Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 85 tema

QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 09, 18:15)
mur mur nesupratau kas ten per maišiukai  g.gif  blush2.gif

siuo atveju norint isimti siula is maisiuko, nereikia jo nusegti nuo ziedo. susegamoji dalis yra per platesniaja puse. rinkinyje yra 100vnt maiseliu. manau, kad pabandysiu.
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2010 02 09, 17:35)
siuo atveju norint isimti siula is maisiuko, nereikia jo nusegti nuo ziedo. susegamoji dalis yra per platesniaja puse. rinkinyje yra 100vnt maiseliu. manau, kad pabandysiu.

už 100vnt, kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 09, 18:31)
man tai netrugdo ta dėmelė, o tu mėgink sklabti mašinoj, žinoma jei su kokybiškais siūlais siuvinėjai mirksiukas.gif

Šitam darbelyje nelabi trukdo, nes gavosi labai jau taisyklingas apskritimas aplink visą išsiuvinėtą dalį, be to jos turbūt įrėminus nesimatys po paspartu, bet baisu dėl ateities darbelių. Antra darbą siuvinėju su lankeliu ant pakietintos aidos ir antra kartą lieka tie ratilai, kažkaip nesmagu..

Kitą kartelį pamėginsiu būtinai išskalbi mašinoje, bet šį kartą jau turbūt per vėlu po išlyginimo, be to su karoliukais ten yra, tai kažkaip nedrąsu skalbi mašinoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 09, 18:36)
už 100vnt, kokia kaina?

gaunasi (as cia taip grubiai): 4 svarai x 4 lt = 16 lt (be siuntimo). manau, kad siuntimo kastai issidalintu. nepigu, bet galvoju gal jie tvirtesni g.gif
Atsakyti
QUOTE(mege2 @ 2010 02 09, 18:39)
Kitą kartelį pamėginsiu būtinai išskalbi mašinoje, bet šį kartą jau turbūt per vėlu po išlyginimo, be to su karoliukais ten yra, tai kažkaip nedrąsu skalbi mašinoje smile.gif

Na man irgi palieka ratilai nuo lankelio, bet toj vietoj, uz kurios paemus laikau, nors ir atrodo kad daznai rankas plaunu, bet vis tiek issitepa, viena darba iskalbiau, islyginau ir tik paskui dienos sviesoj pamaciau kad neissiplove g.gif sakau gal su skalbimo milteliais su sepeteliu pabandyt pasveist tas vietas, nes i skalbianke kist kazkaip nedrasu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 02 09, 19:13)
Na man irgi palieka ratilai nuo lankelio, bet toj vietoj, uz kurios paemus laikau, nors ir atrodo kad daznai rankas plaunu, bet vis tiek issitepa, viena darba iskalbiau, islyginau ir tik paskui dienos sviesoj pamaciau kad neissiplove g.gif sakau gal su skalbimo milteliais su sepeteliu pabandyt pasveist tas vietas, nes i skalbianke kist kazkaip nedrasu  blush2.gif

Na, aš manau, kad jei taip ar taip jau darbelis nepataisomai sugadintas - mėgink ir į skalbiankę mesti, tik aišku, jei jau visą kitą išmėginai. Nes jei tikrai darbelis nepataisomai išsipurvinęs - tai tu jo niekur nepanaudosi, tad jei tai vienintelė išeitis rizikuočiau, nes šiaip ar taip - to darleio skaityk, kad neturi..
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 02 09, 19:13)
nes i skalbianke kist kazkaip nedrasu  blush2.gif

dek ir nebijok, tikrai nieko nenutiks 4u.gif senesnese temose merginos rase, kad ir Vanish uzpildavo. skalbiau ana savaite 40laipsniu tempoje, niugi nieko nenutiko,o ateityje gan daznai bus skalbiama, nes prisiuta prie pataleliu.
Atsakyti
Dar galima pabandyt su ūkišku muilu skalbti. Man pakaba buvo pridažius baltą palaidinę, galvojau sugadinta ir tik ūkišku muilu pavyko išskalbti.
Atsakyti
QUOTE(mege2 @ 2010 02 09, 17:39)
Šitam darbelyje nelabi trukdo, nes gavosi labai jau taisyklingas apskritimas aplink visą išsiuvinėtą dalį, be to jos turbūt įrėminus nesimatys po paspartu, bet baisu dėl ateities darbelių. Antra darbą siuvinėju su lankeliu ant pakietintos aidos ir antra kartą lieka tie ratilai, kažkaip nesmagu..

aš visada siuvinėju ant kietos Aidos,kitokios net neturiu ,bet niekada niekas neišsitepė ,bet...aš niekad neištempiu medžiagos iki būgno standumo ,pas mane tokia nelabai tvirtai įtempta,tai gal bandykit netvirtai tempti,nes jau siuvinėt ant minkštos aidos tai ,man rodos, savižudybė,kaip maišas ji doh.gif ,bandžiau kartą ,nes turėjau iš senų laikų,tai dešimt kryžiukų išsiuvau ir mečiau...šuds,ne darbas doh.gif ,atsiprašau už išsireiškimą

QUOTE(Dantiste @ 2010 02 09, 18:13)
Na man irgi palieka ratilai nuo lankelio, bet toj vietoj, uz kurios paemus laikau, nors ir atrodo kad daznai rankas plaunu, bet vis tiek issitepa, viena darba iskalbiau, islyginau ir tik paskui dienos sviesoj pamaciau kad neissiplove g.gif sakau gal su skalbimo milteliais su sepeteliu pabandyt pasveist tas vietas, nes i skalbianke kist kazkaip nedrasu  blush2.gif

,man dar geriau buvo doh.gif ,tik įrėminus pamačiau ,kad likęs dryžis vienoj vietoj,grynai ten kur ant rėmo susukta buvo,vasarą siuvinėjau ,tai per karščius rankos labai prakaituodavo ,matyt ir sutepiau nenorėdama ,nors tas rankas vos ne kas valandą ploviau doh.gif ,ir darbas išpl;autas buvo,bet vonioj dienos šviesos nėra ir nemačiau ,paskui taip išėjo ,kad vakare lyginau ,nu žodžiu,negaliu žiūrėt į tą darbą doh.gif ,akis bado lotuliukas.gif ,nors niekas kitas ir nemato ,tik aš lotuliukas.gif ....
Atsakyti
pasirodau savo darbelius, beje kaip tik juo skalbiau skalbimo masinoje smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 09 vasario 2010 - 21:15
QUOTE(Mur mur @ 2010 02 09, 22:11)

Labai gražūs darbeliai, o šitas ypač thumbup.gif Labai spalvingas ir mielas smile.gif wub.gif
Atsakyti
mur mur kaip šilta ir gražu wub.gif wub.gif
Atsakyti