Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 7 tema

QUOTE(rencius @ 2010 02 14, 11:36)
Merginos, ar normalu, kad kai vaikas kvėpuoja aš protarpiais gurdžiu kažkokį švilpimą 4u.gif

nenormalu 4u.gif O jus kreipetes pas daktara?
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2010 02 13, 12:28)
Ir dar klausimukas, įsigijom tą triūbą, vaikišką inhaliuoti vaistus, tai ant instrukcijos parašyta, kad pirmą kartą prieš naudojant triūbą nuvalyti švelnia dezinfekavimo priemone.Tai kuom valot Jūs? Ar prieš naudujimą  viską išardot, kad išvalyt ar kaip?Aš galvoju, gal prapilti virintu vandeniu g.gif , tik nekarštu aišku.
Būsiu dėkinga viosoms atrašiusioms.

Karts nuo karto (ne tik pries pradedant naudoti) ja patartina perplauti su sodos tirpalu mirksiukas.gif Cia grybelio profilaktikai. Ir burnyte reikia vaistukus sukvepavus praskalauti, nes nuo situ vaistuku darznai atsiranda grybelis 4u.gif
Atsakyti
Na dėkui visoms atsakiusioms 4u.gif , jau perploviau kaip rašo silpnam muilinam vandeny, o paskui išskalavau paprastu šiltu vandeniu iš krano.Gal reikėjo virintu, bet jau džiūsta, lai iki vakaro visai išdžius.dar noriu paklausti o džiovinti kur paliekat, pridengiat kokia marle ar ranksluosciou švariu? nuo medžiagos juk dulka.Gasl kvaili klausimai atrodo, bet visai dar žalia esu.

dar norėčiau paklaust: vaikui naktį pasireiškia šiurkštokas kvėpavimas tik užmigus, kartais girdisi įkvėpiant švilpimas ir akivaizdžiai matosi padažnėjęs kvėpavimas.Ar tokiu atveju supurkšti salbutamol?V aikas nedūsta ir nekosti.Pulmonologė nekalbi buvo, sakė vartoti pagal poreikį(vaikui silpna buvo, nesuspėjau visko išsiklausinėt, kol dar eisiu konsultuotis pas šeimos gyd. tai laiko nemažai praeis.)

Ir dar, kal ligononėj gulėjom tai purkšdavo mums to salbutamol ir 4kart paroje, paskui 3.Tai man tada dar nedaėjo, bet pas dukrą buvo paryškėjusios viršutinių vokų kraujagyslės tokios ryškiai viol\etinės., truputį paberta virš viršutinės lūpos, o ir šiaip vangi buvo.Ar tai galėjo būti alerginė reakcija Salbutamol? L:igoninėj tuo metu IgE didžiulis buvo 3063, daktarai sakė, kad nuo viruso tas bėrimukas(besigydant plaučių uždegimą dar nuo manęs naują virusą prigriebė verysad.gif ).Kažkaip tik namo grįžus įtariau, kad čia gal nuo salbutamol įjautrino.Vėliau minėjau šeimos gyd. ir pulmonologei, tai jos atsakė, kad mažai tikėtina jog nuo Salbutamol sualergizavo.Ir jį išrašė.Bet jau dabar baimė bus prieš naudojant, jei jo prireiks, nes kaip ir pašalinių reiškinių tai yra baisių aprašyta.
Atsakyti
ka manot apie tai blink.gif :
"Tik vienas pavyzdys: vaistai nuo astmos ar lėtinio bronchito, vartojami ilgai, patys sukelia uždegimą. Jis gydomas hormoniniais vaistais, kurie savo ruožtu sukelia eilę kitų komplikacijų."

Nuoroda placiau cia
Atsakyti
sveikos,

mano mazyliui 1,9 metuku, labai kosimdiagnoze obstrukcinis bronxitas, kadangi sergam antra karta, mums jau nori pripaisyti astma verysad.gif gal galit papasakot per kiek laiko jusu maziukams nustate astma, kokius tyrimus dare?
Asaraa, man atrodo tu klaipediete, pas ka lanketes? kas jums nustate astma? ar manai kad tai buvo butina?
aplink yra vaiku kurie daug dazniau serga uz mums bet ju gydytojai nieko apie astma nesako g.gif
Atsakyti
Labas,po kiek laiko mazdaug nebekosejama vartojant singulair?
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2010 02 16, 09:12)
sveikos,

mano mazyliui 1,9  metuku, labai kosimdiagnoze obstrukcinis bronxitas, kadangi sergam antra karta, mums jau nori pripaisyti astma  verysad.gif  gal galit papasakot per kiek laiko jusu maziukams nustate astma, kokius tyrimus dare?
Asaraa, man atrodo tu klaipediete, pas ka lanketes? kas jums nustate astma? ar manai kad tai buvo butina?
aplink yra vaiku kurie daug dazniau serga uz mums bet ju gydytojai nieko apie astma nesako  g.gif

