Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 7 tema

QUOTE(oksy @ 2010 02 08, 14:49)

Dar noriu paklaust, gal drėkinate kambarius drėkintuvu kuri? Ar pilate eterinius aliejus ir kokius?
Aš tai drėkint dabar pradėjau, ar jis padeda kuo net nepastebėjau, o lašinu eukalipto eterini alieju.

turim drekintuva. dazniausiai pajungiu nakti... efektas toks kad is ryto nosis nera vne vienam uzsiikisus.dazniausiai... siaip stengiuos ir rubus plaut vakarais, o nakciai padziaut... tiek oro neisdziovina tada.
pyliau eukaliptu eterini alieju. ar sutapimas ar ne bet greiciau sloga praeidavo.. ax.gif
Atsakyti
Viskas bus gerai, stengiuosi ramintis ir nesinervinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius @ 2010 02 08, 17:08)
Viskas bus gerai, stengiuosi ramintis ir nesinervinti ax.gif

aš irgi taip darau,nes kitaip pačiai teks raminamus gerti, vis tikiuosi,kad kada nors pavyks išaugti šitas ligas,žinoma dar labiau nusiraminčiau,jei atsirastu mamų kurios dabar turi jau didelius vaikučius ir pasigirtų,kad jie jau išaugo šias ligas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pievutė @ 2010 02 07, 19:08)
doh.gif Tai jau tikrai.Neapsikentus nuvedziau vaika pas homeopata, bandysim kitaip gydytis.Gal yra bandziusiu ,ar padejo , ar grizot vel prie iprastiniu vaistu.

Aš nuvedžiau savo dičkę. Neapsikenčiau visų tų vaistų... doh.gif Prie įprastinių vaistų negrįžom biggrin.gif
Atsakyti
Kazkas klause ar vedam kosincius vaikus i darziuka. As vedziau rolleyes.gif

QUOTE(oksy @ 2010 02 08, 14:49)
Dar noriu paklaust, gal drėkinate kambarius drėkintuvu kuri? Ar pilate eterinius aliejus ir kokius?

mes drekinam kambarius drekintuvu. O del eterinio, tai buvau idejusi, bet kaip jau pastebejau mums jie kvepavima keicia i bloga verysad.gif Taspats galioja ir resorbanui, ir gelomyrtol. Bent as ta pastebejau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asaraa: 08 vasario 2010 - 17:56
QUOTE(rencius @ 2010 02 08, 14:26)
Šiandien su kolege diskutavome, ji kategoriškai prieš Fleksotide, ji vaikui duoda singuliarą, sako homeopatiniai, mažiau kenkia. Tačiau man jau kitų nuomonės atsibodo, kiek galima, visi su savo patarimais- tu važiuok te...ten geriau..tu girdyk tą aną ir t.t. jau vemt verčia. atrodo, kad visi kiti geriau žino nei aš pati doh.gif Pavargau nuo nomuonių, todėl toliau purkšimės Fleksotide kas be būtų, tikiuosi, kad išsveiksim. verysad.gif

nuo kada singulairas homeopatiniai? biggrin.gif
aš irgi prieš flixotide, bet kai vaikas dūsta, neketinu jo kankint. puikiai žinau kaip jaučiasi žmogus, kuris negali normaliai kvėpuot. ir nė už ką nenoriu, kad tai patirtų mano vaikelis schmoll.gif .
o ką kolegė sako apie tai, kad nuvežus į ligoninę dūstantį vaiką, jam suleidžia prednizolono? juk tokia visada yra pirmoji pagalba astminukui ax.gif

QUOTE(Eima @ 2010 02 08, 15:47)
Aš nuvedžiau savo dičkę. Neapsikenčiau visų tų vaistų...  doh.gif Prie įprastinių vaistų negrįžom biggrin.gif

padėjo? bigsmile.gif papasakok plačiau ax.gif
Atsakyti
[quote=*GAILĖ*,2010 02 08, 20:30]
nuo kada singulairas homeopatiniai? biggrin.gif
aš irgi prieš flixotide, bet kai vaikas dūsta, neketinu jo kankint. puikiai žinau kaip jaučiasi žmogus, kuris negali normaliai kvėpuot. ir nė už ką nenoriu, kad tai patirtų mano vaikelis schmoll.gif .
o ką kolegė sako apie tai, kad nuvežus į ligoninę dūstantį vaiką, jam suleidžia prednizolono? juk tokia visada yra pirmoji pagalba astminukui ax.gif

Aš visu 100proc pritariu. reiks jos paklausti, ką ji galvoja apie tai????
Atsakyti
sveikos, šiandien turėjom važiuoti atlikti alergenų tyrimą, bet kadangi kosėja sakė nevažiuoti, nukėlė į kovą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čili: 09 vasario 2010 - 09:17
QUOTE(Čili @ 2010 02 09, 09:17)
sveikos, šiandien turėjom važiuoti atlikti alergenų tyrimą, bet kadangi kosėja sakė nevažiuoti, nukėlė į kovą doh.gif

man laboratorijoj sakė, kad prieš alergenų tyrimą reikia bent savaitę nenaudot jokių vaistų, net monkasto unsure.gif . tada neva tiksliausi duomenys. o kaip jūs darot?
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 02 09, 09:39)
man laboratorijoj sakė, kad prieš alergenų tyrimą reikia bent savaitę nenaudot jokių vaistų, net monkasto  unsure.gif . tada neva tiksliausi duomenys. o kaip jūs darot?

ech,aš tai supratau,kad tik antihistamininių nevartoti 10 dienų doh.gif Vadinasi kažkaip reiks dabar greit kosulius išsigydyt ir bandyt nesusirgti iki kovo tyrimo - misija nelabai įmanoma šiaip mastau.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 02 09, 09:47)
ech,aš tai supratau,kad tik antihistamininių nevartoti 10 dienų doh.gif Vadinasi kažkaip reiks dabar greit kosulius išsigydyt ir bandyt nesusirgti iki kovo tyrimo - misija nelabai įmanoma šiaip mastau.gif  unsure.gif

nu va ir aš taip pagalvojau kad sunkiai įmanoma biggrin.gif . todėl mes darysimės tyrimus kokią gegužę, kai jau bacilų sezonas bus praėjęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 02 09, 12:44)
nu va ir aš taip pagalvojau kad sunkiai įmanoma  biggrin.gif . todėl mes darysimės tyrimus kokią gegužę, kai jau bacilų sezonas bus praėjęs biggrin.gif

dar pakomentuokit man nesuprantanciai, kas tie antihistamininiai vaistai? g.gif
Atsakyti