Nu tu cia paklausei ... Siaip pas mane vonia irgi kol kas be duru . Pasakokit, mielosios, bo net pasimeciau - laminuotos, faneruotos....
QUOTE (Kuzia @ 2004 06 15, 15:17) |
Nu tu cia paklausei ... Siaip pas mane vonia irgi kol kas be duru . Pasakokit, mielosios, bo net pasimeciau - laminuotos, faneruotos.... |
tai vat, mes irgi po poros savaiciu pradedam remonta, atsiverciau senuku puslapi ir nebezinau ka toliau daryti pamacius tokia ivairove. Galvoju gal kas zino, labai laukiu patarimu, nes mano vyrioks remontuose ne bum bum, tik man reikia viska apziuret ir pateikt jam ant lekstutes
Visokios tinka, jei gera ventiliacija . O geriausios (graziausios) tai stiklines, matinio stiklo .
QUOTE (nere @ 2004 06 15, 15:22) |
O tai ko gi medinės netinka? .Juk jei gerai padarytos nei jos trauksis, nei jos plėsis. |
1- medines kiek zinau bijo dregmes;
2 - kaina (visos kitos siaip jau pigesnes)
O daugiabuciam geros ventiliacijos tikrai nera
QUOTE (Ingule @ 2004 06 15, 14:24) |
atsiverciau senuku puslapi ir nebezinau ka toliau daryti pamacius tokia ivairove. |
Gal geriau nuvaziuok i "senius". Bent paciupinesi tas duris . Ar tau pakanka paskaityt? Man tai nea - is apraso man jos visos vienodos
pas mus yra medines durys su tokiu nelygiu stiklu, per kuri vos vos matosi, bet neaiskiai. , durys nei plecias, nei traukias , nesigailiu...
QUOTE (Ingule @ 2004 06 15, 14:25) |
1- medines kiek zinau bijo dregmes; 2 - kaina (visos kitos siaip jau pigesnes) O daugiabuciam geros ventiliacijos tikrai nera |
Del mediniu duru - visiska tiesa, jos pleciasi, traukiasi ir nei vienas duru gamintojas neuzgarantavo (kai mes rinkomes duris), kad medines durys "nevaikscios". Tad gali buti taip, kad vasara durys neuzsidarys, o ziema liks plysiu...
Del kainos - ne visai tiesa parasyta, kad visos kitos pigesnes!!!! Geros kokybes laminuotos ar faneruototos durys yra brangesnes nei medines!!! Medines duris iki 600Lt su stiklu galima isigyti, o aukstos kokybes faneruotos duris be stiklo (kas labai didina duru kaina) be 800Lt ne su ziburiu nesurasi....
Mes kaip tik siuo metu remontuojames ir pries 2 savaites uzsisakem duris - tarp kitko jas labai ilgai gamina, tad is karto tai ivertinkit pries darant remonta (!!!), taigi issirinkom faneruotas duris - su stiklu 1100Lt, be stiklo - 800Lt... Kainos zveriskos......
QUOTE (nere @ 2004 06 15, 15:39) |
Taip, taip, ypač tualete |
Na, pirma tai ne pas visus durys tiesiai prieshais kluzika , antra - matinis stiklas nera permatomas .
Man irgi gražiausiai - matinio stiklo durys