labai grazuciai tavo drugeliai o reminimas irgi visai geras, nesikabinek
QUOTE(amiyra @ 2010 02 09, 23:06)
nors man ir tie po 2 lt nesuplyso bet ant tu patogu nereik popieriuku klijuot yra matinis plotelis kur tusinuku labai gerai uzsiraso nr siuliuku man siulai dabar tvarkingai sudeti patogu del to
aš naudoju tuos paprastus, tai jokiu popieriuku neklijuoju, o ant maišelio užrašau su markeriu, skirtu rašyt ant CD disku, numeriukai nenusitrina, viskas ok
gražūs darbai visų, ir meile, ir pavasariu kvepia
QUOTE(Mur mur @ 2010 02 09, 21:11)
pasirodau savo darbelius, beje kaip tik juo skalbiau skalbimo masinoje
Mur mur kaip gražu
QUOTE(amiyra @ 2010 02 09, 22:34)
mano dovanele vyrui valentino dienai
Labai miela
QUOTE(zundyte @ 2010 02 10, 09:09)
o čia vakar pabaigtas darbas,rėminau pati,rėmas nelabai vykęs
Na man bent jau nuotraukoje atrodo tikrai labai gražiai
O aš rodausi savo įrėmintą darbelį. Vienoj vietoj pora dryžių suodinų biškį matosi. Nesupratau kaip jie atsirado, sakė kad bandė juos valyti, aš buvau išskalbus viską tai įtariu, kad gal dirbtuvėse taip atsitiko...Na bet įrėmino gerai, jų beveik nesimato.. Aij ką darysi
Rėminau Klaipėdoje esančiame Minijos gatvėj rėminimo salone. Kainavo 40Lt.
Merginos, kadangi pirmas rėminimas man buvo, tai nežinau kai vadinasi tas toks rėmelis kur užsideda ant paveikslėlio kokios nors formos? Na ir paskui viskas dedasi į rėmus...
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 02 10, 12:46)
Merginos, kadangi pirmas rėminimas man buvo, tai nežinau kai vadinasi tas toks rėmelis kur užsideda ant paveikslėlio kokios nors formos? Na ir paskui viskas dedasi į rėmus...
tai turbut pasportas
QUOTE(pliusinis zuikis:) @ 2010 02 10, 11:58)
tai turbut pasportas
Greičiausiai Ačiū
Gražūs visų darbai, man laabai įstrigo patalėliai dvynukėms
Dabar prie reikalo: kas per daiktas "Splendor 801" - 801 tai DMC siūlai, o tas žodis
Dabar prie reikalo: kas per daiktas "Splendor 801" - 801 tai DMC siūlai, o tas žodis
QUOTE(Džeinė @ 2010 02 09, 13:32)
nežinau, kaip jis tiksliai daros, bet aš darau kaip ir pusini, eini i viena gala, o poto turėtum gryšti ir butu kryžiukas, bet negryštu...
štai kaip iš arčiau atrodo kita arklio pusė
matai, aš siuvinėju ant 16 ct, o be to juoda, ir tamsios spalvos, jokio švietimosi nelieka 2 siulais, butu balta medžiaga, reiktu 3 siulu, kad nesišviestu
tikrai ne, beto medžiaga itemta ant rėmo pas mane, tai tikrai neturi kur skersuotis
štai kaip iš arčiau atrodo kita arklio pusė
matai, aš siuvinėju ant 16 ct, o be to juoda, ir tamsios spalvos, jokio švietimosi nelieka 2 siulais, butu balta medžiaga, reiktu 3 siulu, kad nesišviestu
tikrai ne, beto medžiaga itemta ant rėmo pas mane, tai tikrai neturi kur skersuotis
Kopinu visą postą, kad būtų aišku apie ką kalbu.
Džeine, Tu siuvinėji tiesiog pusiniais kryželiais, nes blogoje pusėje eina vertikalai, o turi būti įstrižas ėjimas.
