Įkraunama...
Įkraunama...

Durys, spynos

Renax, butinai parasyk koordinates.

Gal kas zinot, kaip is baisiu tarybiniu staktu padaryt normaliai atrodancias? Gal kas zino meistru, kurie tuo uzsiima (kiek as savo bobiska galva suprantu, tai ten tik irankiu normaliu tereikia, kad palyginti, paslifuoti pacia stakta ir pakeisti isorinio apkalimo lenteles)?
Atsakyti
..............bandau per nauja det smile.gif ...jeigu nerodys,tai tada nezinau? g.gif
lauko durys
Kambario
Atsakyti
O koordinates kur????????

Tos laukujes durys labai grazios, bet man tokiu, tik baltu (gali buti ir medis, bet turi buti beicuotas baltai ir tada lakuotas)reikia viduje. Ar jie tokias daro?
Atsakyti
..........nezinau tiksliai,bet man atrodo,kad jie padaro visokias,kokias tik nori, thumbup.gif ... koordinates,tai i asmenine galiu parasyt! rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remka: 22 rugsėjo 2004 - 21:11
parasyk ir man i asmenine, ir kokia kaina? clap.gif
Atsakyti
mes daremes medines pusies, be stiklo be rankenu ir be idejimo - 250Lt, Neveronyse, bet man tai jos labai grazios, jei rasiu kur inete, imesiu kaip atrodo... mano brolis dirba su mediena tai jis visus tuos darytojus zino, tai Kaune mediniu niekur nerasi pigiau, o faneruotas irgi zino kur su viskuo 500Lt

na va pas mus panasios i sitas (baltos su stiklu), paprastos, bet kai medines tai man labai grazios thumbup.gif
DURYS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Strielka: 04 spalio 2004 - 22:05
...........na tai visai normali kaina 500lt. durys,tiesa,mes uz kambariu duris mokejom lyg po 450,cia su darbu ir varcia(nes visur yra tik vienu duru kaina,idejimas,varcia,senu duru isemimas kainuoja dar papildomai,cia kaip su plastikiniais langais,paraso tik lango kaina ir atrodo pigu,bet kaip susumuoji,tai gaunasi blink.gif blink.gif blink.gif) ,tik jau spyna ir stiklas atskirai,na dar apie 50 litu!,o lauko(dvigubos) durys kainavo 900lt,bet be spynu!
Atsakyti
Duris dariausi prieš keletą mėnesių, tai nusižiūrėjau "alsekoj", bet jos man buvo per brangios. Apie 1100 Lt paskaičiavo už vienas duris, tai paskui teko ieškoti kas pigiau lygiai tokias padarytų. Vis sunčiau meistrus į "alsekos" parduotuvę pasižiūrėti smile.gif) galiausiai susitariau su viena firma, kad jie man už 700 Lt tokias padarys (be įstatymo). Iš 7-erių durų trejos buvo padarytos su broku. Brokas toks, kad aš kaip labai nenusimananti, nebūčiau nė pastebėjus, bet mano tėtis (jį specialiai ir vežiaus padarytų durų priimt), rado broko. Žodžiu, meistrai duris pataisė ir dar po 50 Lt nuo vienų durų nuleido (patys pasiūlė, aš net nebūčiau sugalvojus prašyt). Tai man gavos labai gera kaina, sakyčiau smile.gif) Kol kas neatsidžiaugiu savo durim:))
Atsakyti
user posted image
Tik deja stiklas kitoks matinis su stiklo lipdiniais smile.gif
Atsakyti
Labai grazios durys smile.gif
O stai mes sia savaite vienoje firmoje savanoriu gt (ten zemieji paneriai gal vadinasi g.gif ) nusipirkom medines duris, kainavusios virs 250 lt. KOl kas dar nesusidejom, bet lyg ir nieko pirkinys. Manau, kad nebrangu, ypac, kaip uz medines. Ten ta firma uzraukia savo duru bizneli, tai pigiai isparduoda.
Atsakyti
QUOTE (Uriukas @ 2004 10 07, 20:23)
Labai grazios durys smile.gif
O stai mes sia savaite vienoje firmoje savanoriu gt (ten zemieji paneriai gal vadinasi g.gif ) nusipirkom medines duris, kainavusios virs 250 lt. KOl kas dar nesusidejom, bet lyg ir nieko pirkinys. Manau, kad nebrangu, ypac, kaip uz medines. Ten ta firma uzraukia savo duru bizneli, tai pigiai isparduoda.

Uriukas, o gal tikslu adresa ar telefona zinai? smile.gif
Atsakyti
Mano tevukai nori statyti seifines duris smile.gif Kur geriau pirkti?Kiek kainuoja ir t.t?
Beje, jie gyvena Lentvaryje wink.gif
Atsakyti