Na ir aš nenoriu medinių durų...pas mus bute stovi tokios jau 10 metų, tai kas sezoną jos nervina, rudenį-pavasarį, vos užsidaro, o vasarą viskas normalu. Gal mediena blogai paruošta buvo, na bet aš šį syk nenusiteikus rizikuot, tad naman nužiūrėjau laminuotas duris Moritos durų salone. Dar neaišku ar jie norima spalva aplaminuos jas, jei ne...teks kažkaip suktis, nes planuoju, jog grindų ir durų spalvos bus vienodos.
Tik nepirkite durų iš Firmos "Kabalda". Mums kai atvežė, tai košmaras, apdaužytaus, nedadažytos. O jų įdėjimas, tai išvis: vienas įdėjo aukštyn kojom, kitos tarpas nuo grindų 15cm, trečios kreivai, ketvirtų spyna neužsirakina visiškai i toletą čia. Žodžiu košmaras, baigiam prasikeikti.
QUOTE(justytiaa @ 2005 11 15, 19:46)
pas mus taj namie tokios matinio stiklo vidaus durys. su tokio swiesaus metalo perskyrom (stiklas i 4 dalis padalintas)... (cia i Kvadros pirkom)
jei ne paslaptis, kiek mokėjot, žiūrėjau tas duris, bet kainos kažkaip ir nepaklausiau , man jos labai patiko
QUOTE(Fretka @ 2005 11 17, 16:02)
jei ne paslaptis, kiek mokėjot, žiūrėjau tas duris, bet kainos kažkaip ir nepaklausiau , man jos labai patiko
as dabar tai tikrai nepamenu kiek mes ten mokejau nes pirkom 6 duris tai tokia nuolaidele padare. bet kazkur ten 1000lt. - 1500lt. bet tikrai nepamenu...
QUOTE(justytiaa @ 2005 11 17, 18:07)
as dabar tai tikrai nepamenu kiek mes ten mokejau nes pirkom 6 duris tai tokia nuolaidele padare. bet kazkur ten 1000lt. - 1500lt. bet tikrai nepamenu...
o per kiek laiko pagamino?
QUOTE(Fikas @ 2005 11 15, 09:49)
Tik nepirkite durų iš Firmos "Kabalda". Mums kai atvežė, tai košmaras, apdaužytaus, nedadažytos. O jų įdėjimas, tai išvis: vienas įdėjo aukštyn kojom, kitos tarpas nuo grindų 15cm, trečios kreivai, ketvirtų spyna neužsirakina visiškai i toletą čia. Žodžiu košmaras, baigiam prasikeikti.
va va, as irgi apie Kabalda blogus atsiliepimus girdejau. mano pazistamas ten darosi duris, tai jie sugebejo pamesti jo uzsakyma gerai dar, kad jo sumoketo avanso nepamete tai teko pazistamam is naujo duris uzsakineti. Atsiprasydama Kabalda kaip ir padare nuolaida, bet kas is to - duru pagaminimas uzsitese ir nusikele ilgam laikui i prieki
mes šiandien užsisakėm ąžuolines medines duris Taurakalnyje, kainos pas juos visai neblogos, lyginant su Alsekos kainomis ir terminai trumpesni, tik neaišku ar laikysis to termino
QUOTE(justytiaa @ 2005 11 15, 19:46)
pas mus taj namie tokios matinio stiklo vidaus durys. su tokio swiesaus metalo perskyrom (stiklas i 4 dalis padalintas)... (cia i Kvadros pirkom)
Na as tai su stiklu pabijojau. Buvo pas pazystamus. Tevas su vaiku zaide. Netycia atsitrenke tevas i duris per dukima, stiklas krito tiesiai ant rankos. Tada operacijos sudetingos ir visa kita, sokas vaikui. Zodziu baisu. O maniskiai kai eina tai megsta kaip sveisti duris, nors mazi dar, bet,...
QUOTE(Fikas @ 2005 11 18, 15:43)
Na as tai su stiklu pabijojau. Buvo pas pazystamus. Tevas su vaiku zaide. Netycia atsitrenke tevas i duris per dukima, stiklas krito tiesiai ant rankos. Tada operacijos sudetingos ir visa kita, sokas vaikui. Zodziu baisu. O maniskiai kai eina tai megsta kaip sveisti duris, nors mazi dar, bet,...
na nezinau:) as tai kazkaip pasitikiu "Kavdros" durim ie nenusivyliau jom. tai tikiuosi ir dabar nenusivilsiu...