QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 03 05, 21:31)
kasiopėja, o kokia ten patalynė? kuom ją skalbia? kadangi dusimas rytinis, tai man kažkaip atrodo, kad alergenas kažkur miegamojoj vietoj slypi. ar yra naminių gyvūnų? naminių augalų? kilimai? užuolaidos? kas nors, ko nėra jūsų namuose?
Patalyne pakeitėm viską į sintetinę ne tik pas senelius bet ir savo namuose. Tai buvo pirmas žingsnis ką padarėm. O daugiau viskas kaip ir pas mus, tik kelintą kartą vis pagalvoju, jog kur besisvečiuotume kambary (virtuvėj) pečiaus nėkas neturi. Ir manau, jog tos visokios gal smalkės kelia jam alergiją.
QUOTE(Laura_k @ 2010 03 06, 13:45)
Kasiopeja, o jus tyret kam berniukas alergiskas?
Nezinau ar sutapimas, bet vakar 3 karta gerem Singulaira ir pastebejau kad mano mazylis pradejo daugiau valgyti ar jusu vaikuciams nuo jo dideja apetitas?
Tyrimus darėm- alergiškas namų erkėm. O kai pagalvoji, kiek daug dalykų sudaro namų erkės, o konkrečiai kuriuoms niekas nepasako.
O mano berniukas tai apetitu nepasižymi. Jau beveik vieni kaulai ir skūra belikę. . Vis turiu įvairiausių dalykų prisigalvoti, ką veiksim jei pavalgys. O taip lakstytų visą dieną ir nepasiprašytų, nors ir paklausi vis tiek sako
QUOTE(Ilganosė @ 2010 03 09, 12:25)
ventolino ilgesnį laiką kvėpuoti nereikėtų.
O kodėl ventoliną ilgėliau negalima kvėpuoti?
Žiuriu flexotidą ir ventoliną kiekviena gyd. skiria individualiai. Tik man klausimas iškilo. Mes kai supurškiam ventoliną , iškart papurškiu flexotidą, t. y. tarpo tarp vaistų nedarau, bo tokio dalyko gyd. neminėjo , jog reikia. Gal praklausiau, dabar jau susivervinau, jog blogai dar vaistus duodam.
O pas mus tai iš vis liūdna. Mano mažasis 4 mėn. berniukas pradėjo kosinti, šiandien buvom pas gyd. sako , jog bronhitas, užkrėtė vyresnėlis turbūt. Padarėm kraujo tyrimą, laukiam atsakymo, tikriausiai skirs antibiotiko. Jau atrodo taip saugojau ir nenusaugojau , kad tik blogiau kas nenutiktų.