QUOTE(mege2 @ 2010 02 09, 17:39)
Šitam darbelyje nelabi trukdo, nes gavosi labai jau taisyklingas apskritimas aplink visą išsiuvinėtą dalį, be to jos turbūt įrėminus nesimatys po paspartu, bet baisu dėl ateities darbelių. Antra darbą siuvinėju su lankeliu ant pakietintos aidos ir antra kartą lieka tie ratilai, kažkaip nesmagu..
Kitą kartelį pamėginsiu būtinai išskalbi mašinoje, bet šį kartą jau turbūt per vėlu po išlyginimo, be to su karoliukais ten yra, tai kažkaip nedrąsu skalbi mašinoje
aš visada siuvinėju ant kietos Aidos,kitokios net neturiu ,bet niekada niekas neišsitepė ,bet...
aš niekad neištempiu medžiagos iki būgno standumo ,pas mane tokia nelabai tvirtai įtempta,tai gal bandykit netvirtai tempti,nes jau siuvinėt ant minkštos aidos tai ,man rodos, savižudybė,kaip maišas ji
,bandžiau kartą ,nes turėjau iš senų laikų,tai dešimt kryžiukų išsiuvau ir mečiau...
šuds,ne darbas ,atsiprašau už išsireiškimą
QUOTE(Dantiste @ 2010 02 09, 18:13)
Na man irgi palieka ratilai nuo lankelio, bet toj vietoj, uz kurios paemus laikau, nors ir atrodo kad daznai rankas plaunu, bet vis tiek issitepa, viena darba iskalbiau, islyginau ir tik paskui dienos sviesoj pamaciau kad neissiplove
sakau gal su skalbimo milteliais su sepeteliu pabandyt pasveist tas vietas, nes i skalbianke kist kazkaip nedrasu
,man dar geriau buvo
,tik įrėminus pamačiau ,kad likęs dryžis vienoj vietoj,grynai ten kur ant rėmo susukta buvo,vasarą siuvinėjau ,tai per karščius rankos labai prakaituodavo ,matyt ir sutepiau nenorėdama ,nors tas rankas vos ne kas valandą ploviau
,ir darbas išpl;autas buvo,bet vonioj dienos šviesos nėra ir nemačiau ,paskui taip išėjo ,kad vakare lyginau ,nu žodžiu,negaliu žiūrėt į tą darbą
,akis bado
,nors niekas kitas ir nemato ,tik aš
....