Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 7 tema

QUOTE(shimmer @ 2010 03 18, 09:36)
Aš irgi vėdinu dažnai, pas mus namie sakyčiau sausoka 40-45 proc.drėgnumas.

mes tai neturim kuo matuoti drėgmės,tai net nežinau kaip čia yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2010 03 18, 09:11)
Gal  g.gif

O namuose jus daznai vedinate kambarius? Pas mus bute dregme baisi... Iki 80... tai mes nusipirkom oro sausintuva... Bet vedinant kambaryje savaime mazeja dregmes lydis...

Gal mano maze provokuoja ta dregme bute?  g.gif kaip manote?

aš ištisai dienomis vėdinu. išeidama ir skersvėjus palieku. nors neturiu drėgmės matuoklio, bet jaučiu, kad virtuvėj per drėgna pastoviai (užtai ten dar ir su pelėsiu amžinas karas doh.gif ), o miegamam per sausa. todėl naktį miegamam džiaunu rankšluostį ant radiatoriaus biggrin.gif . o prieš miegą būtinai ten atidarau langą bent 5-ioms minutėms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 03 18, 10:02)
aš ištisai dienomis vėdinu. išeidama ir skersvėjus palieku. nors neturiu drėgmės matuoklio, bet jaučiu, kad virtuvėj per drėgna pastoviai (užtai ten dar ir su pelėsiu amžinas karas  doh.gif ), o miegamam per sausa. todėl naktį miegamam džiaunu rankšluostį ant radiatoriaus  biggrin.gif . o prieš miegą būtinai ten atidarau langą bent 5-ioms minutėms mirksiukas.gif

Pas mus virtuveje irgi apsigyveno pelesis kampe prie lubu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2010 03 18, 08:42)
Paejom į darželį 3 dienas ir vėl sloga baisiausia, matysim kas toliau bus.
Čia kaip nepamenu kuri mamytė rašė, nemoku ir nebežinau jau kaip tą vaiką augint. verysad.gif

as namoku lotuliukas.gif
bet kad ir as blogai jauciuosi,pirmiausia mazius susirgo,gerkle raudona ir sloga baisi,nuo jo as uzsikeciau,nors nera temperaturos ,bet savijauta baisi,nakti negaliu miegoti nuo gerkles skausmo,tai abu vis gargaliuojam nosis plaunam ,purskiames gerkes,atrodo jau geriau buvo,isejau vakar i parduotuve ,tai siandien vel neprakvepuoju,visa nakti prakosejau,tai isvada ko noreti is vaiko jei mama antra savaite ir slogos ir gerkles skausmo neissikrapsto blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazina37: 18 kovo 2010 - 10:23
QUOTE(grazina37 @ 2010 03 18, 10:17)
as namoku lotuliukas.gif
bet kad ir as blogai jauciuosi,pirmiausia mazius susirgo,gerkle raudona ir sloga baisi,nuo jo as uzsikeciau,nors nera temperaturos ,bet savijauta baisi,nakti negaliu miegoti nuo gerkles skausmo,tai abu vis gargaliuojam nosis plaunam ,purskiames gerkes,atrodo jau geriau buvo,isejau vakar i parduotuve ,tai siandien vel neprakvepuoju,visa nakti prakosejau,tai isvada ko noreti is vaiko jei mama antra savaite ir slogos ir gerkles skausmo neissikrapsto blush2.gif

mes ir dazniausiai jei sergam tai visa seimyna. man patare gerkle skalauti cococola, arba atsigerti. Tai mums su vyru gerkles pasitaise (vaistu nevartojom) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2010 03 18, 11:59)
mes ir dazniausiai jei sergam tai visa seimyna. man patare gerkle skalauti  cococola, arba atsigerti. Tai mums su vyru gerkles pasitaise (vaistu nevartojom)  thumbup.gif

nu geras,eidama is poliklinikos nusipirksiu,dar kaip nujausdama vakar norejau pirkti ir skalauti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2010 03 18, 10:11)
Gal  g.gif

O namuose jus daznai vedinate kambarius? Pas mus bute dregme baisi... Iki 80... tai mes nusipirkom oro sausintuva... Bet vedinant kambaryje savaime mazeja dregmes lydis...

Gal mano maze provokuoja ta dregme bute?  g.gif kaip manote?

sveika,as tai 100% isitikinusi,kad dregme provokuoja,nes jei dregnas butas tai sienose gyvena grybas pelesinis,jis ir sukelia alergija.mes esam gyvene tokiam name,tai kas 2sav.i ligonine su priepoliu.
Atsakyti
QUOTE(fenia @ 2010 03 18, 14:03)
sveika,as tai 100% isitikinusi,kad dregme provokuoja,nes jei dregnas butas tai sienose gyvena grybas pelesinis,jis ir sukelia alergija.mes esam gyvene tokiam name,tai kas 2sav.i ligonine su priepoliu.

