Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 7 tema

Laba diena,

daug prirašėt visko net neskaitysiu dabar, vėliau kai turėsiu minutėlę laisvo laiko.

Pas mus tai ne kas. Mes užvakar gryžom iš ligoninės. Vyresnėliui perėjo viskas į plaučius ir susidarė uždegimas, išrašė antibus kurie nepadėjo... Negana to užsikrėtė mano mažiukas ir per tris dienas taip pat daėjom iki plaučių uždegimo ( nes gyd, skyrė prospan, o jis pasirodo nieko nepadėjo). Vienu žodžiu buvom visi paguldyti į ligoninę. Ačiū dievui po savaitės išleido namo kaip sakant be kosulių ir slogų ir dusimų. Skaudžiausia naujiena buvo ta, jog mano mažiukui padarė tą alerginį tyrimą. Pasakė, jog alerginis vaikas ir ateitį bus taip pat su dusuliais kaip broliui, ir pridėjo , jog tam vaikui bus sunku. Kaip aš verkiau ir negalėjau patikėti, jog ir kito vaiko laukia toks pats likimas. verysad.gif

Tiesa būdama ligoninėj sužinojau apie tokį aparatą SAMOZDRAV. Gal kas jau esate susidūriusios. Prisipažinsiu kol kas SM neiškojau apie jį informacijos. Šį aparatą rekomendavo kinezerapeutė, sako jog tikrai labai padeda.

Ir dar gal kas naudojate Bronchomunal?

Tiesa , kažkuri rašėte , jog nepreina vaikučiui sloga. Jei tai alerginė sloga tai mums labai padeda Beconase. Tris dienas papurškiam ir slogos kaip nebūta.

Ankščiau diskutavom apie pertraukos darymą tarp ventolin ir flexsoted. Klausiau pas savo pulmonologę, sakė, jog efektas toks pat kaip ir su pertrauką ar be jos. Ir ligoninėj tą patį minėjo.
Atsakyti
Buvau rasiusi kad Lor israse mums Aerius. Nutraukiau gerima, nes maziukas suviduriavo, zandai ir smakras buvo baisus (kaip supjaustineti is vidaus ir tik plona plevele padengti, raudoni ir siektiek patine), nakti pradejo sukauti mustis, mieguistas. Paskiau perskaiciau salutini poveiki, ir ten radau savo punktus. Tai ir buvo nutraukimo nuosprendis.

QUOTE(oksy @ 2010 03 18, 13:56)
O vaikinas mano kaip buvo susirgęs 03-08d. tai iki šiol namie, nes gydytojai patarė neleist į darželi iki sanatorijos. Lyg buvo jau pasveikęs, o jau vakar prasidėjo čiauduliai. Na laukiu ir kosulio su sloga  blink.gif  į lauką net nosies nekišo . Nu tai tikrai nebežinau kaip augint, o į darželį eit žiauriai nori verysad.gif

na i lauka tikrai reikia eiti. Tris dienas mano vaikas turejo 39 temp, ketvirtos dienos ryte jos nebuvo ir mes iskart i laukeli pusvalandukui pasivaiksciot. Kita diena ilgiau, ir du kartus. O siaip i diena einam po du kart ir vaikas pats eina pesciomis min kilometra thumbup.gif , dziaugiuosi kad nest nereikia, o pats juda.
Papildyta:
QUOTE(Kasiopėja @ 2010 03 19, 12:53)
Kaip aš verkiau ir negalėjau patikėti, jog ir kito vaiko laukia toks pats likimas.  verysad.gif
-----
aparatą SAMOZDRAV.

console.gif
-----
ka jis daro? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asaraa: 19 kovo 2010 - 14:04
QUOTE(Kasiopėja @ 2010 03 19, 12:53)

Ir dar gal kas naudojate Bronchomunal?

