Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 7 tema

QUOTE(Laurina @ 2010 02 08, 09:44)
Sakykit, o tuos TF reikia užsisakyti ar galima ir vaistinėse įsigyti, susigundžiau ir aš pabandyti 4u.gif

nėra jų niekur pirkt doh.gif , platintojų irgi sunku rast, aš šiaip ne taip radau 1 savo mieste. bet geriau ir pigiau yra tiesiai iš amerikos siūstis, šnd prisėsiu, pabandysiu ten užsiregistruot, jei pavyks galėsiu ir tau paimt pabandymui vienam mėnesiui jei nori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 02 08, 11:48)
nėra jų niekur pirkt  doh.gif , platintojų irgi sunku rast, aš šiaip ne taip radau 1 savo mieste. bet geriau ir pigiau yra tiesiai iš amerikos siūstis, šnd prisėsiu, pabandysiu ten užsiregistruot, jei pavyks galėsiu ir tau paimt pabandymui vienam mėnesiui jei nori mirksiukas.gif

Būtų labai malonu, o kiek jie kainuoja?

o mes vėl pas gydytoją einasm, turbūt siųs pas pulmonolgą, nes jau trečia savaitė kaip kosti, ir rinitas nesibaigia, einam toliau gydytis, turbūt ir iš darželio išmes, dar net nepradėjus normaliai lankyti, nes 3 dienas nuėjom po kelias val. pasipratinimui, ir jau trečia savaite neinam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurina @ 2010 02 08, 10:11)
Būtų labai malonu, o kiek  jie kainuoja?

o mes vėl pas gydytoją einasm, turbūt siųs pas pulmonolgą, nes jau trečia savaitė kaip kosti, ir rinitas nesibaigia, einam toliau gydytis, turbūt ir iš darželio išmes, dar net nepradėjus normaliai lankyti, nes 3 dienas nuėjom po kelias val. pasipratinimui, ir jau trečia savaite neinam smile.gif

neismes,nunesi pazyma kad sirgote ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurina @ 2010 02 08, 10:11)
Būtų labai malonu, o kiek  jie kainuoja?

lb brangūs jie doh.gif . reikia vartot minimum 9 mėn, 1 buteliuko kaina apie 150 lt (ten šiaip svyruoja jos priklausomai nuo rūšies, bet apie tiek) ir bent 1 pusmetį tai reikia minimum po 2 buteliukus 2-jų rūšių gert per mėnesį, tai išeina mėnesiui 300 kažkur doh.gif . žodžiu, baisu, bet aš jau nbžn ką daryt verysad.gif . kita vertus, jei tikrai padės, tai negaila man nei kiek pinigų.
darželin mes irgi rudenį taip pat "ėjom" biggrin.gif . net priprast nespėdavo. savaitė daržely, mėnuo namie doh.gif .va db jau 2 savaites normaliai atlankė, bet vistiek kiekvieną kart eidama pasiimti bijau kad nerasčiau sergančio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 02 08, 13:03)
lb  brangūs jie  doh.gif . reikia vartot minimum 9 mėn, 1 buteliuko kaina apie 150 lt (ten šiaip svyruoja jos priklausomai nuo rūšies, bet apie tiek) ir bent 1 pusmetį tai reikia minimum po 2 buteliukus 2-jų rūšių gert per mėnesį, tai išeina mėnesiui 300 kažkur doh.gif . žodžiu, baisu, bet aš jau nbžn ką daryt  verysad.gif . kita vertus, jei tikrai padės, tai negaila man nei kiek pinigų.
darželin mes irgi rudenį taip pat "ėjom" biggrin.gif . net priprast nespėdavo. savaitė daržely, mėnuo namie  doh.gif .va db jau 2 savaites normaliai atlankė, bet vistiek kiekvieną kart eidama pasiimti bijau kad nerasčiau sergančio verysad.gif

