Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 7 tema

QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 02 17, 11:06)
na vargu ar nors pas vieną astminuką racione rasi colas ir limonadus  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

verysad.gif važiuokit į ligoninę ir papasakokit apie vaiko savijautą. ir pasakykit, kad neturit kur daugiau kreiptis. duos deguonies kvėpuot, padarys inhaliacijų, pamatysi, atsigausit per 3 dienas. o paskui dar siuntimo į sanatoriją po ligoninės gali reikalaut ir be problemų jį duos.

Ačiū už patarimus ax.gif Norėčiau į sanatoriją, tačiau pasiskaičiusi čia nebenoriu, nes matau kiek mamytėms problemų sudaro, kai vaikutis dar daugiau bacilų pasigauna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 02 17, 09:52)
sveikos,
vien tik dėl švilpimo krūtinėje niekas neguldys į ligoninę smile.gif Maniškei irgi dažnai būna sušvilpia iškvepiant, tai nėra gerai, bet nėra nenormalu smile.gif
o tie koralai tai eilinis smegenų plovimas...
Aš žinokit ėmiau domėtis homeopatija,nu sakau jei nepadės,bent nekenks.. O ir ne prūdus kainuotų unsure.gif

bet bent jau paklausys, gal ten ne tik švilpimas yra. nors šiaip ir nuo vaiko amžiaus priklauso. labai mažiukus guldo į ligoninę visada jei yra dusulys.

nu žiūrėkit, gal gi padės. parašyk atsiliepimus kai jau matysi kokį poveikį.

o maniškis apsisnargliavo savaitgalį. bet kol kas nieko, nedūsta, nekosėja, tai tikiuos kad neįsisirgs
Atsakyti
maniškėms paūmėjimas kaip ir baigėsi,net keista,užteko monkastos... O jau buvo ir iki karkaliukų daėjęs kosulys abiems doh.gif

Klausykit, ar jūsų vaikams nepasireiškia singulairo ar monkastos poveikis naktimis? T.y. ar jūsų astminukai ramiai miega? Kai pradėjom gerti monkastą,sakiau,kad šalutinių nėra,bet sutapo su neramaus miego pradžia... Iki šiol tęsiasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 02 17, 15:43)
maniškėms paūmėjimas kaip ir baigėsi,net keista,užteko monkastos... O jau buvo ir iki karkaliukų daėjęs kosulys abiems doh.gif
Klausykit, ar jūsų vaikams nepasireiškia singulairo ar monkastos poveikis naktimis? T.y. ar jūsų astminukai ramiai miega? Kai pradėjom gerti monkastą,sakiau,kad šalutinių nėra,bet sutapo su neramaus miego pradžia... Iki šiol tęsiasi g.gif

na miega tai normaliai, kaip visada. bet šiaip man rodos mano vaikui monkasta didina dirglumą, nervingumą doh.gif . sunku pasakyt, kiek čia to poveikio, nes jis nuo gimimo toks nemažas rėksnys biggrin.gif , bet va šaltuoju sezonu (o tik tada vartojam monkasta) išvis sunku susišnekėt būna. bet gal čia ir su oru, tamsa, ligom, susiję, o ir veikt žiemą nlb yra ką. taip kad negaliu vienareikšmiškai vaistų kaltint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 02 17, 16:43)

Kažkaip net nepamasčiau apie tai,bet miega sūnus labai neramiai: raitosi, spardosi ne karta buvo iškritęs iš lovos:hm
O dėl svorio, kažkada klausiau ar nepastebėjote ar nepriauga daugiau svorio asminukai. Atsakymai buvo jog vaikai auga, tai mes jau ir viršsvori priaugom doh.gif
Bijau pagalvot kas bus toliau, sergam dar tik puse metų...
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2010 02 17, 16:24)
Kažkaip net nepamasčiau apie tai,bet miega sūnus labai neramiai: raitosi, spardosi  ne karta buvo iškritęs iš lovos:hm
O dėl svorio, kažkada klausiau ar nepastebėjote ar nepriauga daugiau svorio asminukai. Atsakymai buvo jog vaikai auga, tai mes jau ir viršsvori priaugom  doh.gif

