Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 7 tema

Na, su tuo elgesiu jūs mane sutrikdėt, dabar pradėjau gavot, jog ir mano visi ožiai nuo tų vaistų. doh.gif

O maniškiai sloga didžiausia užėjo, tikiuos į kosulius nepereisim. Gydau jau kaip tik išmanau, bijau , jog vėl neatkristų.

Na o dėl tų pabandymų, kaip sakai tania811214, juk mes šitų tablečių poveikio , kaip ir nematom. Aš jas suprantu, kaip kokį vitaminą, kuris padeda pašalinti ir padaro organizmą atsparesnį įtraukiamiems dalykams, t. y. mažina alergijos poveikį.
Atsakyti
Paskaiciau anotacija ir plaukai piestu stojasi - koks salutinis poveikis gali buti! blink.gif Kazkaip negalvojau, kad nuo rimtu vaistu taip pasireiskia. Turiu dar porai menesiu tu tableciu, ir jei jos veikia vaika , tai kur man det?! Juk nepakeis ju... g.gif

Apie dar naujesnius vaistus as girdejau . Man juos siule pries gera menesi rolleyes.gif . Tik nebenorejau mainyt. Kazkaip per daznas vaistu keitimas butu. O dabar jau pagalvosiu g.gif
Atsakyti
na paskaičiau internete eonic info lapelį. tai sudėtis ta pati kaip ir kitų - montelukastas ir pagalbinė medž aspartamas. šalutiniai poveikiai irgi kaip ir monkastos bei singulairo, pagrinde susiję su nervų sistema doh.gif .taip kad nematau prasmės kaitaliot tuos pačius vaistus, gi sudėtis VIENODA, tik gamintojai skiriasi.
antradienį savo pediatrei pasakiau, kad vaikas lb nervuotas yra ir tai gal nuo montelukasto. tai lb nustebo, o paskui pagalvojo ir sako, - žinai, mano anūkė irgi naudoja monkastą, ir irgi yra pikčiurna doh.gif , gal tikrai čia šalutinis jo poveikis didesnis negu farmacininkai reklamuoja.
tai vat tokios tokelės verysad.gif . tik kaži ar mes turim iš ko rinktis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Selenė @ 2010 04 09, 18:11)
Paskaiciau anotacija ir plaukai piestu stojasi - koks salutinis poveikis gali buti!  blink.gif Kazkaip negalvojau, kad nuo rimtu vaistu taip pasireiskia. Turiu dar porai menesiu tu tableciu, ir jei jos veikia vaika , tai kur man det?! Juk nepakeis ju...  g.gif

Apie dar naujesnius vaistus as girdejau . Man juos siule pries gera  menesi  rolleyes.gif . Tik nebenorejau mainyt. Kazkaip per daznas vaistu keitimas butu. O dabar jau pagalvosiu  g.gif

QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 04 09, 19:02)
na paskaičiau internete eonic info lapelį. tai sudėtis ta pati kaip ir kitų - montelukastas ir pagalbinė medž aspartamas. šalutiniai poveikiai irgi kaip ir monkastos bei singulairo, pagrinde susiję su nervų sistema doh.gif .taip kad nematau prasmės kaitaliot tuos pačius vaistus, gi sudėtis VIENODA, tik gamintojai skiriasi.
antradienį savo pediatrei pasakiau, kad vaikas lb nervuotas yra ir tai gal nuo montelukasto. tai lb nustebo, o paskui pagalvojo ir sako, - žinai, mano anūkė irgi naudoja monkastą, ir irgi yra pikčiurna doh.gif , gal tikrai čia šalutinis jo poveikis didesnis negu farmacininkai reklamuoja.
tai vat tokios tokelės  verysad.gif . tik kaži ar mes turim iš ko rinktis unsure.gif

Aš irgi paskaičiau blink.gif , o tai dabar kyla klausimas, o kai išbrisim iš tų ligų ir nebereikės gerti tų singuleirų , monkastų ir eonicų tai vaiką iš nervinės pusės jau būsim sutraumavę? g.gif Ar kai nebegers viskas pas juos ten normalizuosis?
Tai išeitų vienas ligas gydom , o kitas įvarom blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasiopėja: 09 balandžio 2010 - 18:22
QUOTE(Kasiopėja @ 2010 04 09, 18:19)
Aš irgi paskaičiau  blink.gif , o tai dabar kyla klausimas, o kai išbrisim iš tų ligų ir nebereikės gerti tų singuleirų , monkastų ir eonicų tai vaiką iš nervinės pusės jau būsim sutraumavę? g.gif  Ar kai nebegers viskas pas juos ten normalizuosis?
Tai išeitų vienas ligas gydom , o kitas įvarom blink.gif