na tikrai nemažai, bet pabandyti turbūt verta. Na grįžom iš gydytojos, tai ji patarė atsisakyti darželio, ką tik buvo konferencijoj, tai jie ten kalba,kad tėvai turi susitaikyti,ieškoti išeičių ir saugoti vaiką nuo kontaktų. Nes vaikas gauna vaistų, imunitetas nusilpsta išeina ir vėl virusą pasigauna,tai aš ir klausiu ar tokiu būdu jis užsigrūdins, jei namie tą ikimokyklinį amžių prabus, o kai išeis į mokyklą,tai jį vėl virusai puls, tai ji man pasakė,kad vaikas jau bus didesnis ir atsparesnis, bet taip norisi vaikui leisti pabūti tarp vaikų, nes dabar auga isikibęs i mamos sijona smile.gif o mamai pasakė, jei norit dirbti, reiks auklę samdyti, nes kitaip bus tik biuleteniai, o galiausiai ir darbdavys nepatenkintas
Atsakyti
dabar sėdžiu ir galvoju,ar gerai ta gydytoja mus gydo, vaikas kosti trečia savaitė,po savaitės skyrė antibiotikus, bet suviduriavo ir nutrauke,žinoma visą laiką, kvėpavo salbutamolį,ir gėrė brontexą, jau savaitė kaip kvėpuoja ir flixotidą,naktim jau nekosti, bet tik atsikelia ir pradeda,ar ne greičau turėtų flixotido poveikis pasireikšti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurina @ 2010 02 08, 13:01)
na tikrai nemažai, bet pabandyti turbūt verta. Na grįžom iš gydytojos, tai ji patarė atsisakyti darželio, ką tik buvo konferencijoj, tai jie ten kalba,kad tėvai turi susitaikyti,ieškoti išeičių ir saugoti vaiką nuo kontaktų. Nes vaikas  gauna vaistų, imunitetas nusilpsta išeina ir vėl virusą pasigauna,tai aš ir klausiu ar tokiu būdu jis užsigrūdins, jei namie tą ikimokyklinį amžių prabus, o kai išeis į mokyklą,tai jį vėl virusai puls, tai ji man pasakė,kad vaikas jau bus didesnis ir atsparesnis, bet taip norisi vaikui leisti pabūti tarp vaikų, nes dabar auga isikibęs i mamos sijona smile.gif o mamai pasakė, jei norit dirbti, reiks auklę samdyti, nes kitaip bus tik biuleteniai, o galiausiai ir darbdavys nepatenkintas

kaip lengva tiem gydytojam viska ant tevu nurasyti, atseit ,jei vesi vaika i darzeli turi kaltas jaustis , jei vaikas serga dry.gif man yra galimybe nevesti, scenarijus ligeliu kaip ir visu jusu. na taip, dabar tfu-tfu-tfu, lyg normoj viskas ( bijau garsiai dziaugtis). bet va arteja rugsejis, kai prades vaikas i mokykla eiti. mokykla juk ne darzelis, kur ne taip ir svarbu ateis ar ne, praleis ka ar ne...ir nezinau ka galvoti, aisku tikiuosi geriausio.. butu idomu isgirsti mamyciu, auginanciu mokyklinio amziaus astminukus, komentaru: ar tiesa, kad jau paauge, jie tampa atsparesni? ir ka darot, jei daznai serga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo persikiuks: 08 vasario 2010 - 13:51
persikiuks, nors maniškė dar ne mokyklinukė, bet pastebiu,kad paūmėjimai eina retyn smile.gif Dabar paūmėjo, per dvi dienas praėjo per savaitgalį... O pernai eidavom savaitę į darželį - tris namie,vėl savaitę daržely...ir t.t. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čili: 08 vasario 2010 - 14:02
QUOTE(Laurina @ 2010 02 08, 13:48)
dabar sėdžiu ir galvoju,ar gerai ta gydytoja mus gydo, vaikas kosti trečia savaitė,po savaitės skyrė antibiotikus, bet suviduriavo ir nutrauke,žinoma visą laiką, kvėpavo salbutamolį,ir gėrė brontexą, jau savaitė kaip kvėpuoja ir flixotidą,naktim jau nekosti, bet tik atsikelia ir pradeda,ar ne greičau turėtų flixotido poveikis pasireikšti? g.gif

