Ačiū Čili už atsakymą
QUOTE(asaraa @ 2010 03 29, 12:06)
mes ir labai valgus nuo gimimo, tokio amziaus kaip jusu man suvalgydavo ant karto po 500 Magijos jogurto ar po du indelius desertines varskes
nu kad valgus tai nuostabu,bet kad jogurto 500 gramu suvalgo nemanau kad normalu
QUOTE(dewy @ 2010 03 29, 12:59)
sakykit, o kaip apetitas pas jusu vaikelius, sergancius BA, maniske prastai valgo, tai nezinau ar tapatint su liga, ar siaip nevalgiukas... jai 8 men.
Sakyciau maniskis irgi maziau valgyt pradejo... Atrodo berniukas - judrus, issilaksto ,tai ir pavalgyt turetu
QUOTE(grazina37 @ 2010 03 29, 12:40)
nu kad valgus tai nuostabu,bet kad jogurto 500 gramu suvalgo nemanau kad normalu
vaiko alkano nelaikysiu nes jis tik pramerkes akis saukdavo mamam. Dabar jau paauges, bet vistiek valgus O is vaiko isvaizdos to nepasakytum
QUOTE(asaraa @ 2010 03 29, 15:24)
vaiko alkano nelaikysiu nes jis tik pramerkes akis saukdavo mamam. Dabar jau paauges, bet vistiek valgus O is vaiko isvaizdos to nepasakytum
kartais būtina pariboti, juk vaiko skrandukas neturėtų būti puslitrinis Jis tampomas, nėra gerai
Manoji irgi šauktų amam visą parą,bet ribojam porcijas,kad paskui savęs nekaltintume
QUOTE(asaraa @ 2010 03 29, 11:42)
mums ir 125 doze israse kai metuku nebuvo
Aciu uz atsakyma
QUOTE(shimmer @ 2010 03 29, 12:04)
Maniskis ir prie tu pavalgyti megstanciu
sveikos, as ir noreciau prie jusu prisideti, auginam 2 dukrytes 4 metu ir 7men, mazoji jau du kartus pabuvojo ligonineje pima karta vasario menesi sviete rado plauciu uzdegima, dabar irgi labai kosejo turejo karkalu, bet nebesviete, pirma karta kosejo kokias 2savaites ir dabar jau 2savaite, tas kosuliukas pradzioje sausas dabar slapias,bet jis nera toks visai baisus dusinantis, bet niekas ten labai nesiterliojo israse diagnoze bronchine astma ir menesiui miltuku singular, dabar mastau gerti mums juos ar ne, kaip atpazinti kad cia tirkai ta astma? gal kur nors galiu padaryti tyrimus kokius nors 7men vaikui? bereikalo nenoriu to singulairo girdyti nes tiek prigerem tu vaistu daug
didzioji ir vis pakoseja pasloguoja, bet ji tik siemet taip pradejo, jos pakaitomis, bet gal cia ji is darzelio mum prinesa ir po to mazoji uzsikrecia
didzioji ir vis pakoseja pasloguoja, bet ji tik siemet taip pradejo, jos pakaitomis, bet gal cia ji is darzelio mum prinesa ir po to mazoji uzsikrecia
Sveikos,
mes taip pat nelabai valgūs, beveik nevalgūs. Džiaugiuos , kai vaikas gali eiti darželin, nes ten pasirodo viską suvalgo o namie tai nepriversi
renatuxaass aišku, jog mažąją užkrečia vyresnėlė. Pas mane ta pati situacija , ir amžius vaikučių panaušus, tik pas mane bernužėliai, jau teko net su abiem vaikučiais ligoninėj pagulėt. Ir vis tvirtino, jog vyresnis visas ligas parsineša iš darželio , o iki metų vaikučiams dar nesusiformavęs imunitetas. Kiek žinau alergijos tyrimą geriausia daryti nuo 10 mėn. , man taip gyd. sakė ligoninėj. Nes dabar tipo tiksliai nieko neparodys. Tiesa, mažajam dar nepripažino BA, tik padarė bendrą alergenų tyrimą , kuris buvo aukštas ir pasakė, jog ateitį laukia tas pats , kas vyresnėlio.
O maniškiui irgi BA nustatė pradžioj keturių metukų, tai jau beveik metai kai kovojam su šita liga.
asaara smagu girdėt, jog vaikas valgus ir kūnan neina. O kaip sunku tiems kurių vaikai gerai pavalgantys ir viskas pasilieka ant kūno. Mano pažystamos mergaitei taip yra. Mama stegias riboti maistą, bet akutės labai žiba, kaip sakoma visada nedavalgius. Ir suprantu kaip sunku vaikui neduot valgyt , kai jis prašo.
mes taip pat nelabai valgūs, beveik nevalgūs. Džiaugiuos , kai vaikas gali eiti darželin, nes ten pasirodo viską suvalgo o namie tai nepriversi
renatuxaass aišku, jog mažąją užkrečia vyresnėlė. Pas mane ta pati situacija , ir amžius vaikučių panaušus, tik pas mane bernužėliai, jau teko net su abiem vaikučiais ligoninėj pagulėt. Ir vis tvirtino, jog vyresnis visas ligas parsineša iš darželio , o iki metų vaikučiams dar nesusiformavęs imunitetas. Kiek žinau alergijos tyrimą geriausia daryti nuo 10 mėn. , man taip gyd. sakė ligoninėj. Nes dabar tipo tiksliai nieko neparodys. Tiesa, mažajam dar nepripažino BA, tik padarė bendrą alergenų tyrimą , kuris buvo aukštas ir pasakė, jog ateitį laukia tas pats , kas vyresnėlio.
O maniškiui irgi BA nustatė pradžioj keturių metukų, tai jau beveik metai kai kovojam su šita liga.
asaara smagu girdėt, jog vaikas valgus ir kūnan neina. O kaip sunku tiems kurių vaikai gerai pavalgantys ir viskas pasilieka ant kūno. Mano pažystamos mergaitei taip yra. Mama stegias riboti maistą, bet akutės labai žiba, kaip sakoma visada nedavalgius. Ir suprantu kaip sunku vaikui neduot valgyt , kai jis prašo.
QUOTE(Kasiopėja @ 2010 03 30, 10:39)
kol greiti augimo tempai, retai kada ir lieka ant kūno, o kas bus paauglystėj? Labai daug pavyzdžių aplink turiu graudžių, kai nustojus augti, o skrandžiui vis dar ištąsytam, vaikai lašiniais apaugo
Visada galima pariboti arba bent rinktis KĄ duoti valgyti
QUOTE(Kasiopėja @ 2010 03 30, 09:39)
Sveikos,
o cia pas alergologe atlieka ta alergenu tyrima? lkaip ji atlieka ir ka jis parodys?
Laba.
Gavom paselio atsakyma pas LOR. Jokios bakterijos nerado. Rado tik Candida - grybeli, kuris atsirado, matyt, po sausio gautu antibiotiku...
Pasake palikt vaika ramybeje...
Gavom paselio atsakyma pas LOR. Jokios bakterijos nerado. Rado tik Candida - grybeli, kuris atsirado, matyt, po sausio gautu antibiotiku...
Pasake palikt vaika ramybeje...
QUOTE(renatuxaass @ 2010 03 30, 18:31)
o cia pas alergologe atlieka ta alergenu tyrima? lkaip ji atlieka ir ka jis parodys?
Mes iš savo gydytojos gavom siuntimą į Antakalnio poliklyniką. Ten daro tos tyrimus. Lašina tokius lašelius ant rankos ir žiūri kuris paraus. O po to pasako kam maždaug vaikas gali būti alergiškas.