Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 85 tema

QUOTE(Mur mur @ 2010 02 09, 21:11)
pasirodau savo darbelius, beje kaip tik juo skalbiau skalbimo masinoje smile.gif

kokie mieli wub.gif jaučiu, turėjo būt labai smagu juos siuvinėt, tokios ryškios spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2010 02 09, 22:39)
kokie mieli  wub.gif  jaučiu, turėjo būt labai smagu juos siuvinėt, tokios ryškios spalvos  wub.gif

pataleliai skirti dvynukems smile.gif niekaip neprisiverciau dvieju vienodu padaryti doh.gif pries Pauksciuka lenkiu galva kaip ji sugeba n kartu issiuvineti ta pati metrika 4u.gif
kita vertus mergaiciu temperamentai lb skirtingi, tai vienai bus svelnesnis variantas (raminantis), kitai - ryskesnis (stimuliuojantis).
su meskiais siuvinejau Anchor siulais, su sraige - DMC siulais. rezultate didelio skirtumo tikrai nera.
patalelius siuvo Rugseje, labai graziai padare savo darbeli 4u.gif

aciu, mergaites, uz gera zodi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2010 02 09, 01:16)
Viskas šitam gyvenime įmanoma, bet ne visada verta tai daryti. Esu siuvinėjus ir aš vieną nuotrauką, baigtą darbą gali pamatyti paraše. Bet... jau ne vieną kartą sakau - prieš siuvinėjant nuotrauką reikia labai gerai pasverti, nes rezultatas gali neatitikti lūkesčių. O internetas pilnas nerealiai gražių schemų, kurios džiugins akį.

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Jūsų darbeliai superiniai thumbup.gif O tas nuotraukos atvaizdas... trūksta žodžių. Negalėjau patikėti, kad ten išsiuvinėta kryžiuku ir dabar nelabai tikiu swoon.gif
O kaip Jūs iš nuotraukos pasigaminot schemutę ir kaip pasirinkot siūlų spalvas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2010 02 09, 16:09)
norejau parodyti, kokius maiselius siulams laikyti smile.gif manau patogenis (patobulintas variantas):

as turiu siuos maiselius thumbup.gif man super smile.gif na aisku galima ir paprastus nusipirkt uz 2 lt bet man sie patinka 200 nusipirkau ir jau ner kur det kitu siuliuku. salia dar metalinius ziedelius tuos pirkau tai as suverus numeriais siuliukus ir i dezute sudejus atsidarai pasiemi risuleli ir issitrauki kokios spalvos reik thumbup.gif arba kai siuvineju patogu atsirenktus siulus kartu tampytis i viena risuliuka susegi 4u.gif

mano dovanele vyrui valentino dienai smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2010 02 09, 23:34)
as turiu siuos maiselius  thumbup.gif man super smile.gif na aisku galima ir paprastus nusipirkt uz 2 lt bet man sie patinka 200 nusipirkau ir jau ner kur det kitu siuliuku. salia dar metalinius ziedelius tuos pirkau tai as suverus numeriais siuliukus ir i dezute sudejus atsidarai pasiemi risuleli ir issitrauki kokios spalvos reik  thumbup.gif arba kai siuvineju patogu atsirenktus siulus kartu tampytis i viena risuliuka susegi  4u.gif

ar ju tvirtumas toks pat kaip uz 2lt? vienus pirkau buvo tokie standesni, kiti - minkstesni, greiciau suplysta. cia kalbu kur po 2 lt smile.gif todel gundausi siais is sewandso.

labai smagus tavo darbelis mylimajam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2010 02 09, 22:34)

miela dovanėlė wub.gif
Atsakyti
tokie patalai vena is mano svajoniu wub.gif
as savo vyrui dar siuvineju dovana ax.gif
Atsakyti
Nebuvau kelias dienas užsukus ir dabar radau tiek gražių darbų wub.gif Šauniai siuvinėjat thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2010 02 10, 00:00)
ar ju tvirtumas toks pat kaip uz 2lt? vienus pirkau buvo tokie standesni, kiti - minkstesni, greiciau suplysta. cia kalbu kur po 2 lt smile.gif todel gundausi siais is sewandso.

labai smagus tavo darbelis mylimajam  4u.gif

MAN JIE SMAGESNI smile.gif nors man ir tie po 2 lt nesuplyso bet ant tu patogu nereik popieriuku klijuot yra matinis plotelis kur tusinuku labai gerai uzsiraso nr siuliuku smile.gif man siulai dabar tvarkingai sudeti patogu del to thumbup.gif

turejau vyrui vakar suspet pabaigt nes nebutu kada isplaut ir islygint nes vakar iseigine buvo o taip visad kartu . kartu net i darbus ir kartu parvaziuojam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amiyra: 09 vasario 2010 - 23:08
Mur mur labai grazus darbeliai. Visu merginu darbai tikri groziai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2010 02 09, 21:11)
pasirodau savo darbelius, beje kaip tik juo skalbiau skalbimo masinoje smile.gif

jetau ,kokie mieli patalėliai wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(amiyra @ 2010 02 09, 22:34)

labai miela dovanėlė wub.gif

o čia vakar pabaigtas darbas,rėminau pati,rėmas nelabai vykęs,ta prasme ,kad visi sluoksniai nugarėlėje išeina per stori rėmui(dirbtuvėse tingėjo paaiškint ,kad kitokį rėmelį rinkčiausi ,kad viskas tilptų),ryt dovanosiu ir teks nešt rėmą naują gamint verysad.gif ...darbą tempiau ant kartono ,prie jo prisiūdama ,labai gerai gavosi ir labai lengva ir smagu tai daryt,kad nebūtų taip storą ,dėjau tik vieną paspartą ,tai karoliukai šiek tiek prispausti,nu žodžiu ,nelabai aš patenkinta rezultatu,bet,teks susitaikyt.....siuvinėta ant 16 Aidos,DMC siūlais ir MH karoliukais..atiduodu jūsų teismui blush2.gif blush2.gif
user posted image

ir dar vienas "greitukas",padariau per tris valandas,spalvas derinau pagal save...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 10 vasario 2010 - 09:39
QUOTE(zundyte @ 2010 02 10, 10:09)

o čia vakar pabaigtas darbas,rėminau pati,rėmas nelabai vykęs,ta prasme ,kad visi sluoksniai nugarėlėje išeina  per stori rėmui(dirbtuvėse tingėjo paaiškint ,kad kitokį rėmelį rinkčiausi ,kad viskas tilptų),ryt dovanosiu ir teks nešt rėmą naują gamint verysad.gif ...darbą tempiau ant kartono ,prie jo prisiūdama ,labai gerai gavosi ir labai lengva ir smagu tai daryt,kad nebūtų taip storą ,dėjau tik vieną paspartą ,tai karoliukai šiek tiek prispausti,nu žodžiu ,nelabai aš patenkinta rezultatu,bet,teks susitaikyt.....siuvinėta ant 16 Aidos,DMC siūlais ir MH karoliukais..atiduodu jūsų teismui blush2.gif  blush2.gif

labai grazus darbelis wub.gif pavasariu pakvipo i tuos drugelius ziurint wub.gif
Atsakyti