Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 7 tema

QUOTE(Kasiopėja @ 2010 03 31, 11:05)
Mes iš savo gydytojos gavom siuntimą į Antakalnio poliklyniką. Ten daro tos tyrimus. Lašina tokius lašelius ant rankos ir žiūri kuris paraus. O po to pasako kam maždaug vaikas gali būti alergiškas.

O mes savo Centro poliklinikoje pas alergologe darem.
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2010 03 31, 11:08)
O mes savo Centro poliklinikoje pas alergologe darem.

Pas mus kaip suprantu tokios nėra.
Atsakyti
QUOTE(Kasiopėja @ 2010 03 31, 11:28)
Pas mus kaip suprantu tokios nėra.

Turbut. Nes anksciau kai nebuvo CP alergologes irgi siunte I Antakalnio gala, ten kazkokia alergologine klinika ar kaip ji ten... ax.gif
Atsakyti
Laba diena.

Aš įsiterpsiu čia visai ne į temą, tačiau norėjau pasiūlyti, gal kam nors reikia.

Turiu naują, neatidarytą vaistukų Aerius 0,5mg/ml sirupo buteliuką.

Pernai vaikui buvo širšė įkandusi, ir ėmė akytė tinti. Tai buvome nusipirkę, bet taip ir nevartojome.

Vaistukų galiojimas iki 2010-09.

Jeigu kas nors turi problemų dėl alergijų - galėčiau padovanoti.
Gyvenu Šiauliuose.
Atsakyti
QUOTE(Vaivux @ 2010 04 01, 08:41)
Laba diena.

Aš įsiterpsiu čia visai ne į temą, tačiau norėjau pasiūlyti, gal kam nors reikia.

Turiu naują, neatidarytą vaistukų Aerius 0,5mg/ml sirupo buteliuką.

Pernai vaikui buvo širšė įkandusi, ir ėmė akytė tinti. Tai buvome nusipirkę, bet taip ir nevartojome.

Vaistukų galiojimas iki 2010-09.

Jeigu kas nors turi problemų dėl alergijų  - galėčiau padovanoti.
Gyvenu Šiauliuose.

Dar dėl vaistukų.

Bet norėčiau, kad rašytų tik tie, kam gydytoja šiuos vaistukus yra paskyrusi, ir kurie juos jau žino, yra vartoję.
Be gydytojos nurodymo tikrai nepatariu jų vartoti.
Atsakyti
QUOTE(Vaivux @ 2010 04 01, 09:57)
Dar dėl vaistukų.

Bet norėčiau, kad rašytų tik tie, kam gydytoja šiuos vaistukus yra paskyrusi, ir kurie juos jau žino, yra vartoję.
Be gydytojos nurodymo tikrai nepatariu jų vartoti.

Sveiki, aš iš Šiaulių 4u.gif
Bet mums apie šiuos vaistukus niekas nieko nesakė, bet rytoj keliaujam pas pulmonologę, tai pasiklausiu ax.gif
Atsakyti
Noriu pasidziaugti rolleyes.gif Vakar buvau abu vaikus nuvedusi pas pulmonologe. Patikrino mergaites plauciu turi, tai ispute net virs normos. Manau kad savo liga jau isaugo thumbup.gif . Beliko vargti su mazyliu. Tikiuosi kad ir jis isaugs mirksiukas.gif
Atsakyti
oi,Selene,kaip džiugu,ne tas žodis wub.gif Kuo daugiau tokių žinių kaip iš jūsų wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(Selenė @ 2010 04 01, 20:39)
Noriu pasidziaugti  rolleyes.gif Vakar buvau abu vaikus nuvedusi pas pulmonologe. Patikrino mergaites plauciu turi, tai ispute net virs normos. Manau kad savo liga jau isaugo  thumbup.gif . Beliko vargti su mazyliu. Tikiuosi kad ir jis isaugs  mirksiukas.gif

Kokia džiugi žinia, kaip smagu girdėt. 4u.gif
O kaip čia tyrimą šitą daro? g.gif

Su artėjančiom šventėm ir , kad šios šventės visoms atneštų po tokią nuostabią žinią , kaip Selenei .......
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Selenė @ 2010 04 01, 20:39)
Noriu pasidziaugti  rolleyes.gif Vakar buvau abu vaikus nuvedusi pas pulmonologe. Patikrino mergaites plauciu turi, tai ispute net virs normos. Manau kad savo liga jau isaugo  thumbup.gif . Beliko vargti su mazyliu. Tikiuosi kad ir jis isaugs  mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Linkiu, kad taip ir toliau!!!
QUOTE(Kasiopėja @ 2010 04 02, 07:39)
O kaip čia tyrimą šitą daro? g.gif

Spirograma vadinasi. Pucia vaikas i tokia tubele 3 kartus labai staigiai ir visa plauciu turini. Aparatas fiksuoja duomenis. Po to purskia Ventolina, ir po 15 min. vel pucia. Daktare lygina rezultatus.
Bet maziukai to atlikt nemoka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ikulia: 02 balandžio 2010 - 10:13
Labadiena, aš ir vėl su klausimu 4u.gif :

Mamytės, kurios savo vaikučiam darėt maisto alergenų tyrimą KMUK , kiek laiko laukėte atsakymo?
Atsakyti
Selene, labai džiaugi jūsų naujiena. Galima sakyt tikra velykinė dovana 4u.gif
Mes šiandien prisivaikščiojom su mažium į valias. Buvom pas pulmonologę, paskui iškart išėjo prisiregistruot pas rebilotologę, taigi jau pradėjom tvarkyt poperizmus dėl sanatorijos. Balandžio 16 eisim į ligonių kasas, kaip supratau tai turėtu dengt.
Dabar jau pradedu darytis sarašą kad viska pasiimt tenai doh.gif
Atsakyti