Įkraunama...
Įkraunama...

Durys, spynos

QUOTE(Jurblond @ 2006 08 16, 16:08)
340 be stiklu ir rankenu, nusilakuosim taip pat patys, ti pastatymas dar 90 Lt

QUOTE(daliela @ 2006 08 17, 10:07)
Tai 340 + stiklas apie 50 Lt.+50 Lt. rankenos +20 lakas+90 įstatymas = 550 Lt. (na tai tikrai nėra brangu)
Šiaip įstatymas gana brangus, mums dėjo uosines durys, tai už staktų ir durų įstatymą moėjom tik po 50 Lt.

QUOTE(savitre @ 2006 08 17, 16:41)
mano tėvai turi pušines visam name susidėję prieš kokius6metus vidinės durys liuks o laukinės jau reikia keisti visas duris užsisakė kaime lentpjūvėj ir mano tėvų kaimynai irgi kol kas liuks padarytos ir kainavo be stiklų su įstatymu 400lt padaro net ir nestandartus tik pats turi atvešti rankenas ir spynas jie įdeda o  ir tikrai jie įsiteko už vienas duris į 400lt

Labai reikėtų meistrų kontaktų 4u.gif Būtinai reikia duris užsisakyti tik nelabai yra pas ką verysad.gif Dėkui visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eimutė: 17 rugpjūčio 2006 - 20:45
pasidalinkit info kur kaune pigiau vidaus durų nusipirkti
labai reikia
ačiū
Atsakyti

Sveikos, mamytės,

norėčiau pasidalinti vidinių durų adresiuku, kurias šiandien radau:
Firma vadinasi "Durų fabrikas", atrodo Petro Balkio įmonė. Ji yra Kaune, Savanorių pr.206 (ar tikrai 206, negaliu 100 tvirtinti).Rasit labai lengvai - priešai Savanorių Hipermaksimą, tam pačiam ilgam pastate kuris prasideda prie požeminės perėjos ir tesiasi iki firmos 1000 plytelių. Vat. Ten radau pigių PUŠINIŲ DURŲ (nes tokių ieškojau).
Durų komplektas (durys su stiklais, be stiklų, spyna, staktos, lankstai) -300 Lt.Jos būtų nelakuotos. Jei norite, kad nulakuotų ar nubeicuotų, teks sumokėti papildomai iki 100Lt.
Aš šiandien užsisakiau, negaliu pasakyti dėl kokybės, betman patiko - kaina nedidelę, be to, nusilakuosime patys, nes seniuose vandens pagrindo kokybiškas lakas 70Lt, o užteks gal 3 durims po 2 kartus nulakuoti.
Atsakyti
Mums irgi prieš savaitę jau sudėjo vidaus duris. Vadinasi Valdo durys (Ramučiuose prie Kauno) www.valdodurys.lt Man tai jos labai patiko, ir šiaip aptarnavimas super thumbup.gif Nes kiek susidūrėm su meistrais remontuodami butą ir užsisakinėdami baldus, tai amžinai kažkokios problemos, tai vėluoja, ta dar kažkas negerai. O dar vienas privalumas, kad tas duris mums padarė per tris savaites, nes kitur reikėjo laukt net tris mėnesius.
Atsakyti
QUOTE(jurgytia @ 2006 09 07, 18:43)
Mums irgi prieš savaitę jau sudėjo vidaus duris. Vadinasi Valdo durys (Ramučiuose prie Kauno) www.valdodurys.lt  Man tai jos labai patiko, ir šiaip aptarnavimas super thumbup.gif Nes kiek susidūrėm su meistrais remontuodami butą ir užsisakinėdami baldus, tai amžinai kažkokios problemos, tai vėluoja, ta dar kažkas negerai. O dar vienas privalumas, kad tas duris mums padarė per tris savaites, nes kitur reikėjo laukt net tris mėnesius.

