QUOTE (renax @ 2004 09 21, 08:55) |
Man geriau geros medines ,man nerealiai grazu ,plastikas saltas dalykas .Pas mus grindis medines ir duru mediniu noriu |
Va dar del grindu noriu paklausti (cia siek tiek ne i tema, bet kadangi apie jas uzsiminei, tai pasinaudosiu ta proga ). Ar pas tave grindu lentos laikui begant nesusitrauke? Na ir siaip ar isliko kaip buvusios, jokiu deformaciju?
Na jos vaiksto bet labai mazai pas mus neslifuotos tik dar nors jau 10 metu guli .Siaip geros grindys jei kam reiks galit kreiptis pasakysiu kur papigiai .
Pas mus sumainomos su grioviu kaip cia pasakyt.
Pas mus sumainomos su grioviu kaip cia pasakyt.
QUOTE (renax @ 2004 09 21, 08:32) |
O mes senas patys perrestauravom ,jei kam reik nufotkinsiu ,ale as nauju uzsimaniau Jei kam bus idomu visa veiksma nupasakosiu . |
Na, tai pasidalink idejom Mes kol kas dar nieko nedarom, bet minciu jas keisti yra, tik kazin ar nepaskubejom... nes kambari tai susitvarkem, issitapetavom, o durys... kazkaip vaizdelis ne koks
Tuoj ka nors i namus su fotiku pakviesim ir isaiskinsim kaip is rudu baisiu padaryt baltas alia medines
Na, tai nera skubu Pas mus jos baltos (paglaitem, kur skyles ar nelygumai buvo) ir uzdazem... bet vis tiek kazkaip ne tokios, kokios turetu buti... o dar tas stiklas... man jis labai patinka, bet jau jo spalva... kaip sako, nei pas mama, nei namo
QUOTE (meduliukas @ 2004 09 20, 18:19) |
O KUR CIA TAIP PIGIAI NES MES IESKOJOM SIOS PASLAUGOS TAI PIGIAUSIAI RADOM 250LT SENU DURU TVARKYMAS |
tiesą sakant, čia kaune, tik aš nežinau tiksliai kokia firma, nes jie susirado per laikraštį berods-tiesiog skambinėjo ir rado. Ir tas atnaujinimas be šveitimo-ten kažkaip užklijuoja laminatą. bet atrodo kaip tikros medinės.
QUOTE (renax @ 2004 09 21, 09:13) |
Na jos vaiksto bet labai mazai pas mus neslifuotos tik dar nors jau 10 metu guli .Siaip geros grindys jei kam reiks galit kreiptis pasakysiu kur papigiai . Pas mus sumainomos su grioviu kaip cia pasakyt. |
Reix reix, kur ten papigiai ?
....na va ,Havana,cia tos durys:lauko
vidines
vidines
Cia tik vilniuje uz vilniaus tiksliau lavoriskese ,jie speja tik isdziovint ir nelieka tenka po men laukt . Pa sjuos rastiniai namai pigiausi . Na cia neesme gris vyras paimsiu tel idesiu
Renax, tai kaip ten su tuo atnaujinimu, nes man jau nuo musu duru depresija