QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 08 16, 09:55)
užsisakėm duris Ermitaže
Ir per kiek ten laiko pagamina??? Mums tai su durimis nesiseka...Buvom Moritoj, ten pazadejo atvaziuoti ismatuoti, paskambino viena karta, vidury darbo dienos ir kai pasakem, kad negalim dabar is darbo iseiti, tai pazadejo kita diena paskambinti, ir kaip dingo taip dingo O mes ant ledo...
QUOTE(zis @ 2006 08 16, 09:43)
Ir per kiek ten laiko pagamina??? Mums tai su durimis nesiseka...Buvom Moritoj, ten pazadejo atvaziuoti ismatuoti, paskambino viena karta, vidury darbo dienos ir kai pasakem, kad negalim dabar is darbo iseiti, tai pazadejo kita diena paskambinti, ir kaip dingo taip dingo O mes ant ledo...
42 dienas bet nusibodo važinėti, rinktis, vis tiek be mėnesio niekur nėra, o dar kai nestandartas
mes patys išsimatavom, pasakėm dydį ir viskas
Na ir man reiketu gero meistro vidaus durims. Jei ka susiradai mestelk koordinates, dekui is anksto.
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 08 16, 09:55)
užsisakėm duris Ermitaže
o kur ten galima užsisakyti? Ten kur durų skyrius?
Pas mane tai šiandien turi atvažiuoti matuoti vaikinukas, mes Burbiškėse nusižiūrėjom pušines duris, visai nebrangios.
QUOTE(Jurblond @ 2006 08 16, 16:38)
o kur ten galima užsisakyti? Ten kur durų skyrius?
Pas mane tai šiandien turi atvažiuoti matuoti vaikinukas, mes Burbiškėse nusižiūrėjom pušines duris, visai nebrangios.
Nebrangios, tai kiek ?
QUOTE(daliela @ 2006 08 16, 16:55)
Nebrangios, tai kiek ?
340 be stiklu ir rankenu, nusilakuosim taip pat patys, ti pastatymas dar 90 Lt
QUOTE(Jurblond @ 2006 08 16, 17:08)
Mano meistras sake nepirkt pusiniu duru, esa jos labai prastos... O mano geriausias draugas nepaklause, ir dabar turi grazias, isbrinkusias duris, kurios neuzsidaro, o firmos, kurioje uzsisakinejo niekaip negali prisikviesti, kad pataisytu...
QUOTE(zis @ 2006 08 16, 17:22)
Mano meistras sake nepirkt pusiniu duru, esa jos labai prastos... O mano geriausias draugas nepaklause, ir dabar turi grazias, isbrinkusias duris, kurios neuzsidaro, o firmos, kurioje uzsisakinejo niekaip negali prisikviesti, kad pataisytu...
, išbrinko ar susitraukė, nes jei buvo šlapios, tai džiūstant susitraukia, o kad išbrinktų tai dar negirdėjau. o rinkomės tokias, nes jos pigesnės.
QUOTE(Jurblond @ 2006 08 16, 17:08)
Tai 340 + stiklas apie 50 Lt.+50 Lt. rankenos +20 lakas+90 įstatymas = 550 Lt. (na tai tikrai nėra brangu)
Šiaip įstatymas gana brangus, mums dėjo uosines durys, tai už staktų ir durų įstatymą moėjom tik po 50 Lt.
QUOTE(daliela @ 2006 08 17, 11:07)
Tai 340 + stiklas apie 50 Lt.+50 Lt. rankenos +20 lakas+90 įstatymas = 550 Lt. (na tai tikrai nėra brangu)
Šiaip įstatymas gana brangus, mums dėjo uosines durys, tai už staktų ir durų įstatymą moėjom tik po 50 Lt.
Me sdabar irgi uzsimanem uosiniu duru... Tai bandysim ieskot meistru...
mano tėvai turi pušines visam name susidėję prieš kokius6metus vidinės durys liuks o laukinės jau reikia keisti visas duris užsisakė kaime lentpjūvėj ir mano tėvų kaimynai irgi kol kas liuks padarytos ir kainavo be stiklų su įstatymu 400lt padaro net ir nestandartus tik pats turi atvešti rankenas ir spynas jie įdeda o ir tikrai jie įsiteko už vienas duris į 400lt