Norejau paklausti kur siuo metu geriausia pirkti Monkasta ar Singulair'a. Kur maziausia priemoka?
QUOTE(bevardė @ 2010 04 07, 13:18)
Norejau paklausti kur siuo metu geriausia pirkti Monkasta ar Singulair'a. Kur maziausia priemoka?
aš pirkau prieš naujus, tai už monkastą reikėjo mažiau primokėti, bet dar žiūrint kokioj vaistinėj, mano galva, 100to metųvaistinėj brangiausia, bet ten galima rasti arba užsisakyti tokių vaistų, kur niekur kitus neveža, Eurovaistinėj tada berods 4Lt. priemoka būtų buvusi. Įdomu, kaip dabar, gal kas neseniai pirkote?
Dar klausimelis, kuriam laikui dazniausiai israsomi sie vaistukai, menesiui ar ilgesniam laikotarpiui? mes ryt tik keliausim pas pulmonologa tu vaistu issirasyt.
QUOTE(bevardė @ 2010 04 07, 13:40)
Dar klausimelis, kuriam laikui dazniausiai israsomi sie vaistukai, menesiui ar ilgesniam laikotarpiui? mes ryt tik keliausim pas pulmonologa tu vaistu issirasyt.
pulmonologė mums liepė juos gerti iki pavasario pb. tai geri trys mėnesiai jei ne daugiau, o vaikų gydytoja visiems tiems trims mėnesiams ir išrašė, tai aš ir papirkau visus iškart
Mes uz Monkasta ne lito neprimokejom.
Uz Singulair maziausia priemoka praeita menesi buvo APOTHECA vaistineje. O kazkuri mamyte praeita menesi Seskines g. 75 (rodos, ) Norfos vaistineje Singulair be jokios priemokos pirko.
bevarde, paskaitykit pora psl atgal temoje dayg rasyta buvo apie tai, nes mane tai irgi labai domino.
Vaistukus pirma karta mums rase vienam menesiui, po to dazniausiai, jei reikia, tai 3 menesiams.
Uz Singulair maziausia priemoka praeita menesi buvo APOTHECA vaistineje. O kazkuri mamyte praeita menesi Seskines g. 75 (rodos, ) Norfos vaistineje Singulair be jokios priemokos pirko.
bevarde, paskaitykit pora psl atgal temoje dayg rasyta buvo apie tai, nes mane tai irgi labai domino.
Vaistukus pirma karta mums rase vienam menesiui, po to dazniausiai, jei reikia, tai 3 menesiams.
Skaiciau, bet sakau, gal pasikeite kas, gal kuri visai neseniai pirkote. O Singulairo dazniausia kokia priemoka buna?
QUOTE(bevardė @ 2010 04 07, 15:02)
Skaiciau, bet sakau, gal pasikeite kas, gal kuri visai neseniai pirkote. O Singulairo dazniausia kokia priemoka buna?
Tikrai ne maziau kaip 20 lt. Vienoj paskaiciavo apie 27 lt, kitoj-apie 24 lt. APOTHECA vaistinej sumokejau 20 lt su centais (cia Singulair 4 mg, 28 tabl).
QUOTE(m@muliukas @ 2010 04 06, 12:53)
O jus, mamytes, lasinate Lecrolyn ar Opatanol savo vaikuciams i akytes pavasari ar vasara? Mes be tu vaistu tiesiog negalim, bet neramu, kad istisais menesiais juos naudojam...
Lecrolyn lašinomės vos porą dienų ir praėjo alergija akytėse O jūs žinote,kad labai trumpai galioja tas lecrolyn pradarytas?
Mums dar neteko lasint nieko i akytes. Nebuvo reikalo.... Tikiuosi, kad neprireiks.
QUOTE(Ikulia @ 2010 04 07, 14:54)
Tikrai ne maziau kaip 20 lt. Vienoj paskaiciavo apie 27 lt, kitoj-apie 24 lt. APOTHECA vaistinej sumokejau 20 lt su centais (cia Singulair 4 mg, 28 tabl).
Aciu labai, nes 100 m vaistinej internete nurodo priemoka apie 90 Lt tai nusigandau biski.
Sveiki,
už monkasta aš taip pat niekada neprimokėjau. O dėl singuleiro reikia skambintis ir klausti, nes taip tai visų vaistinių neaplakstysi. Manau, jog šio metu gali pasiskambinti į tą norfos vaistinę šeškinės g. ir sėlių g. gintarinė vaistinė, paskutiniu metu ten singuileiras buvo be priemokų.
O mums tos vaistukus išrašo visada dviem mėnesiams.
už monkasta aš taip pat niekada neprimokėjau. O dėl singuleiro reikia skambintis ir klausti, nes taip tai visų vaistinių neaplakstysi. Manau, jog šio metu gali pasiskambinti į tą norfos vaistinę šeškinės g. ir sėlių g. gintarinė vaistinė, paskutiniu metu ten singuileiras buvo be priemokų.
O mums tos vaistukus išrašo visada dviem mėnesiams.
QUOTE(bevardė @ 2010 04 07, 16:05)
Aciu labai, nes 100 m vaistinej internete nurodo priemoka apie 90 Lt tai nusigandau biski.
Kazkaip jie skaiciuoja kitaip. Nezinau smulkmenu. Nes kvite surasyta daug visokiu eiluciu su kainom: mazmenine, bazine, kompensuojama...
Kasiopeja, aciu uz patarima del Seliu g. Gintarines vaistines. Nes uz savaites eisim pas alergologe, tures vel israsyt vaistu, ieskosiu vel kur pigiau
Vyresnelei raso 3 menesiams, o sunui ir mazajai-tik po 28 tabl kazkodel...