Kazkur jau yra panasi tema, ten buvo diskutuota kokias duris deti jei yra tamburas, kokias deti jei nera ir panasiai.
As taippat sutinku, kad neverta deti prabangias duris. Problema tame, kad jos nepersaltu, kai lauke -30. O tokios jau kainuoja. Butuose lengviau. Laiptine sildome, tad gali jau rinktis, o va name reikia rimtu. Jei yra tamburas, siulau rinktis stiklines
QUOTE(Vilmux @ 2006 03 16, 15:04)
Man irgi taip atrodo Gan kvaila butu dėti šarvuotas duris, kai aplink puse sienos stiklinės Pas mus planuose lengvos, medzio-stiklo lauko durys.
aha - bet tai gal kai stato signalizaciją - reik tam tikro saugumo "lygio" - niu, kad tipo ne kartoninės durys ar pan. ? Užklausimą į "komandą" apie jų saugojimo paslaugas išsiuntėm, bet dar vis niekas nieko neatsako
QUOTE(laguna @ 2006 03 16, 17:19)
Kazkur jau yra panasi tema, ten buvo diskutuota kokias duris deti jei yra tamburas, kokias deti jei nera ir panasiai.
gal galėtum įmest nuorodėlę - nu niekaip neradau - gal labai neatidi esu - dukart temas akim perėjau
QUOTE(laguna @ 2006 03 16, 17:19)
As taippat sutinku, kad neverta deti prabangias duris. Problema tame, kad jos nepersaltu, kai lauke -30. O tokios jau kainuoja. Butuose lengviau. Laiptine sildome, tad gali jau rinktis, o va name reikia rimtu. Jei yra tamburas, siulau rinktis stiklines
aha - teisybę sakai dėl peršalimo - norėjau metalo - tai gal jos labai šaltį trauks? Gal geriau su medžio apdaila (ar kaip ten vadinas )tada?
Na reikia kad jos butu apsildytos, storos. Seniau buvo mada duris apkalti ir dekoruoti vinukais. Nezianu kaip ta medziaga vadinasi. Jos tai ne persaldavo. Nesenai rindomes duris tai jei ne stiklines tai pigiausios kazkur 1700-2000 Lt. Cia tokios kurios nepersals.
O del temos, tai as tikrai nezinau kur ji buvo uzvesta. Tik tiek prisimenu, kad protingi zmones gerus patarimus dalijo, todel verta butu susirasti del to, o ne todel, kad tema kartojasi.
Radau : http://www.supermama...showtopic=54987
O del temos, tai as tikrai nezinau kur ji buvo uzvesta. Tik tiek prisimenu, kad protingi zmones gerus patarimus dalijo, todel verta butu susirasti del to, o ne todel, kad tema kartojasi.
Radau : http://www.supermama...showtopic=54987
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 03 22, 12:51)
kas turit duris į vonią su matiniu stiklu, atsiliepkit
ar patenkintos pasirinkimu?
Pas draugę yra tokios. Bet to stiklo nėra itin daug, juosta viename krašte. Man tai jos durys superinės Ir ji tikrai patenkinta. Ji dar darėsi jas su kažkokiais priedais, kad garsą sulaikytu, na jei skalbiankę naktį įjungi ar panašiai.
O man tai irgi jau duris į kambarius laikas pradėti rinktis. Nuo tos draugės kopijuoti nenoriu, kažkaip "nelygis" Dizainerė pasiūlė Vainetoj žiūrėti, bet gal jūs kuri ką nors galit pasiūlyti?
O kas prekiauja natūraliomis pvz: pušinėmis durimis?
Nes bute dedames maumedzio naturalias grindines lentas, tad ir durų norim panašaus atspalvio natūralias.
Nes bute dedames maumedzio naturalias grindines lentas, tad ir durų norim panašaus atspalvio natūralias.
QUOTE(Fanta @ 2005 10 19, 15:47)
vis dar niekas nesikreipėt?
QUOTE(Vilmux @ 2006 03 16, 14:04)
Man irgi taip atrodo Gan kvaila butu dėti šarvuotas duris, kai aplink puse sienos stiklinės Pas mus planuose lengvos, medzio-stiklo lauko durys.