mano mažoji nemažai svorio pasiauginus irgi g.gif
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2010 02 17, 16:24)
Kažkaip net nepamasčiau apie tai,bet miega sūnus labai neramiai: raitosi, spardosi  ne karta buvo iškritęs iš lovos:hm
O dėl svorio, kažkada klausiau ar nepastebėjote ar nepriauga daugiau svorio asminukai. Atsakymai buvo jog vaikai auga, tai mes jau ir viršsvori priaugom  doh.gif

Kas del viso kuno svorio nezinau.Vaistus vartojam apie 5 men, tai labai veidas pastambejes vaikino, bet kad pats butu stambesnis kaip ir nepastebejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius @ 2010 02 17, 10:53)
Ačiū už patarimus ax.gif Norėčiau į sanatoriją, tačiau pasiskaičiusi čia nebenoriu, nes matau kiek mamytėms problemų sudaro, kai vaikutis dar daugiau bacilų pasigauna doh.gif

Mes sanatorijoje buvome bet jokiu bacilu nepasigavome. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mmusyte @ 2010 02 17, 21:16)
Mes sanatorijoje buvome bet jokiu bacilu nepasigavome. ax.gif

Tai labai džiugu thumbup.gif Juk pagalvojus, saviškį nusiveščiau tai būtų siaubas doh.gif , grįžtume ne pasisveikatine, bet apsirgę verysad.gif
Atsakyti
mano sunelis tikrai nuo vaistu svorio neaugina ,kudas kaip sakaliukas blush2.gif ,vaistukus naudojam metus laiko be pertraukos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2010 02 18, 09:44)
mano sunelis tikrai nuo vaistu svorio neaugina ,kudas kaip sakaliukas blush2.gif ,vaistukus naudojam metus laiko be pertraukos  rolleyes.gif

o kokius naudojate? Aš aplamai pradėjau nebeimti į galvą, dėl to, kad vaistai hormoniniai ar kitokie ten jie, juk visi vaistai yra vaistai, jų paskirtis gydyti, ir nė vienų vaistų nemačiau, kad nebūtų kažkokio šalutinio poveikio.
Galvoju, kad geriau purkštis Fleksodite ar kitus vaistus, nei kas 2 savaites gerti antibiotikus nuo sunkių peršalimo ligų. Tiesiog mūsų patirtis yra tokia, ir be to kas vienam tinka, kitam visiškai netinka. Va taip va blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius @ 2010 02 17, 23:32)
Tai labai džiugu thumbup.gif Juk pagalvojus, saviškį nusiveščiau tai būtų siaubas doh.gif , grįžtume ne pasisveikatine, bet apsirgę verysad.gif

kodėl taip iškart nusistatymas toks? g.gif Mano dičkė iki sanatorijos per metus sirgo 11 kartų, gavus berods 10 antibų per vienerius metus ohmy.gif Pastoviai susirinkdavo VISUS virusus įmanomus doh.gif Mažė jau irgi buvo tokia panaši, tik anksti diagnozavom jai astmą tai antibų neprireikė..
IR ką-nuvažiavom į sanatoriją, forumiečių patarimu griežtai draudžiau dūkti koridoriuose su svetimais vaikais, pagrinde būdavom tik pušyne,pajūry ar bent kieme sanatorijos, o jei blogas oras-savo kambariuke. Na ir neapsirgo tos mano paliegėlės, tiesa mažei porą dienų tempa buvo,sako virusiukas kažkoks,bet influcido pakramčius iškart atsigavo... O po sanatorijos nesirgo mažė visai (tuoj metai), dičkei vienas rimtesnis paūmėjimas buvo,bet be karščiavimų...

Visgi manyčiau,kad nauda mūsų atveju buvo didelė... smile.gif
Atsakyti