Įkraunama...
Įkraunama...

Durys, spynos

QUOTE (renax @ 2004 09 21, 08:55)
Man geriau geros medines ,man nerealiai grazu ,plastikas saltas dalykas .Pas mus grindis medines ir duru mediniu noriu smile.gif

Va dar del grindu noriu paklausti (cia siek tiek ne i tema, bet kadangi apie jas uzsiminei, tai pasinaudosiu ta proga biggrin.gif ). Ar pas tave grindu lentos laikui begant nesusitrauke? Na ir siaip ar isliko kaip buvusios, jokiu deformaciju? unsure.gif
Atsakyti
Na jos vaiksto bet labai mazai pas mus neslifuotos tik dar nors jau 10 metu guli .Siaip geros grindys jei kam reiks galit kreiptis pasakysiu kur papigiai smile.gif .
Pas mus sumainomos su grioviu kaip cia pasakyt.
Atsakyti
QUOTE (renax @ 2004 09 21, 08:32)
O mes senas patys perrestauravom ,jei kam reik nufotkinsiu ,ale as nauju uzsimaniau smile.gif Jei kam bus idomu visa veiksma nupasakosiu .

Na, tai pasidalink idejom smile.gif Mes kol kas dar nieko nedarom, bet minciu jas keisti yra, tik kazin ar nepaskubejom... nes kambari tai susitvarkem, issitapetavom, o durys... sad.gif kazkaip vaizdelis ne koks sad.gif
Atsakyti
Tuoj ka nors i namus su fotiku pakviesim ir isaiskinsim kaip is rudu baisiu padaryt baltas alia medines smile.gif
Atsakyti
Na, tai nera skubu smile.gif Pas mus jos baltos (paglaitem, kur skyles ar nelygumai buvo) ir uzdazem... bet vis tiek kazkaip ne tokios, kokios turetu buti... o dar tas stiklas... man jis labai patinka, bet jau jo spalva... kaip sako, nei pas mama, nei namo sad.gif
Atsakyti
QUOTE (meduliukas @ 2004 09 20, 18:19)
O KUR CIA TAIP PIGIAI g.gif g.gif g.gif NES MES IESKOJOM SIOS PASLAUGOS TAI PIGIAUSIAI RADOM 250LT SENU DURU TVARKYMAS blink.gif

tiesą sakant, čia kaune, tik aš nežinau tiksliai kokia firma, nes jie susirado per laikraštį berods-tiesiog skambinėjo ir rado. Ir tas atnaujinimas be šveitimo-ten kažkaip užklijuoja laminatą. bet atrodo kaip tikros medinės.
Atsakyti
QUOTE (renax @ 2004 09 21, 09:13)
Na jos vaiksto bet labai mazai pas mus neslifuotos tik dar nors jau 10 metu guli .Siaip geros grindys jei kam reiks galit kreiptis pasakysiu kur papigiai smile.gif .

Reix reix, kur ten papigiai ? rolleyes.gif
Atsakyti
....na va ,Havana,cia tos durys:laukouser posted image
vidines
user posted image
Atsakyti
QUOTE (remka @ 2004 09 21, 13:03)
....na va ,Havana,cia tos durys:laukouser posted image
vidines
user posted image

Hm, cia pas mane rodo tik kryziukus, o paveiksliuku ne sad.gif Ar pas visus taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE (renax @ 2004 09 21, 09:13)

Niu nebent Kaune zinai kur? g.gif smile.gif
Atsakyti
Cia tik vilniuje uz vilniaus tiksliau lavoriskese ,jie speja tik isdziovint ir nelieka tenka po men laukt . Pa sjuos rastiniai namai pigiausi . Na cia neesme gris vyras paimsiu tel idesiu smile.gif
Atsakyti
Renax, tai kaip ten su tuo atnaujinimu, nes man jau nuo musu duru depresija sad.gif
Atsakyti