astminukams nėra gerai tie imunostimuliatoriai... Be to, nėra ištirta apskritai pasekmės jų vartojimo, juk tai kaip skiepai, kurie sukelia paūmėjimus astmos, o ne stiprina... verysad.gif Mes bandėm gerti iš šitų vieną, berods Luivac, tai tik baisiai paūmėjo, naudos nulis.
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 03 19, 14:50)
astminukams nėra gerai tie imunostimuliatoriai... Be to, nėra ištirta apskritai pasekmės jų vartojimo, juk tai kaip skiepai, kurie sukelia paūmėjimus astmos, o ne stiprina... verysad.gif Mes bandėm gerti iš šitų vieną, berods Luivac, tai tik baisiai paūmėjo, naudos nulis.

nu va o mus seimos daktare atakuoja kad pirkciau bronchomunali ,luivac ir tt,bet pastebejau kuo daugiau duodu imuniteto stiprinimui ,tuo dazniau jis pradeda sirgti doh.gif
Atsakyti
Mes buvom siandien pas gyd.Suliauskaite privacioj klinikoj Plungej ,miela tokia daktare,sake ,kad viskas gerai siuo metu,bet ji patare daryti tyrima del alergijos dabar sako netrugdo tie kvepuojami milteliai tam tyrimui g.gif ,o musu pulmonologe Siauliuose net neuzsimine dabar apie tai ,reikes priminti matyt paciai kai nuvaziuosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2010 03 17, 23:03)

O kas tai gerklei?  g.gif

Buvau atitrukus... smile.gif Mergaitei didele angina. Jau nuo mazumes serga. Turbut visos paklaustumet, kodel neoperuojam? Bijau, kad isoperavus nepultu viskas "ant plauciu" - juk tada bus viskas atvira verysad.gif . Nors angina daug komplikaciju sukelia - vienakart buvo klubo sanario uzdegimas blink.gif . Vis delsiu. Na temperaturos bent jau nebuna...
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 03 19, 14:50)

QUOTE(grazina37 @ 2010 03 19, 16:44)
nu va o mus seimos daktare atakuoja kad pirkciau bronchomunali ,luivac ir tt,bet pastebejau kuo daugiau duodu imuniteto stiprinimui ,tuo dazniau jis pradeda sirgti doh.gif

Tai jau tikrai, mūsų astminukams tikrai netinka tokie dalykai.
O daktarai atakuoja dėl to, kad niekam čia ne paslaptis-jie už tą dovanėlės geras gauna iš farmacinių firmų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2010 03 19, 15:01)
ka jis daro?  g.gif

Organizmo treniravimas su treniruokliu fizkultūriniu imitatoriumi padeda nugalėti ir išvengti daugelio susirgimų, ypač kvėpavimo organų, širdieskraujagyslių sistemos, virškinamojo trakto, judėjimo-atramos aparato ir kitų negalavimų, kuriuos sukelia kraujotakos sutrikimai ir raumenų spazmai.Daugiau apie tai rašo, šiam tinklapį.
http://www.salus.lt/?lt=1112590620

Skaičiau truputį jau atsiliepimų , lyg ir padedantis daiktas . Reikės nuvažiuot pasižiurėt, kaip ten jį tiksliai naudot , o po to jau bandysim apsispręsti. Dar reikia daugiau informacijos apie tai pasieškot.

QUOTE(shimmer @ 2010 03 19, 19:34)
Tai jau tikrai, mūsų astminukams tikrai netinka tokie dalykai.
O daktarai atakuoja dėl to, kad niekam čia ne paslaptis-jie už tą dovanėlės geras gauna iš farmacinių firmų. mirksiukas.gif

