Tik keletą dienų nebuvau prisijungus , o tiek naujovių praleidau
Jau sūnus baigia išsivaduot nuo slogos, kuria užkrėtė visą šeimą.
Šiandien buvom pas pulmonologę, taigi kelionlapį į sanatoriją pilnai gali išrašyti ir pediatrė, pulmonologas turi parašyt rekomendaciją, paskui keliaujama pas realibitologas (ar kaip jį ten) rašo kad pirma realibitacija yra praeita (gali jos net neatlikt, tik parašo popieriuką).
Mes planuojam Palangos Gintare apsistot balandžio 20 d. lygtai geguži ten atjungia vandenį
, taigi pulmonologė sakė prieš 3 savaites reikia skambintis registruotis ( bet manau kad aš ankščiau tai padarysiu), jiai negausim kelionlapio tai išsiregistruosim - tikrai tokių pinigų nemokėsiu...
Šiandien patvirtino , jog sūnui vidutinio sunkumo BA, atopinis dermatitas ir adenoidai 2 laipsnio. Alergologė nepataria operuoti jų sakė geriau juos mažinti į nosį purškiamais vaistais.
Dar noriu paklaust, gal drėkinate kambarius drėkintuvu kuri? Ar pilate eterinius aliejus ir kokius?
Aš tai drėkint dabar pradėjau, ar jis padeda kuo net nepastebėjau, o lašinu eukalipto eterini alieju.
Papildyta:
QUOTE(rencius @ 2010 02 08, 15:26)
Šiandien su kolege diskutavome, ji kategoriškai prieš Fleksotide, ji vaikui duoda singuliarą, sako homeopatiniai, mažiau kenkia. Tačiau man jau kitų nuomonės atsibodo, kiek galima, visi su savo patarimais- tu važiuok te...ten geriau..tu girdyk tą aną ir t.t. jau vemt verčia. atrodo, kad visi kiti geriau žino nei aš pati
Pavargau nuo nomuonių, todėl toliau purkšimės Fleksotide kas be būtų, tikiuosi, kad išsveiksim.
Šiandien to klausiau savo pulmonologės, mes kvėpuojam fliksotidą 125ml. gydytoja sakė jog jis nėra jau toks labai baisus, beto jis kvėpuojamas. Geriami hormonioniai yra daug pavojingesni.
Mes ir kvėpuojam fliksotidą ir geriam singuliara. Jie vienas kitą papildo (tai idomu ką šiuo atveju Jūsų draugė pasakytų
)
O šiaip tai pasikliaujame gydytojais pirmiausia, o kas geriausiai tinka vaikui jaučiame mes pačios. Sveikatytės jums