Dygsniai daromi šitaip:
Būtent tokiu būdu siuvinėjama ant 25ct per vieną siūlą. Audinys nesiskersuoja,
Viskas lygiai gula, tik kita pusė "stora" gaunasi
Papildyta:
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 02 10, 13:18)
Tai ne DMC siūlai, o kita FIRMA. Siuvinėjau Dimple designs paukštukus ir taip pat reikėjo, būtent šio siūliuko. Tai būtų juodos spalvos šilkas. Galima nusipirkti Madeiros juodos spalvos arba kito gamintojo. Aš pati naudojau Madeiros šilką. Jei niekur nerasi šilkinio siūlo, gali konvertuot tiesiog į DMC 310 (juoda spalva)
QUOTE(Little angel @ 2010 02 10, 14:25)
[Tai ne DMC siūlai, o kita FIRMA. Siuvinėjau Dimple designs paukštukus ir taip pat reikėjo, būtent šio siūliuko. Tai būtų juodos spalvos šilkas. Galima nusipirkti Madeiros juodos spalvos arba kito gamintojo. Aš pati naudojau Madeiros šilką. Jei niekur nerasi šilkinio siūlo, gali konvertuot tiesiog į DMC 310 (juoda spalva)
labai ačiūū, juos ir ruošiuosi siuvinėt belaukdama kol tėvas padarys rėmus, tada imsiuos HAED (su jo tempais gal Kalėdom sulauksiu ). Tai gal galima ir DMC šilkinį ar viskozinį (bala žino koks iš tikro- nereikėjo ir nesidomėjau)
Bet, bet... iš esmės juk vienas ir tas pats ar pusinis ar gobeleninis - skiriasi tik bloga pusė
merginos kurios siuvinejot vistele gulincia ant hamako ?
kazkur schema uzsaugojau bet nerandu kur
gal kuri turit ?
kazkur schema uzsaugojau bet nerandu kur
gal kuri turit ?
Galima ir viskozę, bet matau Tu iš Vilniaus, tai faktas, kad į Geras akis važiuosi, tai vat Madeira šilkas ten bus, ir jis pigesnis už DMC, o siuvinėjasi labai maloniai. Tai jei nežinai ką rinktis tai imk Madeira šilką, su juo nevargsi siuvinėdama - daug maloniau nei mulinė siūlai (DMC, Anchor). Ir kryžiukai kokie fantastiški būna.
O kreiniką pirksi? Nes aš į DMC juodą metaliką keičiau.
Jei siuvinėsi, ant kačiuko šakelės, tai reiks ir Whisper balto ir švelniai pilko siūlo. Tai juos galima pakeisti į pačią ploniausią moherą, na siūlą su pūkeliu
Kas dėl gobeleninio-petite-tint dygsnio, tai jis nuo pusinio skiriasi ne tik bloga puse. Siuvinėjant ant 25ct ewo skirtumas iškart matyt, nes dygsniai "kitaip gula" vientisiau, lygiau, ir nepasislepia. Taip pat labiau užpildo langelį.
O kreiniką pirksi? Nes aš į DMC juodą metaliką keičiau.
Jei siuvinėsi, ant kačiuko šakelės, tai reiks ir Whisper balto ir švelniai pilko siūlo. Tai juos galima pakeisti į pačią ploniausią moherą, na siūlą su pūkeliu
Kas dėl gobeleninio-petite-tint dygsnio, tai jis nuo pusinio skiriasi ne tik bloga puse. Siuvinėjant ant 25ct ewo skirtumas iškart matyt, nes dygsniai "kitaip gula" vientisiau, lygiau, ir nepasislepia. Taip pat labiau užpildo langelį.
labai ačiū už ats. ir patarimus. Nu man su DMC metaliku privargau juodai, keikiausi mintyse bet jau rusiškai , kitam darbeliui nusipirkau Madeiros ir puikiai siuvinėjosi
Pristatau savo žieminius darbus, t.y. tema žieminė ir žiemą baigti