai ziurejos blush2.gif

Bravo, negalvojau, kad vyrai siuvineja ir dar uzsiima tokiais dideliais darbais thumbup.gif
Ilgai uztruko siuvinedamas? gal turi kartais nuotrauka darbelio, butu idomu paziuret blush2.gif aciu uz patarima, reikes pasidairyt tokios medziagos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(casolin @ 2010 02 10, 19:55)
Bravo, negalvojau, kad vyrai siuvineja ir dar uzsiima tokiais dideliais darbais thumbup.gif
Ilgai uztruko siuvinedamas? gal turi kartais nuotrauka darbelio, butu idomu paziuret blush2.gif aciu uz patarima, reikes pasidairyt tokios medziagos 4u.gif

uztruko 3men kai turedavo laisvo laiko po darbu, tai pirmas jo darbas ir dar ant lino, tai sakyciau graziai gavos wub.gif foto atsiusciau ryt, bet i az parasyk pasto adresa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurin22 @ 2010 02 10, 20:32)
uztruko 3men kai turedavo laisvo laiko po darbu, tai pirmas jo darbas ir dar ant lino, tai sakyciau graziai gavos  wub.gif  foto atsiusciau ryt, bet i az parasyk pasto adresa  4u.gif

neslepk ir mums parodyk 4u.gif
Atsakyti
vajeee, reiks mokytis foto kelt biggrin.gif ryt bandysiu isgaut spalvas normalias, o tai dabar vis atspindziai ir vakarop idesiu 4u.gif
Atsakyti