Sveikutės, na pas mane tikrai nėra drėgna namie. Kurename patys malkomis ir kiekviename kambarį po statinį pečių turim (caro maro namas), tai drėkinam su drėkintuvu unsure.gif , nors to aparačiuko neturiu ir neisivaizduoju kur rast pirkt, bet spėju kad tikrai sausa kambariuose. Kai saulėta diena, tai net matosi kaip dulkės laksto doh.gif , jos greit mane priveiks...
O vaikinas mano kaip buvo susirgęs 03-08d. tai iki šiol namie, nes gydytojai patarė neleist į darželi iki sanatorijos. Lyg buvo jau pasveikęs, o jau vakar prasidėjo čiauduliai. Na laukiu ir kosulio su sloga blink.gif į lauką net nosies nekišo . Nu tai tikrai nebežinau kaip augint, o į darželį eit žiauriai nori verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2010 03 18, 13:56)
Sveikutės, na pas mane tikrai nėra drėgna namie. Kurename patys malkomis ir kiekviename kambarį po statinį pečių turim (caro maro namas), tai drėkinam su drėkintuvu  unsure.gif , nors to aparačiuko neturiu ir neisivaizduoju kur rast pirkt, bet spėju kad tikrai sausa kambariuose. Kai saulėta diena, tai net matosi kaip dulkės laksto  doh.gif , jos greit mane priveiks...
O vaikinas mano kaip buvo susirgęs 03-08d. tai iki šiol namie, nes gydytojai patarė neleist į darželi iki sanatorijos. Lyg buvo jau pasveikęs, o jau vakar prasidėjo čiauduliai. Na laukiu ir kosulio su sloga  blink.gif  į lauką net nosies nekišo . Nu tai tikrai nebežinau kaip augint, o į darželį eit žiauriai nori verysad.gif

į lauką eiti kaip tik būtina, jei tik nėra temperatūros. grynas oras, deguonis gydo visokius kvėpavimo takų uždegimus. tik neprisirenkit per šiltai, nes jei suprakaituos ir vėjas perpūs, tada sirgs. mes einam į lauką visada su visais kosuliais, bet kokiu oru (na kai lyja neinam ir kai daugiau nei -15 biggrin.gif ). vaikas po to žymiai geriau jaučias, nosis atsikemša, kvėpavimas palengvėja.
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 03 18, 15:03)
į lauką eiti kaip tik būtina, jei tik nėra temperatūros. grynas oras, deguonis gydo visokius kvėpavimo takų uždegimus. tik neprisirenkit per šiltai, nes jei suprakaituos ir vėjas perpūs, tada sirgs. mes einam į lauką visada su visais kosuliais, bet kokiu oru (na kai lyja neinam ir kai daugiau nei -15 biggrin.gif ). vaikas po to žymiai geriau jaučias, nosis atsikemša, kvėpavimas palengvėja.

pilnai pritariu,i lauka butinai,jei ner temperaturos,musu pulmonologe net taip sake.
Papildyta:
QUOTE(fenia @ 2010 03 18, 16:50)
pilnai pritariu,i lauka butinai,jei ner temperaturos,musu pulmonologe net taip sake.

esu pries naujus rasius apie maskvoje esancia privacia astmos klinika,tai buvo ten musu giminaitis,gydo ten vaikus nuo 7metu,taip supratau,kad jei iki mokyklos neperauga,tai ten isgydo.gal kam reikia,bandykit.
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 03 18, 15:03)

Visiskai pritariu,laukas-tai kaip ir vaistai,labai gerai vaikuciams.O dar geriau savaitgaliais nuvykti i koki miskeli,ten tikrai atsigautu vaikuciu plauciukai,nosyte.Mes tai daznai nuvykstam i Kleboniskio miska,ten ir su rogutem pasivazineja nuo kalnu,po to visi karstos arbatos gamtoje atsigeriam,dukryte kaip naujai gimus buna,o ir man net geresne savijauta pasidaro,nors nesergu BA.

Tiesa,vakar buvom pas alergologe.Ji niekaip nesuprato,ko loriste pas ja siunte,nes jei geriam nepertraukiamai klaritina,tai jokiu meginuku ant rankos daryti negali.Paklause plauciukus-viskas "liuks",gera isgirsti tokia zinia.Pasiule Claritina pakeisti i Singulaira,jei nedings uzgulusi nosis,tai tada isbandyti Monkasta arba Zyrteka.Tai kaip sakant-ekspirimentuosime.Gal organizmas priprato prie Claritino?,juk vartojam jau gerus metus. g.gif

Gal kas esate vartoje Basalio krema?Mums pasiule,nes oda labai sausa ir siurksti,ir jai niezti.
Atsakyti
QUOTE(tania811214 @ 2010 03 19, 08:15)
Gal kas esate vartoje Basalio krema?Mums pasiule,nes oda labai sausa ir siurksti,ir jai niezti.

mes naudojom, tai paprastas kremukas be priedų, tinka tik drėkinimui, bet dermatitų, deja, negelbėja smile.gif Jei kasosi,gal kokį atopinį turit?
Atsakyti