Pas mus lauko stiklinės durys. Stiklas per visą durų aukštį ir plotį, tik iš kraštų nedidelis rėmelis.
"Rimtesnių nedarėm, nes daug langų per visą sienos aukštį. Dėsim signalizaciją.
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 03 22, 12:51)
kas turit duris į vonią su matiniu stiklu, atsiliepkit
Pas mus į vonias durys su matiniu stiklu. Į kambarius dėjom vieną matinį stiklą, o vonioms-dvigubą. Visiškai nepersimato Tik susidūriau su valymo problema. Matinio stiklo paviršius-nelygus. Sungu išvalyti.
Mano sesuo nutarė namie pasidaryti remontą ir beveik gavo infarkta pamačiusi vidaus (kambarių) durų kainas.
Kadangi internetas jai "ne draugas" paprašė manęs pagalbos.
O aš aišku kreipiuosi čia
Gal kas galite patarti kokius tai durų gamintojus??? arba parduotuves? kur būtų bent jau padoresnės kainos (na mažiau nei po 600t), nes tos tamsiai rudos "xruščiovkinės" durys taip pobaisiai atrodo.
HELP
Patarkite.
AČIŪ
P.S. Sesuo gyvena Šiauliuose, taigi jei parduotuvės būtų ten būtų idealu, bet jei ir kur nors kitur ale pigesnes tai manau vistiek labiau apsimokėtų nuvažiuot ir parsivežt (yra galimybė pasiskolinti komerc. automobilį)
Kadangi internetas jai "ne draugas" paprašė manęs pagalbos.
O aš aišku kreipiuosi čia
Gal kas galite patarti kokius tai durų gamintojus??? arba parduotuves? kur būtų bent jau padoresnės kainos (na mažiau nei po 600t), nes tos tamsiai rudos "xruščiovkinės" durys taip pobaisiai atrodo.
HELP
Patarkite.
AČIŪ
P.S. Sesuo gyvena Šiauliuose, taigi jei parduotuvės būtų ten būtų idealu, bet jei ir kur nors kitur ale pigesnes tai manau vistiek labiau apsimokėtų nuvažiuot ir parsivežt (yra galimybė pasiskolinti komerc. automobilį)
Galiu pagelbeti Zinau kas gamina duris Ir visai netoli jusu Rasyk i AZ
as ir zinau viena gamintoja, nesenai mums padare. Is naturalios medienos, tikrai labai dailios ir geros ( cia mes ji pagal rekomendacijas tu, pas kuriuos ne vieni metai stovi) , nera jokiu serpetojimu, suverztos su metalais viduj, nu vienu zodziu, as tokia priekaboka, tai ir tai neturejau prie ko prikibt. Ir kainele - su stiklu 350, be -400 Lt. Ir padaro per pora savaiciu, veiksmas Siauliuose
Susidūrėm su tokia problemėle. Pas mus iš miegamojo yra įėjimas į drabužinę, bet reikalas tas, kad slankiojančių durų dėti negalėsime nes trukdys jungiklis ir razetė, gal žinot ar yra durų, kurios susidėtu panašiai kaip vertikalios žaliuzės. Žinau, kad yra tokios plasmasinės į armonikėlę susidedančios, bet norėtusi gražesnių medinių...tik nežinau ar tokios yra gaminamos
Papildyta:
O kokios medienos, pušis, ar uosis?
Papildyta:
QUOTE(mallena @ 2006 05 14, 13:55)
as ir zinau viena gamintoja, nesenai mums padare. Is naturalios medienos, tikrai labai dailios ir geros ( cia mes ji pagal rekomendacijas tu, pas kuriuos ne vieni metai stovi) , nera jokiu serpetojimu, suverztos su metalais viduj, nu vienu zodziu, as tokia priekaboka, tai ir tai neturejau prie ko prikibt. Ir kainele - su stiklu 350, be -400 Lt. Ir padaro per pora savaiciu, veiksmas Siauliuose
O kokios medienos, pušis, ar uosis?