o singuliara ar monkasta geriat? Mums budavo kad po ligos lyg ir nebekosejo, viskas viduj svau, bet is ryto uzsikosedavo neblogai.o kai pradejom gert singuliara tai rytiniai kosuliai baiges...
Na o dabar mano vaikinas po triju savaiciu ejimo i darzeli sedi vel namuos... Jau kaip ir nemazai paejo, koso slapiai, tai tikiuos be antibu apsieisim. flixotido dar ne bande nesam, bei neturim...
Atsakyti
Šiandien su kolege diskutavome, ji kategoriškai prieš Fleksotide, ji vaikui duoda singuliarą, sako homeopatiniai, mažiau kenkia. Tačiau man jau kitų nuomonės atsibodo, kiek galima, visi su savo patarimais- tu važiuok te...ten geriau..tu girdyk tą aną ir t.t. jau vemt verčia. atrodo, kad visi kiti geriau žino nei aš pati doh.gif Pavargau nuo nomuonių, todėl toliau purkšimės Fleksotide kas be būtų, tikiuosi, kad išsveiksim. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2010 02 08, 16:04)
o singuliara ar monkasta geriat? Mums budavo kad po ligos lyg ir nebekosejo, viskas viduj svau, bet is ryto uzsikosedavo neblogai.o kai pradejom gert singuliara tai rytiniai kosuliai baiges...
Na o dabar mano vaikinas po triju savaiciu ejimo i darzeli sedi vel namuos... Jau kaip ir nemazai paejo, koso slapiai, tai tikiuos be antibu apsieisim. flixotido dar ne bande nesam, bei neturim...

kai tik nustatė astmą, singuliaras iš karto labai greitai nuėmė kosulį, dabar jį irgi geriam,ir dar visa krūva minėtų vaistų, bet va trečia savaitė ir kosti sausai, tik iš po nakties , kosulys jį ryte prikelia, tai kosti kosti sausai,tada pora kartų atsikosti šlapiai ir dienos eigoj vėl sausai, prieš mėneį kai sirgo, tik po antibiotikų praėjo kosulys, dabar vėl bandė duot antibiotikus,bet suvidiriavo ir nutraukė, temperatūros taip ir neturėjo unsure.gif
Atsakyti
Tik keletą dienų nebuvau prisijungus , o tiek naujovių praleidau rolleyes.gif
Jau sūnus baigia išsivaduot nuo slogos, kuria užkrėtė visą šeimą.
Šiandien buvom pas pulmonologę, taigi kelionlapį į sanatoriją pilnai gali išrašyti ir pediatrė, pulmonologas turi parašyt rekomendaciją, paskui keliaujama pas realibitologas (ar kaip jį ten) rašo kad pirma realibitacija yra praeita (gali jos net neatlikt, tik parašo popieriuką).
Mes planuojam Palangos Gintare apsistot balandžio 20 d. lygtai geguži ten atjungia vandenį doh.gif , taigi pulmonologė sakė prieš 3 savaites reikia skambintis registruotis ( bet manau kad aš ankščiau tai padarysiu), jiai negausim kelionlapio tai išsiregistruosim - tikrai tokių pinigų nemokėsiu...
Šiandien patvirtino , jog sūnui vidutinio sunkumo BA, atopinis dermatitas ir adenoidai 2 laipsnio. Alergologė nepataria operuoti jų sakė geriau juos mažinti į nosį purškiamais vaistais.

Dar noriu paklaust, gal drėkinate kambarius drėkintuvu kuri? Ar pilate eterinius aliejus ir kokius?
Aš tai drėkint dabar pradėjau, ar jis padeda kuo net nepastebėjau, o lašinu eukalipto eterini alieju.
Papildyta:
QUOTE(rencius @ 2010 02 08, 15:26)
Šiandien su kolege diskutavome, ji kategoriškai prieš Fleksotide, ji vaikui duoda singuliarą, sako homeopatiniai, mažiau kenkia. Tačiau man jau kitų nuomonės atsibodo, kiek galima, visi su savo patarimais- tu važiuok te...ten geriau..tu girdyk tą aną ir t.t. jau vemt verčia. atrodo, kad visi kiti geriau žino nei aš pati doh.gif Pavargau nuo nomuonių, todėl toliau purkšimės Fleksotide kas be būtų, tikiuosi, kad išsveiksim. verysad.gif

Šiandien to klausiau savo pulmonologės, mes kvėpuojam fliksotidą 125ml. gydytoja sakė jog jis nėra jau toks labai baisus, beto jis kvėpuojamas. Geriami hormonioniai yra daug pavojingesni.
Mes ir kvėpuojam fliksotidą ir geriam singuliara. Jie vienas kitą papildo (tai idomu ką šiuo atveju Jūsų draugė pasakytų blush2.gif )
O šiaip tai pasikliaujame gydytojais pirmiausia, o kas geriausiai tinka vaikui jaučiame mes pačios. Sveikatytės jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksy: 08 vasario 2010 - 14:42