QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2010 02 09, 16:42)
man irgi ta pati problema, jau norisi ant juodos siuvineti kai taip tepasi balta
pati taip pat galvoju apie tas mongolijas, labai patinka jos man.. tik idomu ar nebutu jos grazesnes ant aida 14 juodos spalvos kanvos su 3 gijom siuvinejant? tiesiog kokia jusu nuomone?
ir ar issiplaus lengvai tas nesvarumas nuo lankelio? siuvineju pirma darbeli, viskas kaip ir sklandziai, bet baltos medziagos nebesinori
gal lankelis nekokybiškas? nu per 1.5 metų niekada žymės nuo lankelio nebuvo likę,pati medžiaga šiek tiek suminkštėja nuo to kad lankelį keiti vietomis ,bet ,kad neišsiplautų ,tai dar niekad nebuvo
..gal koks kinietiškas š...?,pas mane lankelis vienas DMC ,kitas anglų gamybos ,abu mediniai ,niekad jokių nudažymų nebuvo,dar turiu nedidelį lankelį pirktą su Anchor rinkiniu ,ten ant plastmasės tokia lyg guma užsideda ,tai irgi labai juo patenkinta ,niekas nieko nedažo...aplamai jau gyvenime įsitikinau ,kad geriau už daiktą ,kurį naudosi ilgai sumokėti brangiau ,tai ir ilgiau ir geriau jis tarnaus,kitaip sakant.pagal patarlę... šykštus moka du kartus....Rinkitės kokybiškus dalykėlius ....