Įkraunama...
Įkraunama...

Durys, spynos

Gal gali telefoną ir koordinates įmesti į AŽ? Ačiū
Atsakyti
Laba. Mes darėm duris Ramučiuose. Kai ieškojom meistro Kaune, visi rekomenduodavo ten; kaina atitinka kokybę...
Durys mums kainavo 470Lt su įdėjimu, staktom, apvadais. Rankenas ir stikla kambario durims pirkome patys, taip norėjom.
Kokybe patenkinti biggrin.gif biggrin.gif
Daro ir faneruotas duris.
Atsakyti
Būtinai reikia tvarkyti duris, tik neišmanau, ar iš vis daryti naujas, ar perfaneruoti senąsias. Keičiant naujas, išsidaužo staktos, vėl daug remonto... doh.gif
Gal kas perfaneravot senas duris, kaip rezultatai? Kaip "dėvisi", neatspūra? g.gif
Atsakyti
Niekas nebandė tokio būdo? cry.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2005 09 02, 13:52)
Niekas nebandė tokio būdo? cry.gif

pas mane jau trys metai perfaneruotos durys atrodo kai naujos
Atsakyti
Mano mama tokias daresi senajam bute- tikrai atrode puikiai. Viena problema- stakta tai sena pasilieka. Na, ji apklijavo tokia plevele, imituojancia medi, bet kainavo daug ir tam, kad atrodytu gerai, reikia labai kruopsciai tai daryti.
Atsakyti
Bet man meistras žadėjo, kad staktas apifaneruos vietoje kažkaip. Dėl tų staktų man ir neramu, ar dailiai ir patikimai jos apifaneruojamos... g.gif
Atsakyti
Gal kas žinote meistrą, ar įmonę, kur gamina gražias duris? Šiaip dar svarbu, kad ir kaina būtų protinga. Anksčiau labai gerą meistrą žinojau Ramučiuose, bet dabar jis lyg ir į Angliją išvažiavo.

Jeigu užsisakinėjote duris ir likote labai patenkintos atliktu darbu-parašykit meistrų koordinates mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evansmum @ 2005 09 04, 23:47)
Mano mama tokias daresi senajam bute- tikrai atrode puikiai. Viena problema- stakta tai sena pasilieka. Na, ji apklijavo tokia plevele, imituojancia medi, bet kainavo daug ir tam, kad atrodytu gerai, reikia labai kruopsciai tai daryti.

staktos faneruotos laikosi gerai neatsilupinejo
Atsakyti
QUOTE(solgos @ 2005 09 05, 18:31)
staktos faneruotos laikosi gerai neatsilupinejo

O mums subjaurojo visas staktas, toks netikęs meistras buvo verysad.gif Labai svarbu, kad geri meistrai darytų ir kruopščiai. Duris faneravo ceche, tai tikrai neblogai atrodo, bet jau staktos, o ir dirbo... prie penkių durų dvi svaites, ir, aišku, kaina.... Jei tik yra galimybė, visuomet geriau naujos durys, o ir kaina nelabai mažesnė sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Konsuela: 06 rugsėjo 2005 - 19:36
tai va, šiek tiek informacijos tam, ką vis dar domina durys. Parašysiu jums porą meistrų numeriukų: 1. 8 686 75606. Daro tikrai gerai, galiu garantuoti 100 proc. Tik kažkaip mums nepavyko susitarti dėl durų matmenų išmatavimo. Žadėjo atvažiuoti pats išsimatuoti, bet taip ir nepasirodė. Pušinės vidaus durys - 350 lt, dėl kitokių durų kainų nieko negaliu pasakyti. 2. 8 612 12003. Šiandien su jais susitariau. Pušinės vidaus durys - 350, plius montavimo darbai lygtai 100 lt. plius savo rankenos, stiklai, lankstai. Dėl durų kokybės kol kas nieko negaliu pasakyti, bet užsakymų jie turi nemažai, tai manyčiau kad ir duris daro neblogas. Beje, patys atvažiuoja į namus ir išsimatuoja jiems reikalingus duomenis.
Jei kuri bandysit užsisakyti praneškit man į AŽ kaip sekėsi, jei nesunku mirksiukas.gif
Atsakyti
mes mokejom uz pusines medzio duris 400 lt (i kaina ieina staktos, apvadai, su stiklu ar be kaina nesikeicia ax.gif ) zodziu tik spynas savo pirkom. istatymas irgi i ta pacia kaina ieina. kokybe nesiskundziam. cia ne paciame kaune, bet netoliese ax.gif
Atsakyti