Įkraunama...
Įkraunama...

Durys, spynos

QUOTE(Kriste222 @ 2006 10 17, 10:02)
niekas nesidalina verysad.gif

Nu gerai jau gerai drinks_cheers.gif - jei durys standartiniu matmenu,tai be problemu dailias pagamins VAKARU MEDIENA, DURU FABRIKAS, VEJOMA .Jei ne standartas ALSEKA ir gal KALSTAS,faneruotas gamina daugelis.gamybos terminas -2 men, uzsisakineti reikia tada kai jau sudetos grindys plyteles ir kiti indigriendai.Ko dar uzpageidausit?
Atsakyti
Pas mane duryse bus daug stiklo, grudintas ir matinis is abieju pusiu, tai dabar cia pasiskaiciusi, jau neisivaizduoju kaip reikes valyti doh.gif ax.gif g.gif
Atsakyti
Man nestandartines gamins Alseka. Vakar daviau uzsakyma.
Atsakyti
Kiek mokat +- dar domintu 4u.gif
Papildyta:
tiesa dar, vazinedama po duru parduotuves pigiausias duris radau dorviloje, lygtai taip vadinosi g.gif Ten durys nuo 270 iki 500 lt Bet kokybe net neisivaizduoju. Gal kas pirkot ten duris -lenkiskos ir estiskos, ir dar ten gyre lenkiskas dazytas duris, bet apie jas isvis nieko nesu girdejusi. Gal kas turite ar kazka girdejote??
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 10 18, 15:24)
Pas mane duryse bus daug stiklo, grudintas ir matinis is abieju pusiu, tai dabar cia pasiskaiciusi, jau neisivaizduoju kaip reikes valyti doh.gif  ax.gif  g.gif

Reikia trijų dūrų:
Miegamajam ir vaikų kambariui su stiklais, o vonios kambariui be stiklo.
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2006 10 18, 15:24)
Nu gerai jau gerai drinks_cheers.gif - jei durys standartiniu matmenu,tai be problemu dailias pagamins VAKARU MEDIENA, DURU FABRIKAS, VEJOMA .Jei ne standartas ALSEKA ir gal KALSTAS,faneruotas gamina daugelis.gamybos terminas -2 men, uzsisakineti reikia tada kai jau sudetos grindys plyteles ir kiti indigriendai.Ko dar uzpageidausit?

QUOTE(KristiTal @ 2006 10 18, 15:35)
Man nestandartines gamins Alseka. Vakar daviau uzsakyma.

Man vienos Alsekoj labai patinka, bet kai domėjausi durimis Alsekoj tai ten "nuramino" kad jų durys nuo 1000Lt. toliau priklauso nuo medienos rūšies...KristiTal, o už kiek tu užsisakei ? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ashai @ 2006 10 18, 19:25)
Man vienos Alsekoj labai patinka, bet kai domėjausi durimis Alsekoj tai ten "nuramino" kad jų durys nuo 1000Lt. toliau priklauso nuo medienos rūšies...KristiTal, o už kiek tu užsisakei ? schmoll.gif

Gavosi kad norejau su oval stakta, bet kadangi butas tai sienos labai plonos tai nesigauna. Durys ne standartines, tai uz 4duris mokesiu 8200kazkas doh.gif doh.gif doh.gif
Nezinau kodel, bet siaip kaip domiesi kaina, tai buna mazesne, o paskui kaip paskaiciuoja, tai jau ji daug didesne. g.gif Bet as visada galvojau, kad uzsisakysiu pas juos. Kitur niekur nevazinejau, tik kazkokioj parodoj domejausi kad faneruotos kainuoja 1000litu, tai pagalvojau labai brangu. Na tikiuosi tikrai kokybiskai pagamins ax.gif Dar paskui liks vienas duris papildomai uzsisakyti, nes kol kas neaiskus tikslus matmenys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristiTal: 19 spalio 2006 - 10:17
ar žinot kokia firma kaune kad restauruotu-laminuotu senas duris. nieko nerandu...padekit.
Atsakyti
QUOTE(Kriste222 @ 2006 10 18, 17:50)
Kiek mokat +- dar domintu 4u.gif
Papildyta:
tiesa dar, vazinedama po duru parduotuves pigiausias duris radau dorviloje, lygtai taip vadinosi g.gif Ten durys nuo 270 iki 500 lt Bet kokybe net neisivaizduoju. Gal kas pirkot ten duris -lenkiskos ir estiskos, ir dar ten gyre lenkiskas dazytas duris, bet apie jas isvis nieko nesu girdejusi. Gal kas turite ar kazka girdejote??

Mes irgi buvom ten uzsuke, bet maniskis nusprende, kad jos labai nekokybiskos, tad ir nepirkom... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2006 10 18, 15:24)

deja... visos atsisakė smile.gif
Šiaip durys tokais be problemu galima užsakyti, bet gaila paskui pjaustyti ir dėti viduje stiklą... sad.gif
Atsakyti
Labai didelis duru pasirinkimas firmoj Prontas, Pietario g. 8, vilniuje jie randas. Galima internete paziureti ju duris - www.prontas.lt. Jie ir issimatuoja angas ir duris istato. Super, mes likom labai patenkinti.
Atsakyti
Labas. Noriu deti i nama lauko duris. Esu nuziurejas tris varijantus. Pirmas
kiniskos kuriu kaina yra nuo 500 iki 1000lt . Jos visos metalines. Kyla
klausimas ar jos neprisals ziema ir kokia ju silumine varza? Antras
varijantas kaina apie1500lt is lauko padenkta laminatu . Skaito nuo lietaus
per laika laminatas atsoka ir vaizdelis nekoks. Trecias kaina apie 2000lt is
lauko denktos "jurine" dazyta faniera. Is praktikos zinau kad dazytas
daiktas lauke grazus buna tik kokius du metus.Na ir kaina jau nemaza. Ka
manot apie Jas ? Gal kas jau pernai buvot isidejas tas kiniskas duris. dekui
uz komentarus
Atsakyti