O kaineles kokios ten rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgytia @ 2006 09 07, 19:43)
Mums irgi prieš savaitę jau sudėjo vidaus duris. Vadinasi Valdo durys (Ramučiuose prie Kauno) www.valdodurys.lt  Man tai jos labai patiko, ir šiaip aptarnavimas super thumbup.gif Nes kiek susidūrėm su meistrais remontuodami butą ir užsisakinėdami baldus, tai amžinai kažkokios problemos, tai vėluoja, ta dar kažkas negerai. O dar vienas privalumas, kad tas duris mums padarė per tris savaites, nes kitur reikėjo laukt net tris mėnesius.

Valdo durys tai tikrai super thumbup.gif Buvome ten nuvažiavę. Gamina jie faneruotas duris, o kainos tai tikrai nemažos. Skaičiavo, kad su stiklais virš 1000 lt gaunasi, bet kokybė tai tikrai labai gera.
Papildyta:
QUOTE(linutka @ 2006 09 07, 16:08)
Durų komplektas (durys su stiklais, be stiklų, spyna, staktos, lankstai) -300 Lt.Jos būtų nelakuotos. Jei norite, kad nulakuotų ar nubeicuotų, teks sumokėti papildomai iki 100Lt.
Aš šiandien užsisakiau, negaliu pasakyti dėl kokybės, betman patiko - kaina nedidelę, be to, nusilakuosime patys, nes seniuose vandens pagrindo kokybiškas lakas 70Lt, o užteks gal 3 durims po 2 kartus nulakuoti.

Netyčia ir aš užtikau tą parduotuvėlę. Pušinių durų komplektas tikrai kainuoja 300 lt tik negalima pasirinkti durų modelio. Teisingiau galima pasirinkti iš dviejų: su stiklais ar be jų doh.gif Šiaip durys gražiai atrodo ir klasikiniam interjerui turėtų labai tikti. O už beicavimą užsiprašė 200 lt g.gif Leistų rinktis iš daugiau modelių būtų super variantas 4u.gif
Atsakyti
O mums su durim juodai nesiseka... mad.gif Viena firma, kurioje planavome uzsisakyti uosio duris, paliko mus ant ledo...Susitarem, kad atvaziuos, ismatuos duris, leis issirinkti modeli...Tai viena karta sutartu laiko neatvaziavo, ir dar pasiteisino tuo, kad pas mus neva tel. buvo isjungti, nors mes po 10 min, kai ju nesulaukem bandem jiems skambinti (nekele ragelio0. tada susitarem, kad jie mums paskambins kai gales, nepaskambino, dar karta bandem ju ieskoti, tai arba nekeldavo ragelio, arba pasakydavo, kad perskambins veliau...ir, aisku, nepaskambindavo frusty.gif 000189.gif Tai gal zinot kur Vln galima isigyt medines duris... help.gif
Atsakyti
Daromes remonta ir niekaip negalime nusipirkti kambario durų blink.gif Ypac brangiu pirkti neketiname. Padekite, nes jau baigiu nuproteti doh.gif
Atsakyti
Uzsisakem sarvo duris Siauliuose "Spynu pasaulyje". dabar belieka tiketis, kad neteks nusivilti. o vidaus duru ieskojom su stiklu per visa ilgi, tai sunkoka buvo rasti, bet visgi radom, tik kaina studentams biskeli auksciau galimybiu... tikiuosi rezultatas padės uzmirsti islaidas ax.gif
Atsakyti
Siandien maciau Senukose neblogu duru rolleyes.gif
Atsakyti
gal kas zinot ar ant sarvo duru deda PVC kampa, kad kampai nenusilupinetu? doh.gif doh.gif
Atsakyti
Norėčiau "valdiškas-senas" duris pakeisti gražesnėm su minimaliom išlaidom blush2.gif
Esu girdėjusi, kad galima tas pačias duris perdaryti- meistrai, išsiveža senas duris, jas gražiai padengia medžio laminatu ( o jeigu kokio dar ąžuolo imitacija bigsmile.gif ) , padaro gražiai ir pigiai smile.gif
Gal kas esate tai darę Kaune,Šiauliuose ar Kelmej, labai reikėtu rekomendacijų su telefono nr. 4u.gif
pati gyvenu Raseiniuose,turbūt meistrai atvžiuotų iki mūsų mastau.gif
Atsakyti