Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 85 tema

QUOTE(Daktarienė B @ 2010 02 09, 16:55)
Astulia, kažkaip įsivaizdavau,kad tau patinka ne žirgas  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

į žirgą aš nesikėsinu, man tik gražu pažiūrėt rolleyes.gif aš tik į tulpes tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2010 02 09, 16:42)
man irgi ta pati problema, jau norisi ant juodos siuvineti kai taip tepasi balta  doh.gif  pati taip pat galvoju apie tas mongolijas, labai patinka jos man.. tik idomu ar nebutu jos grazesnes ant aida 14 juodos spalvos kanvos su 3 gijom siuvinejant? tiesiog kokia jusu nuomone? smile.gif ir ar issiplaus lengvai tas nesvarumas nuo lankelio? siuvineju pirma darbeli, viskas kaip ir sklandziai, bet baltos medziagos nebesinori  verysad.gif

gal lankelis nekokybiškas? nu per 1.5 metų niekada žymės nuo lankelio nebuvo likę,pati medžiaga šiek tiek suminkštėja nuo to kad lankelį keiti vietomis ,bet ,kad neišsiplautų ,tai dar niekad nebuvo g.gif ..gal koks kinietiškas š...?,pas mane lankelis vienas DMC ,kitas anglų gamybos ,abu mediniai ,niekad jokių nudažymų nebuvo,dar turiu nedidelį lankelį pirktą su Anchor rinkiniu ,ten ant plastmasės tokia lyg guma užsideda ,tai irgi labai juo patenkinta ,niekas nieko nedažo...aplamai jau gyvenime įsitikinau ,kad geriau už daiktą ,kurį naudosi ilgai sumokėti brangiau ,tai ir ilgiau ir geriau jis tarnaus,kitaip sakant.pagal patarlę... šykštus moka du kartus....Rinkitės kokybiškus dalykėlius .... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 02 09, 17:01)
gal lankelis nekokybiškas? nu per 1.5 metų niekada žymės nuo lankelio nebuvo likę,pati medžiaga šiek tiek suminkštėja  nuo to kad lankelį keiti vietomis ,bet ,kad neišsiplautų ,tai dar niekad nebuvo g.gif ..gal koks kinietiškas š...?,pas mane lankelis vienas DMC ,kitas anglų gamybos ,abu mediniai ,niekad jokių nudažymų nebuvo,dar turiu nedidelį lankelį pirktą su Anchor rinkiniu ,ten ant plastmasės tokia lyg guma užsideda ,tai irgi labai juo patenkinta ,niekas nieko nedažo...aplamai jau gyvenime įsitikinau ,kad geriau už daiktą ,kurį naudosi ilgai sumokėti brangiau ,tai ir ilgiau ir geriau jis tarnaus,kitaip sakant.pagal patarlę... šykštus  moka du kartus....Rinkitės kokybiškus dalykėlius .... mirksiukas.gif

Šiaip aš irgi savo lankelį pirkau Trakų g. ir viskas gerai nieko nedažo. Bet aš pasirinkau medinį, jie tvirtesni.
Atsakyti
Ten pat ir aš tokį pirkau, bet maniškis palieka ratilus sad.gif

O tas su anchor su guma, tai tokį irgi turiu, tai kartą jį dedant jau pamačiau kad įsibrėžė ruda juostelė sad.gif tai ir nebenaudoju nuo to laiko aš jo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mege2: 09 vasario 2010 - 17:16
QUOTE(mege2 @ 2010 02 09, 17:10)

Aš tai pirkau seniai, gal tada jie buvo kitokie. Tada pirkom tris didelius, mamai, sesei ir sau, ir nei vienas nedažo. g.gif
Atsakyti
Tai kad man jų gaila, bet šiaip tai tavo brolis jau nori pasinaudoti krikšto tėčio teisėmis, kad tos tulpės pas tave kalbėtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mege2 @ 2010 02 09, 17:10)

Man kelis kart yra palikę žymos, bet tai tikrai ne nuo lankelio, jis pas mane medinis. O būtent, spaudimo vietoj, kažkaip praslysta ir užsibrėžia g.gif , manau tai nuo medžiagos spaudimo

mur mur nesupratau kas ten per maišiukai g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2010 02 09, 17:14)
Tai kad man jų gaila, bet šiaip tai tavo brolis jau nori pasinaudoti krikšto tėčio teisėmis, kad tos tulpės pas tave kalbėtų  blush2.gif

assa.gif

rašyk geriau man į až, kad temos neterštume mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=paukščiukas,2010 02 09, 18:15]
Man kelis kart yra palikę žymos, bet tai tikrai ne nuo lankelio, jis pas mane medinis. O būtent, spaudimo vietoj, kažkaip praslysta ir užsibrėžia g.gif , manau tai nuo medžiagos spaudimo

Hm va kad nuo spaudimo tai galėčiau patikėti, nes aš tikrai visad labai stipriai įtempinėju medžiagą
Atsakyti
QUOTE(mege2 @ 2010 02 09, 17:19)

Hm va kad nuo spaudimo tai galėčiau patikėti, nes aš tikrai visad labai stipriai įtempinėju medžiagą

o tau išsiplovė?, nes man ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 09, 18:23)
o tau išsiplovė?, nes man ne  doh.gif

na tiesą sakant aš jį be muilo ploviau ir išlyginau, maniau kad ten tiesiog įsispaudus medžiaga ir išlyginus išnyks, bet tik lyginant pamačiau kad ten vėl tie pilki ratilai, tai kai jau išlyginau tai nebeploviau nes karštis turbūt tik dar labiau viską užfiksavo.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mege2 @ 2010 02 09, 17:27)
na tiesą sakant aš jį be muilo ploviau ir išlyginau, maniau kad ten tiesiog įsispaudus medžiaga ir išlyginus išnyks, bet tik lyginant pamačiau kad ten vėl tie pilki ratilai, tai kai jau išlyginau tai nebeploviau nes karštis turbūt tik dar labiau viską užfiksavo.. sad.gif

man tai netrugdo ta dėmelė, o tu mėgink sklabti mašinoj, žinoma jei su kokybiškais siūlais siuvinėjai mirksiukas.gif
Atsakyti