nu mes irgi isidejom TOTUM duris; kainavo apie 1600 Lt. Siaip durimis patenkinta, tik meistrai tai man ne koki ispudi galiu pasakyti paliko - atvaziavo ryskiai pagere... Nu kvapelis buvo. Pirmiausia duris idejo, o apdaila palikom veliau sudeti - tai jie man kelis kartus girti skambino ir taresi del apdailos - nu pakraupau... atvaziuoja rytoj deti - o as galvoju ar nepaskambinus man i ju ta firma ir nepranesus, kokioje kondicijoje meistreliai duris deda vistiek nemalonu gi, kad moki kaip ir nemazus pinigus, ir firma rimta atrodo, o jie taip.... Kaip jus darytumete??? paskustumete ar ne???
QUOTE (kasandrija @ 2004 10 13, 12:11) |
nu mes irgi isidejom TOTUM duris; kainavo apie 1600 Lt. Siaip durimis patenkinta, tik meistrai tai man ne koki ispudi galiu pasakyti paliko - atvaziavo ryskiai pagere... Nu kvapelis buvo. Pirmiausia duris idejo, o apdaila palikom veliau sudeti - tai jie man kelis kartus girti skambino ir taresi del apdailos - nu pakraupau... atvaziuoja rytoj deti - o as galvoju ar nepaskambinus man i ju ta firma ir nepranesus, kokioje kondicijoje meistreliai duris deda vistiek nemalonu gi, kad moki kaip ir nemazus pinigus, ir firma rimta atrodo, o jie taip.... Kaip jus darytumete??? paskustumete ar ne??? |
Kokie cia dar dvejojimai Skambinka ir pasiteirauk ar pas juos visi darbuotojai "tokie" pas klientus vazineja Nepalik sito klausimo neisspresto-juk moki pinigus ir nemazus pinigus
Mums buvo pasiseke, nes meistrai labai greitai ir kruopsciai atliko savo darba. Ir bendrauti buvo labai malonu-tokie komunikabilus pasitaike
QUOTE (mamusiuka @ 2004 10 13, 11:56) |
Sesyte o mes tokios papildomos apsaugos kaip grandinele atsisakeme. Vien del vaiko Ir zinai-labai dziaugiames-nes musiskis jau pasiekia ne tik duru rankena, bet graziai duris ir uzrakina Man taip jau buvo nutike-visa laime su savimi raktus turejau O nukeliavau pora zingsniuku laikrasciu pasiimti Va tau ir apsauga Net nuo pacios saves |
Nu cia geras su ta grandinele Mes kai dar vaiku neturim, nors ir planuojam, tai net nesusimastem, kad galim tokiu problemu tureti. Hmmm.... kazin ka darysim
QUOTE (sesyte @ 2004 10 13, 13:03) |
Nu cia geras su ta grandinele Mes kai dar vaiku neturim, nors ir planuojam, tai net nesusimastem, kad galim tokiu problemu tureti. Hmmm.... kazin ka darysim |
Gausit nukabinti
Patikek manim-kokia buvau laiminga tada uz duru stovedama, kad nera grandines vaikas namie vienas, o as salu laiptinej na ir kas kad raktai su manimi
Sarvuotas, sarvuotas - kai reikejo - butent tokias isidejom.
Pirkom filmoj Altas - ten ir auto signalizacijas jie deda ir pan - tikrai zhinoma ir patikima firma.
Spyna Multilock - ji kainuoja gal 600 lt, bet labai gera saugi ir pan. Rakto pritaikyti neimanoma ir pan. Privalumas - neshiosites tik 1 rakta.
Is vidaus virsh spynos pasidareme suktuka.
Viskas tiesiog Liux - kaina prie 2 metus buvo apie 1500 Lt Tikriausiai ir dabar tiek pat.
Pirkom filmoj Altas - ten ir auto signalizacijas jie deda ir pan - tikrai zhinoma ir patikima firma.
Spyna Multilock - ji kainuoja gal 600 lt, bet labai gera saugi ir pan. Rakto pritaikyti neimanoma ir pan. Privalumas - neshiosites tik 1 rakta.
Is vidaus virsh spynos pasidareme suktuka.
Viskas tiesiog Liux - kaina prie 2 metus buvo apie 1500 Lt Tikriausiai ir dabar tiek pat.
QUOTE (0nora0 @ 2004 10 13, 14:01) |
Sarvuotas, sarvuotas - kai reikejo - butent tokias isidejom. Pirkom filmoj Altas - ten ir auto signalizacijas jie deda ir pan - tikrai zhinoma ir patikima firma. Spyna Multilock - ji kainuoja gal 600 lt, bet labai gera saugi ir pan. Rakto pritaikyti neimanoma ir pan. Privalumas - neshiosites tik 1 rakta. Is vidaus virsh spynos pasidareme suktuka. Viskas tiesiog Liux - kaina prie 2 metus buvo apie 1500 Lt Tikriausiai ir dabar tiek pat. |
ir musu tokios pacios, tik su nuolaida 1600kainavo , ir spyna tokia pati
pas mane irgi spyna ta pati Multiloc - kol kas viskas gerai...
