Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 7 tema

Labutis visoms , tikiuos greitai sulaukt vasaros vacation4.gif , šiandien saulė taip skaisčiai šviečia 4u.gif
Katik parbėgau iš pediatrės, pasiėmėm pažimą darželiu, nuo pirmadienio jau žigiuosim. Sūnus patenkintas 4u.gif Taigi davė pasiskaityt tokią knygutę apie preparatą RIBOMUNYL nuo peršalimo ligų.
Gal jūsų mažiuliukai vartoja, ar padeda kiek ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksy: 25 kovo 2010 - 12:56
QUOTE(Bishojo @ 2010 03 25, 14:32)
Skraidė manoji be jokių problemų. Na, tik ji pastoviai flexotidą kvėpuoja.  4u.gif

sakyk,o ji prie saves tuos vaistukus turedavo,turiu galvoj lektuve.
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2010 03 25, 12:55)
Taigi davė pasiskaityt tokią knygutę apie preparatą RIBOMUNYL nuo peršalimo ligų.

Man pulmonologe liepe nupirkti ir duoti imuniteto stiprinimui.
Dar nepradejom.
Atsakyti
QUOTE(karolina262 @ 2010 03 25, 11:46)
sveikutes mamytes 4u.gif man iskilo toks klausimas.mes planuojame kelione,tai yra skrydis lektuvu,tai labai bijau kaip reguos sunelis ,ar neuzeis koks priepuolis,mes vaistu nenaudojam nuo vasaros.gal kas susiduret siuo klausimu,labai prasau pasidalinti info.aciu 4u.gif

mes esam skraidę. jokių problemų tikrai nekilo mirksiukas.gif

ribomunilio aš tai neduočiau. jis gi imunostimuliatorius. prie BA stimuliuot imuniteto kaip ir netinka, nesuprantu kodėl gydytojai rekomenduoja tokius dalykus g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 03 25, 15:25)
mes esam skraidę. jokių problemų tikrai nekilo mirksiukas.gif

ribomunilio aš tai neduočiau. jis gi imunostimuliatorius. prie BA stimuliuot imuniteto kaip ir netinka, nesuprantu kodėl gydytojai rekomenduoja tokius dalykus  g.gif

aciu jums uz atsakymus. 4u.gif
jetau kaip bijau.na kai grysim is keliones papasakosiu kaip mums sekesi.
sekmes visoms ir nesirkit 4u.gif
Atsakyti
ribomunilio aš tai neduočiau. jis gi imunostimuliatorius. prie BA stimuliuot imuniteto kaip ir netinka, nesuprantu kodėl gydytojai rekomenduoja tokius dalykus g.gif
[/quote]

Net nežinau, toj brušiūroj parašyta: jei sergate lėtine kvėpavimo takų ar ausų liga (astma, LOPL, sinusitu)

Sergant bronchine astma ir lėtine obstrukcine plaučių liga RYBOMUNYL sumažina priepolių skaičių, pagerina plaučių funkciją.

--------------------
Tai gal nėra jie sergantiems BA kenksmingi...
Net nebežinau jau, na kaina tai nėra maža doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksy: 25 kovo 2010 - 14:02
QUOTE(oksy @ 2010 03 25, 12:55)
Labutis visoms , tikiuos greitai sulaukt vasaros vacation4.gif , šiandien saulė taip skaisčiai šviečia  4u.gif
Katik parbėgau iš pediatrės, pasiėmėm pažimą darželiu, nuo pirmadienio jau žigiuosim. Sūnus patenkintas  4u.gif  Taigi davė pasiskaityt tokią knygutę apie preparatą RIBOMUNYL nuo peršalimo ligų.

QUOTE(Ikulia @ 2010 03 25, 13:16)
Man pulmonologe liepe nupirkti ir duoti imuniteto stiprinimui.
Dar nepradejom.

mums uždraudė,nes astmininkams iššaukia paūmėjimus, juk tai kaip ir džiovintos bacilos g.gif
Vieną kursą kažkada bandėm,prasikeikėm kaip paūmėjo astma baisiai...
Atsakyti
Skrendant kažkaip į rankinį bagažą neėmėm vaistų, gerai, kad ir neprireikė jų smile.gif

O maniškei ribomulinas padėjo, arba šiaip tą žiemą nesirgo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2010 03 25, 13:55)
Labutis visoms , tikiuos greitai sulaukt vasaros vacation4.gif , šiandien saulė taip skaisčiai šviečia  4u.gif
Katik parbėgau iš pediatrės, pasiėmėm pažimą darželiu, nuo pirmadienio jau žigiuosim. Sūnus patenkintas  4u.gif  Taigi davė pasiskaityt tokią knygutę apie preparatą RIBOMUNYL nuo peršalimo ligų.

po to brudo RYBUMONILIO mum kaip tik ir atsirado BA. patarciau neprasideti su jais. mums pulmonologe rekomendavo paprasciausia vit C, zuvu taukus (kas nealergiskas) ir vit D (jis kazkaip neleidzia susirgt persalimo ligom). kai pradejom rudeni vartoti, tai aciu Dievui laikomes.
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2010 03 25, 15:45)
po to brudo RYBUMONILIO mum kaip tik ir atsirado BA. patarciau neprasideti su jais. mums pulmonologe rekomendavo paprasciausia vit C, zuvu taukus (kas nealergiskas) ir vit D (jis kazkaip neleidzia susirgt persalimo ligom). kai pradejom rudeni vartoti, tai aciu Dievui laikomes.

Na manau aš jūsų paklausysiu ir neprasidėsiu schmoll.gif
Tik labai pikta, kad pati gydytoja mums tai siūlo, tikriausiai jai nubyra iš farmacininkų... Dar pulmonologės pasiklausiu, ką ji mano apie šį vaistą.
Dėkui už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Merginos, aciu uz nuomones.
Nes jus jau is patirties sakote, o tai labai svarbu.

Neduosiu ir as...
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2010 03 23, 21:55)
siaip skaiciau, kad sukramcius reikia atsigerti, tai duodu visada po tabletes sukramtymo.

aisku, aciu 4u.gif

dar turiu klausimą visoms BA sergančių vaikučių mamoms:(gal kur buvo kalbėta, bet visko perskaityt kaip ir nespėju.)Ar alergizuojantis maisto produktas turi įtakos BA?
Iš odos dūrio tai dulkių erkėm parodė.Galvoju, kad reiktų ir maisto alergenam išsitirti.Seniau kaip ir turėjom nestiprų AD, (čia jasu mano aplaidumas buvo, kad bendros nealergizuojančios dietos laikėmės tik 2mėn.)pusmetį buvo viskas su odele tvarkoj,galvojom, kad išaugom, o paskui iškart pripažino BA.
Atsakyti