Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 7 tema

QUOTE(delfinarija @ 2010 03 07, 09:28)
As tai pastebejau,kad gal tik truputi daugiau gerti nori nuo Singulairo g.gif tabletes tai suciulpia ,sako ,kad skanios .O jusu gal nedidelis vaikiukas dar?

1,10men. del gerimo geria va kai atsibunda isgere beveik puse litro.
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2010 03 07, 08:17)
1. maniskiui neskanios tos tabletes ir jis nenori ju kramtyt-spjauna lauk  doh.gif
2. jau 3 ryta kaip laikrodukas kelias 5:45 wacko.gif malas lovoj, verkia, muistos ir t.t. lyg snaudzia, bet nei jam nei man jau miegot neina  verysad.gif  ar cia gali but nuo vaistu? g.gif

mano beveik dvimetei jos skanios,sučiulpia...

KEliasi irgi anksti, bet to nesieju su vaitais, tiksliau iki šiol nesiejau g.gif Be to, sakė gyd.,kad montelucastum poveikis juntamas tik po ilgėlesnio vartojimo...Todėl manau jūsų atveju sutapimas dėl miegų visų smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. Matau, kaip daug sukelia rupesciu musu mylimiausieji verysad.gif . Maniskiai abu serga BA. Mergaite, manau, jau issaugo (labai padejo sanatorijos), o mazelis serga ir serga. Jau tooookius takus ismyniau pas gydytoja verysad.gif ... Diena darzely ir dvi savaites namuose... Kazkuri minejo, kad augint nemoka - man irgi tokios mintys kyla. Bet priezastys matyt kitos. Tik norisi zinot, kame jos. Jau nebeismanau, kaip imuniteta stiprint ar dar ka nors daryt g.gif
Atsakyti
Gal kas pirkot dabar singulaira 5mg kokioj vaistinej maziausia priemoka,gal Gintarinej ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2010 03 08, 20:18)
Gal kas pirkot dabar singulaira 5mg  kokioj vaistinej maziausia priemoka,gal Gintarinej ? 4u.gif

Pabsndykit Norfos vaistine.
Atsakyti
Na pagaliau prisijungiau, pasipasakosiu kaip mums sekas mirksiukas.gif
O gi vis sergam, spjaudomės kaip pencininkai , eina sekretas pro visur. Vakar buvom pas pulmonologę, pasidarėm plaučių nuotrauką, rezultatai šendien 12 val.. Vaistai tie patys , tik į darželį iki sanatorijos nebeleisiu. Šiandien parėjom iš pediatrės, pasiklausė ir sako yra karkaliukų ( kur nebus kad puse saujos pripučia) doh.gif
Dar pulmonologė manęs klausė kaip vaikui su virškinimu, kiek dažnai tuštinas, ar išmatos ne riebios??? Na atrodo viskas normos ribose, o ar išmatos riebios ar ne net nežiūriu tokių dalyku. pasirodo yra tokia liga kai organizmas praranda daug skysčių, kenčia tuomet ir plaučiai ir visa kita, bet kadangi mūsų svoris tik auga nekrenta, tai mums kaip ir nepasitvirtina tai.
dabar skaitau knygą "7 nuodėmės ir 12 ligų" rašoma ir apie bronchinę astmą, radau citatą :
Astma- ne liga, o krizinė būklė, kurią sukelia vandens trūkumas organizme.
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2010 03 09, 10:48)

aš tai nelabai linkusi tuo tikėti jei atvirai smile.gif Nes mano panos vandens išgerdavo litrais per dieną doh.gif Ir kodėl tada astma? Nelabai man ta mintis tikrai... Tada užtektų tik vandenį gerti,sūriai valgyti ir viskas, visi sveiki būtų, kodėl tada medicina sunkiai valdo tas astmas visas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2010 03 09, 10:48)
dabar skaitau knygą "7 nuodėmės ir 12 ligų" rašoma ir apie bronchinę astmą, radau citatą :

Labai keista nes mano vaikas isgeria po 3 litrus i diena doh.gif

kas vartojat flexotida, galit parasyt po kiek dozuojat ir kiek kartu dienoj?
musu seimos gyd liepe po 1 ipurskima 1 kart, o pulmonologe po 2 kartus 2 kart dienoj g.gif prie viso to dar singulaira vartojam.
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2010 03 09, 10:59)
Labai keista nes mano vaikas isgeria po 3 litrus i diena  doh.gif

kas vartojat flexotida, galit parasyt po kiek dozuojat ir kiek kartu dienoj?
musu seimos gyd liepe po 1 ipurskima 1 kart, o pulmonologe po 2 kartus  2 kart dienoj  g.gif  prie viso to dar singulaira vartojam.

kokio stiprumo flixotidas?

Mano mažoji gaudavo 2k. po 1 įpurškimą silpnesnio (50) flixotido smile.gif Bet būtinai prieš tai liepdavo ventoliną (15min iki flixitode) susikvėpuoti,kad geriau įsisavintų kažkaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 03 09, 11:05)
kokio stiprumo flixotidas?

Mano mažoji  gaudavo 2k. po 1 įpurškimą silpnesnio (50) flixotido smile.gif Bet būtinai prieš tai liepdavo ventoliną (15min iki flixitode) susikvėpuoti,kad geriau įsisavintų kažkaip smile.gif

musu irgi (50) flixotidas. del ventolino mums nieko nesake.
nusipirkau ta tarpine ar galit apsviest kaip ja priziuret, kaip plaut? nes instrukcijoj nieko neraso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2010 03 09, 11:09)
musu irgi (50) flixotidas. del ventolino mums nieko nesake.
nusipirkau ta tarpine ar galit apsviest kaip ja priziuret, kaip plaut? nes instrukcijoj nieko neraso  g.gif

svarbu padezinfekuoti, kokiu salicilo spirituku ar verdančiu vandeniu smile.gif

O čia jau nuo gydytojų priklauso-vieni rašo tik ventoliną,kiti tik flixotidą, treti abu kartu smile.gif
Atsakyti
Paūmėjimo metu reikia ir ventoliną, ir flixotidą-ventolinas praplečia bronchus, taigi, geriau įsisavinamas flixotidas. Mes paūmėjimo metu kvėpuojam 2kart dienoj flixotidą po 2 įpuršk (50mg)ir 3kart po 2įpuršk. ventoliną. Tai trunka kažkur savaitę, paskui ventoliną nuimam, ir lieka tik flixotidas. ventolino ilgesnį laiką kvėpuoti nereikėtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilganosė: 09 kovo 2010 - 11:25