Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 7 tema

QUOTE(oksy @ 2010 03 05, 11:21)
Labukas visoms, na mūsų gretos vis plečiasi  4u.gif

Mes vėl sergam, jau užkasyt baigia tos ligos. Šiandien lygiai 20 dienų, nuo paskutinio ligonlapio uždarymo  doh.gif
Kosija labai smarkiai ir labai šlapiai, bet nieko neiškosija. Gerklė graži, temp 37, 3, nosi pučiam-nekažką išpučiam. Burna išžiota pastoviai.
Mane užpuolė silpnumo akimirkos, pas gydytoją apsižliumbiau, sakau musiau nemoku augint  blush2.gif
Namuose vaistų kaip pas pencininkus, betrūksta kad valerijonais kvepėtu. Nors dabar eukaliptu kvepia  - patalpas garinu  doh.gif
Gydytoja patarė iki balandžio 20 kol važiuosim į sanatoriją neleist į darželį, be to būtinai teks adenoidus šalint, nes jie mum čia bėdos pridaro. Bet reikia pasveikt ir nepasigaut virusų . NEBEŽINAU KUR TĄ VAIKĄ DĖT  blink.gif

neliudek console.gif ir mes sergam,i darzeli ejo 4 dienas doh.gif ,koseja slapiai, sloga ir temperatura doh.gif ,ir as siandien gydytojai sakiau kad nemoku auginti ,kraujo tyrimas superinis ,nera nei nusedimo, nei uzdegimo nerodo, atrodo turetu buti kaip ridikas ,bet kelios dienos darzelyje ir vel sergam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2010 03 05, 17:24)
O su valgymu nederinat? Man sunkiai sekasi suderinti beveik 4 m. dukrelei  doh.gif

Aš nederinu, susikvėpuojam fliksotidą išskalaujam burnytę ir singuliarą sukramtom ir į lovą, kurią prieš 20 min. pasiklojam, kad būtų tos erkės susigulėjusios, neskraidytų doh.gif Kažin ar tai padeda, bet taip darau...
Papildyta:
QUOTE(grazina37 @ 2010 03 05, 18:07)
neliudek  console.gif ir mes sergam,i darzeli ejo 4 dienas  doh.gif ,koseja slapiai, sloga ir temperatura  doh.gif ,ir as siandien gydytojai sakiau kad nemoku auginti ,kraujo tyrimas superinis ,nera nei nusedimo, nei uzdegimo nerodo, atrodo turetu buti kaip ridikas ,bet kelios dienos darzelyje ir vel sergam verysad.gif

Na tai lygiai kaip mes sergat mastau.gif kogero virusas dabar mus tokius ligoniukus puola.

Sveikatytės jums 4u.gif
Atsakyti
Man tas kosulys tai jau doh.gif nuejo i kuno kultura ir vel siaubas prasidejo koseja baisiai doh.gif gydytoja sako ventolina ipuskit ir tegul eina ,bet ,kad penkta pamoka sportas,man tai jau atrodo,kad tas ventolinas nieko ir nepadeda ,galvoju,tegul nebeina daugiau i jokius sportus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2010 03 05, 17:24)
O su valgymu nederinat? Man sunkiai sekasi suderinti beveik 4 m. dukrelei  doh.gif

Nu žinokit nederinu, tik čia atėjus į skyrelį paskaičiau, jog kitos gyd. pataria derinti. Man buvo pasakyta , duoti kai einam miegučio. Taip ir darom, išgeriam ir į lovytę.

Norėčiau jums papasakoti, savo istoriją, nes kaip ir norėsiu jusų patarimo, kaip čia geriau pasielgti. Labai atsiprašau, jei nutrūksiu vidurį, nes gali tekti pabėgti pas mažajį sūniuką.

