Nu va. Mes jau su durim Viskas labai gražu ir atrodo nepriekaištingai. Neprikibčiau niekur. Lyginant mano ir kaimynų duris, tai pas kelis kaimynus durys įstatytos, o pro apdailos tarpus šonuose matosi tos putos sukietėjusios. Pas mus net jokių tarpų nėra. Vienžo, darbas padarytas tikrai gerai. Na, čia mano akimis. Atvažiuos vyras, gal ir kitaip įvertins Nors, nemanau.
O vidinę apdailą padarys po 5 dienų. Nes tik įstačius duris išmatuoja visus parametrus vid. apdailai.
Mes labai patenkinti ALTO sarvuotomis durimis Greitai pagamino,labai graziai istate ir siaip visokiu geru patarimu dave,tik kad jie vidaus apdailos nedaro,bet cia niekis
Mes i nama visas duris pirkom firmos Prontas duru salone Pietario g. 8. Nu ciotkai dirbo zmogeliukai. Duris gali susigalvoti kokias nori, t.y. nusipaisai modeliuka ir jie padaro. kokybe liuks ir sumontuoja patys. Zodziu neturejom prie ko prikibt. Lauko duris dejom sarvo, irgi pas juos pirkom.
QUOTE(rope* @ 2006 07 28, 16:26)
Mes i nama visas duris pirkom firmos Prontas duru salone Pietario g. 8. Nu ciotkai dirbo zmogeliukai. Duris gali susigalvoti kokias nori, t.y. nusipaisai modeliuka ir jie padaro. kokybe liuks ir sumontuoja patys. Zodziu neturejom prie ko prikibt. Lauko duris dejom sarvo, irgi pas juos pirkom.
O tas Prontas kokiame mieste?
QUOTE(rope* @ 2006 07 28, 16:26)
Per kiek laiko padaro, kiek kainavo? Gal tų durų nuotrauką gali įmesti
Sveikutes,
Gal užsisakinėjote pigiai duris Kaune? Būčiau labai dėkinga, jeigu parašytumėte
Gal užsisakinėjote pigiai duris Kaune? Būčiau labai dėkinga, jeigu parašytumėte
QUOTE(Atize @ 2003 11 26, 03:51)
Zinai maciau kaip atrodo senos faeruotos man patiko as neatskirciau kur naujas faneravo, o kur buvo senos
gal kas zinot koki adresiuka, kur Kaune faneruoja duris?
man irgi aktualu vidaus durys KAUNE, kiek skambinausi, baisios eiles...bent jau firmose, maniau, kad pas tuos, kur skelbiasi laikrasciuose, bus pigiau, bet ir ten kainos niekuo nenusileidzia firmu. man firmu gaminiai atrodo patikimiau...
As tai labai pasipiktinau duru salonais... Nes dirba daugelis tik iki 18 val. O dirbantys zmones kaip turi i juos suspeti? Ypac, kai darboviete miesto pakrasty...
Mes pirkom šarvuotas duris butui iš "Zabo" (Kaunas), buvom labai patenkinti, tai dabar ir namui iš ten užsisakėm, tikiuosi nenuvils ir šį kart .
QUOTE(Mega @ 2006 08 15, 11:04)
Mes pirkom šarvuotas duris butui iš "Zabo" (Kaunas), buvom labai patenkinti, tai dabar ir namui iš ten užsisakėm, tikiuosi nenuvils ir šį kart .
mes ir Zabu patenkinti: bute durys be priekaistu 7 metai kaip stovi ir i nama is ten pat uzsisakem