Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 7 tema

QUOTE(Ikulia @ 2010 03 17, 21:18)
Paskyre Omeprazoli? Ar koki kita gydyma?

taip,omeprazoli,ir forlax,nuo viduriu sukietiejimo,nes turim dar sia beduke.
Atsakyti
QUOTE(fenia @ 2010 03 17, 20:55)
taip,omeprazoli,ir forlax,nuo viduriu sukietiejimo,nes turim dar sia beduke.

Eisim pas pulmonologe penktadieni, paklausiu del galimo refliukso...
Atsakyti
smile.gif sveikos,norėčiau pasidalinti viena informacija,gal kam padės.F.Taunytės vienoje iš knygų skaičiau(deja nepamenu kokioje),kad astmininkams labai padeda šilta pūslė kepenų srtyje ir po to vaikas tegul daro žvakę,mažesnį vaiką galima palaikyti žemyn galvą.Kepenyse esntys fermentai nukeliauja į bronchus ir ten skystina sekretą,nusiima dusulys ir pan.Jinai rašė,kad taip darydavo,kai neturėdavo kuom nuimti dusulio.Žodžiu ši procedūra gerai veikia ir reiktų kuo dažniau daryti astmiukams.Gal kas pabandys ir kiek padės,juk tai ne hormonai,paprasčiausia fizioterapija,tik reikia prisiruošimo.Sėkmės Jums astmiukų mamytės.Siūlyčiau atsiliepti ir dar kokius nors netradicinius dalykus išbandžiusioms.
Atsakyti
QUOTE(fenia @ 2010 03 17, 19:53)
p.s reikia kreiptis pas gastroenterologa,tikrina zondavimu,santariskese gerai atlieka sia procedura,maziui ilasino lasiuku i nosi,apsvaigo ir nieko nepamena,atsigauna po kokiu 20min,bet nemiega.

Tie lasiukai i nosi narkoze mirksiukas.gif Mums ir lasino ir tikrino.

QUOTE(Selenė @ 2010 03 17, 20:18)
O kai gydyt pamate mano paneles gerkle, tai nusigando...

O kas tai gerklei? g.gif
Atsakyti
Paejom į darželį 3 dienas ir vėl sloga baisiausia, matysim kas toliau bus.
Čia kaip nepamenu kuri mamytė rašė, nemoku ir nebežinau jau kaip tą vaiką augint. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2010 03 18, 08:42)
Čia kaip nepamenu kuri mamytė rašė, nemoku ir nebežinau jau kaip tą vaiką augint. verysad.gif

console.gif friends.gif Man tas pats. Koseja vel stipriau...
Netradiciniu metodu dar jokiu nebandziau. Gal butu idomu.
Jei bus priepuolis vyresnelei, paprasysiu palaikyti ta silta pusle ir zvake padaryt... Maze tai gali ir atsisakyti.

Labas rytas.
Atsakyti
sveikos,
vakar buvom pas pediatrę, tai sakė šią savaitę didelis astminukų paūmėjimas juntamas... sad.gif Maniškės kol kas sveikos (tfu tfu tfu aišku), be daug kosuliukų ateina sakė..
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 03 18, 08:51)
sveikos,
vakar buvom pas pediatrę, tai sakė šią savaitę didelis astminukų paūmėjimas juntamas... sad.gif Maniškės kol kas sveikos (tfu tfu tfu aišku), be daug kosuliukų ateina sakė..

O del ko idomu? Gal del atgimstancios gamtos?
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2010 03 18, 09:00)
O del ko idomu? Gal del atgimstancios gamtos?

jaučiu ir dėl drėgmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 03 18, 09:01)
jaučiu ir dėl drėgmės smile.gif

Gal g.gif

O namuose jus daznai vedinate kambarius? Pas mus bute dregme baisi... Iki 80... tai mes nusipirkom oro sausintuva... Bet vedinant kambaryje savaime mazeja dregmes lydis...

Gal mano maze provokuoja ta dregme bute? g.gif kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2010 03 18, 09:11)
Gal  g.gif

O namuose jus daznai vedinate kambarius? Pas mus bute dregme baisi... Iki 80... tai mes nusipirkom oro sausintuva... Bet vedinant kambaryje savaime mazeja dregmes lydis...

Gal mano maze provokuoja ta dregme bute?  g.gif kaip manote?

oi,net nežinau, aš tai kasdien išeidama palieku pravirą langą, kad vėdintųsi smile.gif
Atsakyti
Aš irgi vėdinu dažnai, pas mus namie sakyčiau sausoka 40-45 proc.drėgnumas.
Atsakyti