kaži ar atsakys kas tiksliai į šį klausimą biggrin.gif
mano nuomone tai tikrai turi poveikį ir jų ateičiai tie nervų priepuoliai nuo vaistų. taigi mes vaikus baram, baudžiam už ožius (ir jie dėl to blogai jaučiasi, nes negali kontroliuot savo nuotaikų, per maži kad valdytųsį ir kad suprastų, kad čia vaistai kalti). arba nuolaidžiaujam, nes manom kad čia jie nabagai dėl vaistų taip (o tada jau sąlyginis refleksas išsivysto pasiekt savo tikslų bjauriu elgesiu verysad.gif ). tai va, bet kokiu atveju pakenksim verysad.gif . labiausiai man neramu, kad aš savo vaikelio net ir auklėt paskutiniu metu jau bijau, visaip dirbtinai stengiuos kurt tokią aplinką ir tokią nuotaiką, kad tik jis nesudirgtų, jau ir mb pyksta ant manęs, kad nesugebu įveikt trimečio kaprizų verysad.gif (nors ir pats neįveikia jų, bet vyrams lengviau, darban išėjo, grįžę pavargę irgi ne kaži kiek užsiima vaiku. tai labai lengva paskui viską ant moteriškių suverst doh.gif ). kažkoks bejėgiškumas užplūsta, atrodo visaip negerai, kaip besielgtum verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasiopėja @ 2010 04 09, 17:54)
Na o dėl tų pabandymų, kaip sakai tania811214, juk mes šitų tablečių poveikio , kaip ir nematom. Aš jas suprantu, kaip kokį vitaminą, kuris padeda pašalinti ir  padaro organizmą atsparesnį įtraukiamiems dalykams, t. y. mažina alergijos poveikį.

nepyk bet nesupratau ka tuom norejai pasakyti blush2.gif kad blogai kaitalioti ar kad neatskirsiu ju poveikio?
Su tom anotacijom-tai beveik visi vaistai turi ir pliusu ir minusu.Butu geriau kad ju visai nereiketu gerti,bet yra kaip yra. unsure.gif
Atsakyti
na as tai nesuprantu apie kokius jus nervus kalbate,mano kaip buvo ramus geras vaikas taip ir yra,juk vaikas auga keiciasi jo norai ir tt,vaikas augdamas patiria daugiau ispudziu ir sapnai keiciasi ,pacios negi nieko nesapnuojat ir niekada nepabundat,pagaliau yra juk amziaus krizes ,kai vaikas daugiau reiskiasi tiek is grosios puses tiek is blpgosios ,tik mums mamoms reikia ta laika istverti ,juk ir suauge nebuna visada gerumo isikunijimai turim savo nuomone savo emocijas ,zmones geria psichotropinius vaistus ir po keliu metu juos nustoja gerti ,jauciasi gerai ir tikrai durneliais ir nervininkais nelieka,o kiek yra vaiku net neragave nei monkastos nei singuliairo ,o yra nesuvaldomi griuna ant zemes ir klykia
vienu zodziu mano suneliui jokie salutiniai poveikia nepasireskia rolleyes.gif
Atsakyti
Šeimos ir norfos vaistinėje Singuliaro negavau, tai vyras nupirko šiandien iš Euro vaistinės, priemoka 25,77 Lt. (be nuolaidos kortelės). smile.gif
Kad prisijuokiau, nes pirma kart patsai pirko, sako žiūriu imušė 150 lt, kukuliai tik išvirto, klausiu ar tiek man reiks mokėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2010 04 10, 11:42)
Šeimos ir norfos vaistinėje Singuliaro negavau, tai vyras nupirko šiandien iš Euro vaistinės, priemoka 25,77 Lt. (be nuolaidos kortelės). smile.gif
Kad prisijuokiau, nes pirma kart patsai pirko, sako žiūriu imušė 150 lt, kukuliai tik išvirto, klausiu ar tiek man reiks mokėt  lotuliukas.gif

jo bunai labai ydomu kai musa simtus ,as kiekviena karta pirkdama brangius vaistus jauciu nerima ,o jei ima ir nekompensuoja to 100 procentu blush2.gif
neigaliai kaimynei visada perku vaistus ,tai visa laika tekdavo primoketi iki 10 litu,o pries naujus metus kai pirkau tai tik matau kaip musa iki 600 ,ir po korteles skanavimo sako jums moketi 230 ,vos infarkto negavau ,nes pinigineje 20 litu teturejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2010 04 10, 09:38)
o kiek yra vaiku net neragave nei monkastos nei singuliairo ,o yra nesuvaldomi griuna ant zemes ir klykia
vienu zodziu mano suneliui  jokie salutiniai poveikia nepasireskia rolleyes.gif

sutinku su jumis drinks_cheers.gif Mes nei singularo, nei monkastos negeriam,o pilnatgies metu blogiau miegam (sukaujam prabude, vaikstom lovytej). O del elgesio, dabar tas metas kas ka nugales doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti