Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 7 tema

QUOTE(Čili @ 2010 03 13, 19:37)
nelabai supratau sakinio smile.gif  4u.gif

na aerius yra skiriama, kai yra alerginė sloga. jis būtent alerginei slogai , o ne bėrimams ar dusimui gydyt skirtas. t.y. ne plataus veikimo toks biggrin.gif jei suprantamai paaiškinau
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 03 13, 19:42)
na aerius yra skiriama, kai yra alerginė sloga. jis būtent alerginei slogai , o ne bėrimams ar dusimui gydyt skirtas. t.y. ne plataus veikimo toks biggrin.gif jei suprantamai paaiškinau

mums jį išrašė ne nuo alerginės slogos, o nuo bėrimo smile.gif O nuo alerginės aš girdau lomilan smile.gif PAsirinkimas tikrai platus vaistų.. Bet jei yra ne tik sirupuko aerius, tai liuks mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Čili @ 2010 03 13, 19:55)
mums jį išrašė ne nuo alerginės slogos, o nuo bėrimo smile.gif O nuo alerginės aš girdau lomilan smile.gif PAsirinkimas tikrai platus vaistų.. Bet jei yra ne tik sirupuko aerius, tai liuks mirksiukas.gif

biggrin.gif nu va o man alergologė kaip tik nuo slogos buvo išrašius lotuliukas.gif , ir jinai būtent užakcentavo, kad čia prie bėrimų nlb tinka doh.gif . žodžiu, vaistų dabar pilna, ir geriausia jų būtų iš vis jokių nevartot biggrin.gif . o gydytojai tai mane iš vis juokina jau. va rudenį buvau pas 2 pulmonologus dėl užsitęsusio dusulio ir kosulio (sau). tai 1 patarė antihistaminus gert kelis mėn, o kitas - priešingai - sakė nėr prasmės jų iš vis gert blink.gif . tai ir nebegėriau (nors prieš tai 2 savaites gėriau). skirtumo nepastebėjau biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Turiu klausima: pas maziuka jautesi kad nosyteje kazkas yra, bet truputi issipusdavo (bet nebegdavo). Isgerus Aerius mazajam tekete teka is nosies, vos spejam valyti. Ar gali nuo sio vaisto toks poveikis buti?
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2010 03 13, 20:39)
Turiu klausima: pas maziuka jautesi kad nosyteje kazkas yra, bet truputi issipusdavo (bet nebegdavo). Isgerus Aerius mazajam tekete teka is nosies, vos spejam valyti. Ar gali nuo sio vaisto toks poveikis buti?

gali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 03 13, 20:42)

o tai cia gerai ar blogai? g.gif Jau pradedu painiotis doh.gif O nakti nebus taip kad ta sloga i bronhus nusileis? juk ne vertikalioj pozoj miega g.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2010 03 13, 20:49)
o tai cia gerai ar blogai?  g.gif Jau pradedu painiotis  doh.gif O nakti nebus taip kad ta sloga i bronhus nusileis? juk ne vertikalioj pozoj miega  g.gif

na nežinau kaip jums, aš tai džiaugiuosi labai jei sloga ne užgulta, o išteka... NEs turėjom bėdų su tais tirštinančiais slogą - actifed ir panašiais vaistais.. Sloga persimetė į ausytes,trūko abu būgneliai, tempa nežmoniška buvo doh.gif Tuomet ir gavau patarimą iš LOR - jei jau slogą turit, nestabdykit jos, skystinkit kaip įmanot - ar naminėm priemonėm, ar kokiu sinupret, šitas labai atleidžia nosytę...

o dėl to springimo miegant, tai aš guldau mažąją ant aukštesnės pagalvės,tokios kaip savo..Net nesukosėja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čili: 13 kovo 2010 - 21:02
QUOTE(Čili @ 2010 03 13, 20:59)
na nežinau kaip jums, aš tai džiaugiuosi labai jei sloga ne užgulta, o išteka... NEs turėjom bėdų su tais tirštinančiais slogą - actifed ir panašiais vaistais.. Sloga persimetė į ausytes,trūko abu būgneliai, tempa nežmoniška buvo doh.gif  Tuomet ir gavau patarimą iš LOR - jei jau slogą turit, nestabdykit jos, skystinkit kaip įmanot - ar naminėm priemonėm, ar kokiu sinupret, šitas labai atleidžia nosytę...

aciu 4u.gif

Nuo gruodzio mums jau ketvirtas kartas sirgimo su 39 temp. Siandien vedziau pas Lor, tai pasake kad nuo nosytes temp. Ir skyre Aerius. Tikiuosi bedos ir praeis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 03 13, 19:55)

Mums irgi skyre Aerius tabletes nuo berimo.
O nuo alerg.rinito - Claritin.
Atsakyti
[quote=*GAILĖ*,2010 03 13, 20:31]
o jūs nebandot tiesiog su kokiu mineraliniu inhaliacijas daryt (na su inhaliatorium kompresoriniu)? gi iš principo drėgnas kosulys yra geriau nei sausas, tiesiog reikia jį kažkaip palengvint g.gif . pagaliau gal tas kosulys ne iš plaučių eina, o kur nors iš nosiaryklės. inhaliacijos padėtų valytis ir nosiaryklei

INHALIACIJU NEBANDZIAU g.gif . O SU JUMIS SUTINKU- MAN IRGI ATRODO, KAD KOSULYS NE IS GILIAU. sAKYTUM VISKAS STOVI NOSYTES VIRSUNEJ (BET SINUSITO DAR NERA).
NIU, BIJAU DZIAUGTIS, BET SIANDIEN JAU "BAIKIAU" smile.gif tfu tfu tfu rolleyes.gif . ORAS BUVO GRAZUS, TAI I KIEMA VIS ISEIDAVOM. TURBUT GRYNAS ORAS GYDO IRGI ax.gif
Atsakyti
vakar pasidziaugiau kad slogyte bega, o siandien nebega ir akytes puliuot pradejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2010 03 14, 19:32)
vakar pasidziaugiau kad slogyte bega, o siandien nebega ir akytes puliuot pradejo  verysad.gif

ojėj unsure.gif Gal bakterija kokia? Tyrimus vežkit daryti kraujo... Ar neteks antibų kokių gert sad.gif
Atsakyti