QUOTE(Laurina @ 2010 02 07, 18:45)
Sakykit ,mamytes, ar jus vedat kosincius vaikucius i darzeli, ar laukiat kol kosulys visiskai praeis? maniskis jauantra savaite kosti, bet jau daug maziau jau naktim ne kosti, bet diena dar sukosti, tai ir galvoju ar vesti i darzeli ar ne? trytoj dar eisimi pas gydytoja
Jei tai astmatinis kosulys, besitesiantis antra ar trecia savaite, be temperaturos ir kitu persalimo pozymiu, as vedu. Apkresti vaikas nieko negali, o astmatiniai kosuliai kartais tesiasi ilgai.
QUOTE(Laurina @ 2010 02 08, 13:48)
dabar sėdžiu ir galvoju,ar gerai ta gydytoja mus gydo, vaikas kosti trečia savaitė,po savaitės skyrė antibiotikus, bet suviduriavo ir nutrauke,žinoma visą laiką, kvėpavo salbutamolį,ir gėrė brontexą, jau savaitė kaip kvėpuoja ir flixotidą,naktim jau nekosti, bet tik atsikelia ir pradeda,ar ne greičau turėtų flixotido poveikis pasireikšti?
Seragte trecia savaite, o Flixotide vartojat dar tik savaite? Normalu. Paumejimas isisenejo, ko gero reikejo anksciau Flixotide pradeti vartoti
QUOTE(rencius @ 2010 02 08, 14:26)
Šiandien su kolege diskutavome, ji kategoriškai prieš Fleksotide, ji vaikui duoda singuliarą, sako homeopatiniai, mažiau kenkia. Tačiau man jau kitų nuomonės atsibodo, kiek galima, visi su savo patarimais- tu važiuok te...ten geriau..tu girdyk tą aną ir t.t. jau vemt verčia. atrodo, kad visi kiti geriau žino nei aš pati Pavargau nuo nomuonių, todėl toliau purkšimės Fleksotide kas be būtų, tikiuosi, kad išsveiksim.
Pasiulykit tai kolegei mano pasiulyta metoda pakvepuoti pvz visa diena labai pavirsutiniskai, ne karto neikvepiant giliai, tegu supranta, kaip jauciasi astmatikas, pries reiksdama savo kategoriska nuomone apie pagrindini vaista nuo astmos