Įkraunama...
Įkraunama...

Durys, spynos

QUOTE(zhemuoge 2005 @ 2005 09 08, 11:18)
mes mokejom uz pusines medzio duris 400 lt (i kaina ieina staktos, apvadai, su stiklu ar be kaina nesikeicia  ax.gif ) zodziu tik spynas savo pirkom. istatymas irgi i ta pacia kaina ieina. kokybe nesiskundziam. cia ne paciame kaune, bet netoliese  ax.gif

Norėčiau sužinoti meistrų adresą bei telefoną. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Taigi va, kad durys nestandartinės, reikia daryti pagal užsakymą, o tada kaina gaunasi jau ne tokia maža(o durys- ne vienos....) verysad.gif
Atsakyti
Norime keisti buto duris. Gal susidūrėte? Minčių? Patarimų ; ))) Kokią spyną dėti, kokia firma gera, į ką atkreipti dėmesį?
Atsakyti
visi geri meistrai i uzsienius issivazinejo dirbti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(koka @ 2005 09 05, 14:22)
Gal kas žinote meistrą, ar įmonę, kur gamina gražias duris? Šiaip dar svarbu, kad ir kaina būtų protinga. Anksčiau labai gerą meistrą žinojau Ramučiuose, bet dabar jis lyg ir į Angliją išvažiavo.

Jeigu užsisakinėjote duris ir likote labai patenkintos atliktu darbu-parašykit meistrų koordinates  mirksiukas.gif

Vakar kaip tik užsisakiau dvejas lauko duris savo namui, bet kadangi dar neatvežė ir neįstatė, tai negaliu ir pasakyt, ar liksiu patenkinta smile.gif
Na kol kas tai nors kaina įtiko - metalinės lauko durys, padažytos milteliniu dažymu, su Assos spyna ir įstatymu - 960 lt
Čia Vilniuje, bet tiesą sakant firmos pavadinimo nepamenu smile.gif
Jei sudomintų, galėsiu pažiūrėt namie ant sutarties
Atsakyti
QUOTE(Vienaragis @ 2005 09 14, 17:28)
Norime keisti buto duris. Gal susidūrėte? Minčių? Patarimų ; ))) Kokią spyną dėti, kokia firma gera, į ką atkreipti dėmesį?

Na gal nieko stebuklingo neparašysiu, bet mes kai galvojom šarvuotas duris dėti, nuėjom į senukus, ten šiaip ne senukams priklauso, tiesiog ta firma (net nepamenu, kaip ji vadinasi) eksponuoja savo prekes senukų patalpose (aš konkrečiai buvau Banginyje, bet manau kad yra ir kituose g.gif )
Tai va, ten buvo gana didelis durų pasirinkimas, ir spalvų, ir dangos, ir su stikliukais ir t.t., bet kaina blink.gif
šarvo durys su II ar III lygio apsaugos spyna (tiesą sakant, nežinau kuris tas lygis geresnis) - žodžiu vidutinio saugumo spyna - ir plastiko paviršiumi - kainavo kažkur apie 2400 lt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(koka @ 2005 09 05, 13:22)
Gal kas žinote meistrą, ar įmonę, kur gamina gražias duris? Šiaip dar svarbu, kad ir kaina būtų protinga. Anksčiau labai gerą meistrą žinojau Ramučiuose, bet dabar jis lyg ir į Angliją išvažiavo.

Jeigu užsisakinėjote duris ir likote labai patenkintos atliktu darbu-parašykit meistrų koordinates  mirksiukas.gif

nežinau apie kurį meistrą šneki,jeigu jo dirbtuvės prieš posūki į Sergeičikus,tai panašių formų,kokybės ,bei kainos, filingines duris daro Petras iš išorų.Tel nusiunčiau į AZ.
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2005 09 15, 08:56)
Vakar kaip tik užsisakiau dvejas lauko duris savo namui, bet kadangi dar neatvežė ir neįstatė, tai negaliu ir pasakyt, ar liksiu patenkinta smile.gif
Na kol kas tai nors kaina įtiko - metalinės lauko durys, padažytos milteliniu dažymu, su Assos spyna ir įstatymu - 960 lt
Čia Vilniuje, bet tiesą sakant firmos pavadinimo nepamenu smile.gif
Jei sudomintų, galėsiu pažiūrėt namie ant sutarties

O nebijai , kad metalinės labai trauks šaltį?
Atsakyti
Aš dabar irgi domiuosi durim, tai man susidarė įspūdis, kas labai nebloga firma alseka. kainos skiriasi nuo to ar durys buto, ar namo. Man reikėjo namo, tai kiek klausinėjau, visur prasideda nuo 2300,- Aš užsisakiau šarvuotas į namą, už 1400,-, aišku reikėjo atsisakyti "popierizmo"
Atsakyti
QUOTE(koka @ 2005 09 15, 16:58)
O nebijai , kad metalinės labai trauks šaltį?

na taip, čia jau minusas, bet medinės nuo drėgmės išbrinks ir neužsidarys pvz paskui - juk durys lauke...
O dėl šalčio, tai iš abiejų įėjimų pasidarėm "oro tarpus", t.y. už tų durų dar lieka kažkur 1-2 kv metrų patalpos - batams nusiaut ir striukėms pasikabint smile.gif
Ir paskui - dar vienos durys, jau į kambarius, taigi tie prieškambariai manau išspręs šią problemą ir sulaikys šaltį g.gif
Atsakyti
Mano žiniomis gerų šarvuotų durų kaina prasideda nuo 2000Lt. Ir tokia kaina su apyprastėm spynom. Nes tos durys kurios yra pigesnės nėra saugios, tik šarvo durų imitacija. Jos neapsaugo nuo gaisro ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 09 16, 09:37)
Mano žiniomis gerų šarvuotų durų kaina prasideda nuo 2000Lt. Ir tokia kaina su apyprastėm spynom. Nes tos durys kurios yra pigesnės nėra saugios, tik šarvo durų imitacija. Jos neapsaugo nuo gaisro ir pan.

Taip, čia irgi galioja taisyklė, kad už kokybę reikia mokėti smile.gif
Bet aš namui tai pirkau pigesnes metalines duris, nes šiai pas mane vien tik vitrinos, tai jei kas nors norės įeiti, tikrai durų nelaužys, o tiesiog plytą paleis į langą ir įlips blink.gif
Tik kad vogti nelabai yra ką tongue.gif
Atsakyti