QUOTE(Nereali @ 2006 05 13, 19:16)
Mano sesuo nutarė namie pasidaryti remontą ir beveik gavo infarkta pamačiusi vidaus (kambarių) durų kainas.
Kadangi internetas jai "ne draugas" paprašė manęs pagalbos.
O aš aišku kreipiuosi čia
Gal kas galite patarti kokius tai durų gamintojus??? arba parduotuves? kur būtų bent jau padoresnės kainos (na mažiau nei po 600t), nes tos tamsiai rudos "xruščiovkinės" durys taip pobaisiai atrodo.
HELP
Patarkite.
AČIŪ
P.S. Sesuo gyvena Šiauliuose, taigi jei parduotuvės būtų ten būtų idealu, bet jei ir kur nors kitur ale pigesnes tai manau vistiek labiau apsimokėtų nuvažiuot ir parsivežt (yra galimybė pasiskolinti komerc. automobilį)
Kadangi internetas jai "ne draugas" paprašė manęs pagalbos.
O aš aišku kreipiuosi čia
Gal kas galite patarti kokius tai durų gamintojus??? arba parduotuves? kur būtų bent jau padoresnės kainos (na mažiau nei po 600t), nes tos tamsiai rudos "xruščiovkinės" durys taip pobaisiai atrodo.
HELP
Patarkite.
AČIŪ
P.S. Sesuo gyvena Šiauliuose, taigi jei parduotuvės būtų ten būtų idealu, bet jei ir kur nors kitur ale pigesnes tai manau vistiek labiau apsimokėtų nuvažiuot ir parsivežt (yra galimybė pasiskolinti komerc. automobilį)
Na Siauliuose tikrai nebeda su durimis, meistru daug, bet reikia zinoti, kurie daro is sausos medienos, kad durys nesusikraipytu. Mes pries pora metu daremes Vijoliuose kokybe gera, durys pusines ir kas svarbiausia padare be saku, tik staktose matosi kelios. Tik beda tame, kad jie daro tik savo turimus pavyzdzius, o norint siolaikiskesniu reikia ieskoti kitu meistru.