Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 7 tema

QUOTE(Kasiopėja @ 2010 04 07, 15:08)
Manau, jog šio metu gali pasiskambinti į tą norfos vaistinę šeškinės g. ir sėlių g. gintarinė vaistinė, paskutiniu metu ten singuileiras buvo be priemokų.

mes Kaune ax.gif
Atsakyti
sveikos,

praeita sav pirkau Singulaira Norfos vaistinej reikejo damoket beveik 24lt...kazkaip nepataikau niekur kad nereiketu g.gif

siandien isgirdau, kad serganciu astma turi buti spec valgiarastis, jokiu desreliu, virtu desru ir dar kazkokiu produktu, ne viska galima ir gerti. ar esat kuri apie tai girdejus? musu pulmonologe nieko apie tai nesake. g.gif pagooglinus radau viena straipsneli daugiau info nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2010 04 07, 15:21)
sveikos,

praeita sav pirkau Singulaira Norfos vaistinej reikejo damoket beveik 24lt...kazkaip nepataikau niekur kad nereiketu  g.gif

siandien isgirdau, kad serganciu astma turi buti spec valgiarastis, jokiu desreliu, virtu desru ir dar kazkokiu produktu, ne viska galima ir gerti. ar esat kuri apie tai girdejus? musu pulmonologe nieko apie tai nesake.  g.gif  pagooglinus radau viena straipsneli daugiau info nera  g.gif

Jei serganitis astma yra alergiškas tai jis ir turi riboti tam tikrus produktus arba visai atsisakyti.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2010 04 07, 15:25)
Jei serganitis astma yra alergiškas tai jis ir turi riboti tam tikrus produktus arba visai atsisakyti.

tas tai aisku, bet mano vaikas nealergiskas maisto produktams. kalbu, kad bendrai visiems vaikasm sergantiems astam nereiktu kazko vartoti.
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2010 04 07, 16:21)
sveikos,

praeita sav pirkau Singulaira Norfos vaistinej reikejo damoket beveik 24lt...kazkaip nepataikau niekur kad nereiketu  g.gif

siandien isgirdau, kad serganciu astma turi buti spec valgiarastis, jokiu desreliu, virtu desru ir dar kazkokiu produktu, ne viska galima ir gerti. ar esat kuri apie tai girdejus? musu pulmonologe nieko apie tai nesake.  g.gif  pagooglinus radau viena straipsneli daugiau info nera  g.gif

Tuose maisto produkruose yra begale konservantu, dazikliu ir t.t. Jie tikrai netinka valgymui schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2010 04 07, 16:08)
Kasiopeja, aciu uz patarima del Seliu g. Gintarines vaistines. Nes uz savaites eisim pas alergologe, tures vel israsyt vaistu, ieskosiu vel kur pigiau  smile.gif
Vyresnelei raso 3 menesiams, o sunui ir mazajai-tik po 28 tabl kazkodel...

Tai visi trys vaikučiai su ta pačia liga ? g.gif Aš kai sužinojau, jog mano mažąjam tas pats, tai tris naktis užmigti negalėjau

QUOTE(bevardė @ 2010 04 07, 16:10)
mes Kaune  ax.gif

Atsiprašau, miesto nepažiūrėjau.

QUOTE(Laura_k @ 2010 04 07, 16:21)

Aš manau, jog reikia privengti tų produktų nuo kurių kyla alergija, bet tikrai ne nuo visų. Manau, jog dešreles ir kt. produktus kuriuos toleruoja tikrai galima valgyti.
Atsakyti
Dešrelės nei vienam sveikam žmogui nėra gerai juk smile.gif Vieną dieną atrodo toleruoja, kitą jau iššaukia dermatitus, ir laksto žmogeliai ieškodami tada galų,nuo ko beria vaikus doh.gif
Kaip mūsų alergologė-pulmonologė pasakė-valgykite paprasčiau-geriau jau virtos mėsytės gabaliukas nei dešrelių iš visų sojų (kurios berniukams ypatingai ribojamos turėtų būti), vietoj visokių varškės kremukų-paprasta varškė su namine uogiene, ir t.t. smile.gif

Atsakyti
Laba diena mamytes 4u.gif kaip suprantu sioje srityje jus jau esat profes,tai gal kuri gales atsakyti i mano klausima,esu girdejus kad pries darant tyrima del astmos reik kazkiek laiko but negerus vaistu?ar tai tiesa?
Atsakyti
QUOTE(stg @ 2010 04 07, 18:32)
Laba diena mamytes  4u.gif kaip suprantu sioje srityje jus jau esat profes,tai gal kuri gales atsakyti i mano klausima,esu girdejus kad pries darant tyrima del astmos reik kazkiek laiko but negerus vaistu?ar tai tiesa?

prieš darant ALERGENŲ tyrimą, ne astmos - reikia nevartoti bent 9 dienas vaistų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 04 07, 19:22)
prieš darant ALERGENŲ tyrimą, ne astmos - reikia nevartoti bent 9 dienas vaistų 4u.gif

Isvis jokiu ar tam tikru?
Atsakyti
uz singulaira milteliais, kur kudikiams (maniskei 8men) eurokos vaistinej sumokejau be keliu centu 50lt, kitose vaistinese isvis neradau
Atsakyti
QUOTE(stg @ 2010 04 07, 19:32)
Isvis jokiu ar tam tikru?

aš laikiau organizmą "švarų",t.y. be jokių vaistų,vitaminų,papildų,inhaliuojamų vaistų ir t.t. smile.gif
Atsakyti