Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 7 tema

QUOTE(Maluna @ 2010 03 28, 17:53)
Labas vakaras, man iškilo klausimas:

Ar maisto alergenų tyrimą galimą pasidaryti be siuntimo?
Juk gaunasi kaip ir mokama paslauga.Gal žinote kur Kaune galima būtų pasidaryti?

Būčiau dėkinga už atsakymus. 4u.gif

galima KMUK, susimokėjus į kasą..
Atsakyti
Merginos, o jus dulkiu siurblius naudojate buityje? ax.gif

Vyras nupirko nauja dulkiu siurbli su Hepa filtru, kuris neisleidzia dulkiu ir alergenu atgal i ora...
Anksciau seno nenaudojau, nes smirdejo nuo jo...

Laba diena.
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2010 03 29, 10:32)
Merginos, o jus dulkiu siurblius naudojate buityje?  ax.gif

Vyras nupirko nauja dulkiu siurbli su Hepa filtru, kuris neisleidzia dulkiu ir alergenu atgal i ora...
Anksciau seno nenaudojau, nes smirdejo nuo jo...

Laba diena.

laba, mes irgi nusipirkom cikloninį su hepa filtru ir silver nano, atseit orą valo biggrin.gif Na bent nesmirda ir atgal dulkių nepučia kaip tarybiniai visi doh.gif
Atsakyti
Merginos, ar gali nuo FLixotido isberti? Yra salutiniuose poveikiuose, bet ten daugiau kaip vienkartine reakcija...Na bet kuriuo atveju ryt einam pas pulmonologe, bandysiu aiskintis....Prasysiu, kad doze sumazintu, nes jau savaite kaip pagaliau nebera kurkimo, galetu gi jau ir pamazinti, o tai po 125 mkg. inhaliuojam kasryt....Mane dar suglumino informaciniame lapelyje irasas, kad nuo 1 iki 4 metu skiriai po 50 mkg.Flixotido, o mes iskart nuo 125 pradejom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 03 29, 09:36)
laba, mes irgi nusipirkom cikloninį su hepa filtru ir silver nano, atseit orą valo biggrin.gif Na bent nesmirda ir atgal dulkių nepučia kaip tarybiniai visi doh.gif

drinks_cheers.gif Tai va. Nors nesmirda. Tai jau gerai.
Nes turim ir kate ir suni, tai plauku doh.gif doh.gif doh.gif
QUOTE(Vilione @ 2010 03 29, 09:43)
Merginos, ar gali nuo FLixotido isberti? Yra salutiniuose poveikiuose, bet ten daugiau kaip vienkartine reakcija...

Mums ne karto nebuvo... Bet jei ivardinta, gali but.
Atsakyti
QUOTE(Vilione @ 2010 03 29, 10:43)
Merginos, ar gali nuo FLixotido isberti? Yra salutiniuose poveikiuose, bet ten daugiau kaip vienkartine reakcija...Na bet kuriuo atveju ryt einam pas pulmonologe, bandysiu aiskintis....Prasysiu, kad doze sumazintu, nes jau savaite kaip pagaliau nebera kurkimo, galetu gi jau ir pamazinti, o tai po 125 mkg. inhaliuojam kasryt....Mane dar suglumino informaciniame lapelyje irasas, kad nuo 1 iki 4 metu skiriai po 50 mkg.Flixotido, o mes iskart nuo 125 pradejom unsure.gif

Sveiki, na męs tik toki Fliksotidą ir tenaudojam 125.Paskyrė nuo 5 m. ir taip kvepuojam jau 7 mėn. ryte ir vakare , dėl bėrimo kažkokio tai tikrai nepastebėjau, bet maniškis serga atopiniu dermatitu (neaišku kokia zaraza jam tai sukelia), tai būna kad rankų ir kojų odelė šiurkštesnė.
Vasara bandysime gal silpnesnių pasiprašyt.
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2010 03 29, 10:01)
Sveiki, na męs tik toki Fliksotidą ir tenaudojam 125.Paskyrė nuo 5 m. ir taip kvepuojam jau 7 mėn. ryte ir vakare , dėl bėrimo kažkokio tai tikrai nepastebėjau, bet maniškis serga atopiniu dermatitu (neaišku kokia zaraza jam tai sukelia), tai būna kad rankų ir kojų odelė šiurkštesnė.
Vasara bandysime gal silpnesnių pasiprašyt.

Na taip, bet taviskiui 5 metai, o mano sunui paskyre 125 kai jam tik 1 metukai suejo unsure.gif
Ryt del berimo issiaiskinsiu, gal ir ne vaistai kalti.
Aciu uz atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilione @ 2010 03 29, 11:27)
Na taip, bet taviskiui 5 metai, o mano sunui paskyre 125 kai jam tik 1 metukai suejo unsure.gif
Ryt del berimo issiaiskinsiu, gal ir ne vaistai kalti.
Aciu uz atsakymus 4u.gif  4u.gif  4u.gif

mums ir 125 doze israse kai metuku nebuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
sakykit, o kaip apetitas pas jusu vaikelius, sergancius BA, maniske prastai valgo, tai nezinau ar tapatint su liga, ar siaip nevalgiukas... jai 8 men.
Atsakyti
QUOTE(dewy @ 2010 03 29, 11:59)
sakykit, o kaip apetitas pas jusu vaikelius, sergancius BA, maniske prastai valgo, tai nezinau ar tapatint su liga, ar siaip nevalgiukas... jai 8 men.

Nežinau, gal čia nuo vaiko priklauso
maniškis labai valgus nuo gimimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dewy @ 2010 03 29, 11:59)

mes ir labai valgus nuo gimimo, tokio amziaus kaip jusu man suvalgydavo ant karto po 500 Magijos jogurto ar po du indelius desertines varskes thumbup.gif
Atsakyti
Maniskiai visi labai valgus nuo gimimo.

O mazoji kaip tik po to kai pradejom Singulair vartot, dar daugiau valgyt praso. ax.gif
Atsakyti