mums po 3 obstrukcinių bronchitų prirašė astmą. šiaip nesibaidyk tu tos diagnozės labai, nes tai reiškia kad gausi kompensuojamus vaistus, kurie padės, sanatoriją kartą per metus ir t.t. nes kol nediagnozuoja astmos, vaikams ištisai antibiotikus rašo, o tai irgi nieko gero. tuo tarpu gydantis nuo astmos antibiotikų praktiškai nereikia.
o taip tai prašykitės pas pulmonologą, alergologą, niekas be jų konsultacijos atsmos jums nenustatys.
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 02 16, 13:41)
mums po 3 obstrukcinių bronchitų prirašė astmą. šiaip nesibaidyk tu tos diagnozės labai, nes tai reiškia kad gausi kompensuojamus vaistus, kurie padės, sanatoriją kartą per metus ir t.t. nes kol nediagnozuoja astmos, vaikams ištisai antibiotikus rašo, o tai irgi nieko gero. tuo tarpu gydantis nuo astmos antibiotikų praktiškai nereikia.
o taip tai prašykitės pas pulmonologą, alergologą, niekas be jų konsultacijos atsmos jums nenustatys.

Labai teisingai,pritariu ir as 4u.gif
Atsakyti
labas mielos vaikuciu mamytes,
NORECIAU pasiulyti vaikucius gydyti tik naturaliais produktais.Visu pirmiausia visiskai is vaikuciu raciono isbraukite vius coca cola ir limonadus,sultis is parduotuves ir gazuotus gerimus,duokit vaikuciam koralini vandenuka ir tatptautiniame koralu klube yra nuostabiu prieparatu ,kurie gali pagelbeti jusu serganciam vaikuciui,visi vaistai tik nuodija jusu vaikuciu organizma,o farmacija is to kraunasi turtus.Paskaitykite daugiau apie tarptautini koralu kluba internete,o jei sudomins ,ar kas bus neaisku galite parasyti man el.pastu: irenux@inbux.lt
Atsakyti
[quote=Maluna,2010 02 14, 17:03]
Na dėkui visoms atsakiusioms 4u.gif , jau perploviau kaip rašo silpnam muilinam vandeny, o paskui išskalavau paprastu šiltu vandeniu iš krano.Gal reikėjo virintu, bet jau džiūsta, lai iki vakaro visai išdžius.dar noriu paklausti o džiovinti kur paliekat, pridengiat kokia marle ar ranksluosciou švariu? nuo medžiagos juk dulka.Gasl kvaili klausimai atrodo, bet visai dar žalia esu.

dar norėčiau paklaust: vaikui naktį pasireiškia šiurkštokas kvėpavimas tik užmigus, kartais girdisi įkvėpiant švilpimas ir akivaizdžiai matosi padažnėjęs kvėpavimas.

Aš taip pat rašiau apie vaikučio kvėpavimą, girdėjau keletą kartų keistą švilpimą. g.gif
Papildyta:
QUOTE(asaraa @ 2010 02 14, 14:09)
nenormalu  4u.gif O jus kreipetes pas daktara?

Neturiu pas ką kreiptis, toks įspūdis, kad jiems visiškai DZIN doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inule50 @ 2010 02 16, 22:03)
labas mielos vaikuciu mamytes,
NORECIAU pasiulyti vaikucius gydyti tik naturaliais produktais.Visu pirmiausia visiskai is vaikuciu raciono isbraukite vius coca cola ir limonadus,sultis is parduotuves ir gazuotus gerimus,duokit vaikuciam koralini vandenuka ir tatptautiniame koralu klube yra nuostabiu prieparatu ,kurie gali pagelbeti jusu serganciam vaikuciui,visi vaistai tik nuodija jusu vaikuciu organizma,o farmacija is to kraunasi turtus.Paskaitykite daugiau apie tarptautini koralu kluba internete,o jei sudomins ,ar kas bus neaisku galite parasyti man el.pastu: irenux@inbux.lt

na vargu ar nors pas vieną astminuką racione rasi colas ir limonadus doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(rencius @ 2010 02 17, 06:19)
Neturiu pas ką kreiptis, toks įspūdis, kad jiems visiškai DZIN doh.gif

verysad.gif važiuokit į ligoninę ir papasakokit apie vaiko savijautą. ir pasakykit, kad neturit kur daugiau kreiptis. duos deguonies kvėpuot, padarys inhaliacijų, pamatysi, atsigausit per 3 dienas. o paskui dar siuntimo į sanatoriją po ligoninės gali reikalaut ir be problemų jį duos.
Atsakyti
sveikos,
vien tik dėl švilpimo krūtinėje niekas neguldys į ligoninę smile.gif Maniškei irgi dažnai būna sušvilpia iškvepiant, tai nėra gerai, bet nėra nenormalu smile.gif

o tie koralai tai eilinis smegenų plovimas...

Aš žinokit ėmiau domėtis homeopatija,nu sakau jei nepadės,bent nekenks.. O ir ne prūdus kainuotų unsure.gif
Atsakyti