Na apie šituos vaistus tai kita mama parekomendavo kuri gulėjo ligoninėj. Jai kažkuri gydytoja minėjo. Bet aš visada stengiuos apie viską pasiskaityt ir sužinot kitų nuomonę, ir linkstu prie tos , kurios yra daugiausia.
Atsakyti

reklama smile.gif Mūsų pediatrė kaip tik sako negerti ax.gif

QUOTE(delfinarija @ 2010 03 19, 18:18)
Mes buvom siandien pas gyd.Suliauskaite  privacioj klinikoj Plungej ,miela tokia daktare,sake ,kad viskas gerai siuo metu,bet ji patare daryti tyrima del alergijos dabar sako netrugdo tie kvepuojami milteliai tam tyrimui  g.gif ,o musu pulmonologe Siauliuose  net neuzsimine dabar apie tai ,reikes priminti matyt paciai kai nuvaziuosim smile.gif

darykitės žinoma, tik iki tyrimo apie porą sav išvis negerkit nieko -jokių vaistų,papildų,vitaminų smile.gif
Atsakyti

šiaip jau bronchų obstrukcija vaikams kaip tik atsiranda nuo per stipraus imuninio atsako. todėl teoriškai bet kokie imunostimuliatoriai turėtų tik blogint padėtį unsure.gif . reikia naudot imunomoduliatorius, o ne stimuliatorius, kad imunitetą balansuotų, t.y. slopintų, kai atsakas per didelis ir skatintų , kai per mažas. imunomoduliatorių funkciją atlieka kai kurie papildai (bet realiai tai nžn ar jų veikimas įrodytas, lt lyg tai nėra jokių registruota imunomoduliatorių), pvz kordicepsas, tianshi grybas, transfer faktoriai.
mes geriam transfer faktorius, rezultatu kol kas esu patenkinta, serga tikrai mažiau ir žyyymiai lengviau, nuo tada kai pradėjom naudot nei kart neduso, nors nenaudojam jokių inhaliuojamų vaistų, tik monkastą ir TF. bet aišku ilgalaikis rezultatas dar neaiškus, žiūrėsim kaip bus kitą sezoną su ligom, tada ir galėsiu pasakyt, veikia jie ar ne biggrin.gif . kitų, pigesnių imunomoduliatorių paskaičius kažkaip išsigandau, nekelia man pasitikėjimo gaminiai iš kiniškų grybų (nors tikėtina kad jie tikrai veikia, kaip kad žoleliniai preparatai iš tiesų veikia), bijau šalutinio poveikio kokio nors neaiškaus ir neaprašyto biggrin.gif

dėl to kvėpavimo aparato g.gif , o ar ne tokį pat efektą turėtų reguliarūs kvėpavimo pratimai? g.gif tik vat kaip priverst trimetį juos daryt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GAILĖ*: 19 kovo 2010 - 20:21
mes jokių faktorių negeriam biggrin.gif Tik monkastą, tai nebuvo paūmėjimų šiemet, o pernai neišlindom iš kosulių smile.gif Manau ir amžius savo daro, su laiku išauga po truputį... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 03 19, 20:15)
mes jokių faktorių negeriam biggrin.gif Tik monkastą, tai nebuvo paūmėjimų šiemet, o pernai neišlindom iš kosulių smile.gif Manau ir amžius savo daro, su laiku išauga po truputį... ax.gif

na aš lb tikiuosi kad išaugs šitą bjaurastį mano vaikas doh.gif . jis nuo spalio iki naujų m ištisai sirgo, duso, naudojom visą arsenalą inhaliatorių doh.gif .o vat po naujų sirgo tik kartą ir tik paslogavo porą savaičių (ir tai nepasakyčiau kad smarkiai) ir viskas blink.gif , kas man yra absoliučiai nerealu, nes iki tol visos slogos baidavosi kosuliu, dusimu, ir t.t. tai va, tf kaip tik nuo naujų ir geria g.gif . tai vis tik gal jie veikia g.gif . nu žiūrėsim, nuo balandžio nebegersim monkastos, tai tada pažiūrėsim kaip čia bus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GAILĖ*: 19 kovo 2010 - 20:28