Įkraunama...
Įkraunama...

Durys, spynos

QUOTE(Nereali @ 2006 05 13, 19:16)
Mano sesuo nutarė namie pasidaryti remontą smile.gif ir beveik gavo infarkta pamačiusi vidaus (kambarių) durų kainas.
Kadangi internetas jai "ne draugas" smile.gif paprašė manęs pagalbos.
O aš aišku kreipiuosi čia wink.gif

Gal kas galite patarti kokius tai durų gamintojus??? arba parduotuves? kur būtų bent jau padoresnės kainos (na mažiau nei po 600t), nes tos tamsiai rudos "xruščiovkinės" durys taip pobaisiai atrodo.

HELP  4u.gif

Patarkite.

AČIŪ

P.S. Sesuo gyvena Šiauliuose, taigi jei parduotuvės būtų ten būtų idealu, bet jei ir kur nors kitur ale pigesnes tai manau vistiek labiau apsimokėtų nuvažiuot ir parsivežt (yra galimybė pasiskolinti komerc. automobilį)

Na Siauliuose tikrai nebeda su durimis, meistru daug, bet reikia zinoti, kurie daro is sausos medienos, kad durys nesusikraipytu. Mes pries pora metu daremes Vijoliuose kokybe gera, durys pusines ir kas svarbiausia padare be saku, tik staktose matosi kelios. Tik beda tame, kad jie daro tik savo turimus pavyzdzius, o norint siolaikiskesniu reikia ieskoti kitu meistru.
Atsakyti
QUOTE(Varvara @ 2006 05 26, 19:50)

va kokios gražios durys bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas zinot firmu, kurios gamina filingines duris pagal individualius uzsakymus?
Atsakyti

na as uzsisakiau Jusintoje, vilniuje, zukausko g, siaures miestelyje,
daro pagal individualius uzsakymus. ir faneruotas, ir masyvo, ir filingines, ir be filingu.. maniskes bus azuolos masyvo su tokiais trimis langais (panasiai kaip Ieva-pieva ikele foto) iskeltais i pavirsiu.. na tipo filingai..bet be jokiu paraitymu..viskas greiztom linijom, staciais kampais... ai tokias ten pasiule parduotuveje, ir visai patiko .. smile.gif kaina bus su nuolaida apie 1300

QUOTE(Egoist @ 2006 06 07, 22:20)
Gal kas zinot firmu, kurios gamina filingines duris pagal individualius uzsakymus?

Atsakyti
QUOTE(Globaliste @ 2006 06 08, 00:13)
na as uzsisakiau Jusintoje, vilniuje, zukausko g, siaures miestelyje,
daro pagal individualius uzsakymus. ir faneruotas, ir masyvo, ir filingines, ir be filingu.. maniskes bus azuolos masyvo su tokiais trimis langais (panasiai kaip Ieva-pieva ikele foto) iskeltais i pavirsiu.. na tipo filingai..bet be jokiu paraitymu..viskas greiztom linijom, staciais kampais... ai tokias ten pasiule parduotuveje, ir visai patiko ..  smile.gif kaina bus su nuolaida apie 1300

O kokias durys patartumete statyti vonios kambaryje, šiaip visuose kambariuose bus maždau tokios (LAURA 3)
http://www.vitukodurys.lt/laura3.html, bet į vonios kambarį man noretusi su stiklu. Kaip patartumet, o gal dėti visame name vienodas durys, kad butų vientisumas? g.gif
Atsakyti
manyčiau, kad reikėtų rinktis tokio pačio stiliaus duris. Tačiau ir jūsų pasirinkto profiliodurys vonioje gali būti su stiklu.
Atsakyti
Sveikos! Turiu galvos skausmą. Reikia pakeisti kamberių duris. Būįtent duris, nes staktos geros ir nesinori daužyti sienų. Remontas darytas prieš metus. Norėčiau staktas restauruoti, o duris darytis naujas, arba ir jas restauruoti. Kaip manote kur rasti meistrų ir ar ne pigiau būtų viską darytis naujai? Veiksmas vyksta Vilniuje. Padėkit!
Atsakyti
Gal kas turite metalines duris i sandeliuka? Labai reikia! ax.gif
Kaimynai buvo uzeme mano sandeliuka rusyje, ka tik baigiau bylinetis su jais, tai noriu isideti metalines, kad niekas nebeuzimtu biggrin.gif
Rasykit i az 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzhina: 01 liepos 2006 - 11:04
Sveiki, reikalinga imone, kuri pagamintu arkines duris, gal kas galetu rekomenduoti?
Ir dar prie to klausimas, pas mus arka padaryta is gipso, tai ar statytu i tokia arka tas duris? Nes man atrodo,kad gipasas labai nepatvaru blink.gif
Atsakyti
Padėkite kas galite- gamintojai pasiūle vakarietišką variantą- lauko durys atsidaro į vidų, staybininkai rėkia ,kad šie bepročiai- lauko durys turi atsidaryti tik i išorę. Duris turi "statyti" jau po paros, tai kurių gi man klausyti??????? blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2006 07 14, 21:45)
Padėkite kas galite- gamintojai pasiūle vakarietišką variantą- lauko durys atsidaro į vidų, staybininkai rėkia ,kad šie bepročiai- lauko durys turi atsidaryti tik i išorę.  Duris turi "statyti" jau po paros, tai kurių gi man klausyti???????  blink.gif  g.gif

na aš manau, kad tik į išorę ir beveik visur į išorė atsidaro, nes tai taikoma priašgaisriniu atvėju, ir manau dar dėl įsilaužimų
Atsakyti
sako vakaruose visur durys atsidaro i vidu, sako taip buvo ir ikitarybineje Lietuvoje.Atseit svecia turi priimti , o ne pirmiau nustumti su durimis , o tik paskui pakviesti?...
Atsakyti