Dabar kai pirkom buta - tai jis jau su durim buvo - norejom isideti Multilock spyna, kad nereiketu "buratino raktu" neshiotis, bet sake, kad tai spynai ir durys specaliai gaminamos, nes duryse dar visokie pribumbasai dedami jas gaminant. Taigi likom labai nuliude
gyvenu Fabijoniskese, ir noreciau kad musu laiptineje irengtu metalines duris su telefonspyne. Skambinau i Fabeta, ji aptarnauja musu nama, ir klausiau kaip viskas turetu vykti. Jie sako, kad mes patys turim nuspresti, surinkti parasus, rasti firma O jie tik pinigus surinks ir perves tai firmai, kuri irengs tas duris. Ar cia viskas teisinga? Kazkur girdejau, kad kituose rajonuose (as girdejau butent apie Justiniskes) viskuo tuo uzsiima seniunija. Juk jie ima pinigus uz visokias adminstravimo - eksploatavimo išlaidas. Gal yra koks istatymas, kuriame galeciau pasiskaityti apie seniuniju veikla?
Antras klausimas - kokios laiptines durys geriausios? Ar su telefonspyne, ar tik su kodu? Ar dar kokios yra?
Aciu uz info
Antras klausimas - kokios laiptines durys geriausios? Ar su telefonspyne, ar tik su kodu? Ar dar kokios yra?
Aciu uz info
Pagal mane patogiau kur su kodu. Is apacios nereikia pastoviai skambinti seimininkui, kas ileistu. Nes daznai, jei seimininkai neatsiliepia, tai skambina kaimynams ...
O ar saugiau si spyna, tai nezinau
O ar saugiau si spyna, tai nezinau
Jei turite bendriją, tai, priklausomai nuo bendrijos įstatu, sprendimą priima bendrijos pirmininkas. Jei jūsų bendrija yra nutarus rinkti i fondą pinigelių, tai galbut jau prikaupėt bent dali reikalingos sumos. Tačiau jei mokate tik už bendras eksploatacines išlaidas, bijau, nieko nepešite- jie skirti Fabetai išlaikyti. Jei fondo nekaupėte, tada reikės rinkti pinigus. Susirasit firmą, gausit sąmatą, Fabeta ją patvirtins. Tada Fabeta skirstys reikalingus pinigus priklausomai nuo gyv. ploto kiekvienam butui, jei suma didesnė- rinksite pinigus kelis mėnesius. Kai fabeta bus surinkus , berods, tris ketvirčius ar tai puse, galėsit pradėti darbus.
Jei bendrijos nėra, tada yra du varijantai-
Susirandat firmą, sutariat dėl kainos, sąmatėlė. I Fabetą. Gaunat blankus parašams, Surenkat daumos parašus (50 proc. plius 1). Toliau perima Fabeta- renka pinigus, bendrauja su firma, gaminančia ir įrengiančia duris.
Kitas varijantas- greitesnis. Pereini per butus, sutari, kad durų reikia. Su sąmata pereini per visus butus, sakydama: Visi jau davė pinigus, likot tik jūs, duodat- ir pradedam darbus. Tada susidedi duris. Psio.
Tvarką žinau neblogai, nes pati organizavau laitinės durų dėjimą pries pusantrų metų. Sutvarkyta laiptinė ir durys buvo didelis pliusas parduodant butą.
Jei bendrijos nėra, tada yra du varijantai-
Susirandat firmą, sutariat dėl kainos, sąmatėlė. I Fabetą. Gaunat blankus parašams, Surenkat daumos parašus (50 proc. plius 1). Toliau perima Fabeta- renka pinigus, bendrauja su firma, gaminančia ir įrengiančia duris.
Kitas varijantas- greitesnis. Pereini per butus, sutari, kad durų reikia. Su sąmata pereini per visus butus, sakydama: Visi jau davė pinigus, likot tik jūs, duodat- ir pradedam darbus. Tada susidedi duris. Psio.
Tvarką žinau neblogai, nes pati organizavau laitinės durų dėjimą pries pusantrų metų. Sutvarkyta laiptinė ir durys buvo didelis pliusas parduodant butą.
tarkim, as surandu firma, kuri sutinka uz 4000 idei tas duris; ar fabeta, jei ji imsis tvarkyti dali darbu, kazkiek uzsides sau, ar tokia kaina ir dalins butams?
Paskambinus man sake, kad turi sutikti 100 procentu visu gyventoju -jei ne - jokiu duru nebus
apgavikai
reikes pradeti rinkit parasus.
O dar - ta kodine spyna, tai surenki koda ir durys atsidaro. o jei tarkim atvaziuoja sveciai, tai jie jo nezino. ir nebegali nei ieiti nei paskambinit? ar kaip?
Paskambinus man sake, kad turi sutikti 100 procentu visu gyventoju -jei ne - jokiu duru nebus
apgavikai
reikes pradeti rinkit parasus.
O dar - ta kodine spyna, tai surenki koda ir durys atsidaro. o jei tarkim atvaziuoja sveciai, tai jie jo nezino. ir nebegali nei ieiti nei paskambinit? ar kaip?