Viskas prasidėjo pas močiutę, jie gyvena mieste nuosavam name. Ten mes nuvažiavom beveik prieš metus kaip visada atostogų. Ir ryte atsikėlęs jis pradėjo sunkiai kvėpuoti. Daviau jam įprastų vaistų, o po piet kai jau pradėjo visai sunkiai kvėpuot ir greitają nuvežiau. Ten gyd ir sako, ko sergantį vaiką tokį kelią atsivežiau, aš jam sakau,jog vakar buvo sveikas, tik šiandien viskas prasidėjo. Na ir tada mus tarkš ir paguldė ligoninėn, nebeleido važiuot Vilniun. Per naktį mums viskas praėjo, ir kaip gyd. sakė, gal tai jam buvo vienkartinis atvejis ir viskas bus gerai. Bet deja. Tiesa kai išleido iš ligoninės mes iškart išdūmėm namo ir daugiau nesisvečiavom. Viskas buvo gerai, kol po kelių savaičių vėl neatvažiavom pas močiutę. Tik atsikėlė ryte ir vėl tas pats. Tada jau iš kart grėbiau ir į Vilnių. Tada jau padarė tyrimus ir prirašė vaistų. Ir pas močiutę nevažiavom iki pat kalėdų, prieš dar pasidarė kraujo tyrimą, gyd. dar nuramino , jog viskas normoj ir ramiai galim važiuot tik vaistus liepė paimt. Ir kaip bebūtų graudu, ten vėl viskas prasidėjo iš naujo. Vėl išsigydėm, prieš savaitę vėl ten nuvažiavom ir vėl tas pats, gydomės iki šiol jau apie tai truputį minėjau.

Kaip suprantu mano vaikui išaukia kažkas tenai stiprią alergiją, jog jis pradeda kone dusti. Tik niekaip nesuprantu kas. Mano mama labai pergyvena ir man nesmagu, aplankom kone vieną kartą per du ar tris mėnesius . Taip stipriai kaip dabar dar nebuvo.
Nežinau ką daryt ir aplankyt noris ir vaiko gaila.... keisčiausia jog visur kitur kur belankytumėmės jam viskas buna gerai.

Gal kas panašiai susidūrėt ir turit minčių kas kelia tą elergiją...
Atsakyti
kasiopėja, o kokia ten patalynė? kuom ją skalbia? kadangi dusimas rytinis, tai man kažkaip atrodo, kad alergenas kažkur miegamojoj vietoj slypi. ar yra naminių gyvūnų? naminių augalų? kilimai? užuolaidos? kas nors, ko nėra jūsų namuose?
Atsakyti
Labas,

Kasiopeja, o jus tyret kam berniukas alergiskas?

Nezinau ar sutapimas, bet vakar 3 karta gerem Singulaira ir pastebejau kad mano mazylis pradejo daugiau valgyti g.gif ar jusu vaikuciams nuo jo dideja apetitas?
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2010 03 06, 13:45)
Labas,

Nezinau ar sutapimas, bet vakar 3 karta gerem Singulaira ir pastebejau kad mano mazylis pradejo daugiau valgyti g.gif  ar jusu vaikuciams nuo jo dideja apetitas?

Sveiki, kad didėtų apetitas tai tikrai nepastebėjau, gal tik didesnes porcijas suvalgo(bet augam, tai normalu), o kad putlesnis vaikinas paliko tai tikrai. Aš pati ir klausynėjau ar mamos pastebi kažką panašaus. Na mes dabar jau ir viršsvorio turim ax.gif
Bandau rast kokią lentelę pagal kurią pati galėčiau stebėt vaiko svorį , ūgį pagal jo metus. Bet nieko nerandu KMI galima nustatyt tik nuo 13 metų berods, o manajam 5,6m.
Atsakyti
oksy, vaiko kmi per google užsimesk,tikrai yra...Aš skaičiavau,kad maniškės normose visai smile.gif

Kasiopėja, mano panos nuvažiavusios pas mamą, KIEKVIENĄKART paūmėjimų sulaukia... verysad.gif Bet tik tokiu atveju jei nakvojam, todėl išvadas padariau,kad ją suerzina kažkas lovoj - patalynė ar čiužinys, o gal dulkės, kurioms didžiausia alergija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2010 03 06, 12:45)
Labas,

Nezinau ar sutapimas, bet vakar 3 karta gerem Singulaira ir pastebejau kad mano mazylis pradejo daugiau valgyti g.gif  ar jusu vaikuciams nuo jo dideja apetitas?

Girdejau, kad kartais pasireiske toks salutinis Montelukastum poveikis, kaip nutukimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2010 03 06, 13:14)
nerandu KMI

o cia netai?
brniukam ir mergaitei
Atsakyti
Labas rytas,

kadangi tik pradejom vartot Singulaira tai man dar milijonas klausimu ir pastebejimu doh.gif
vakar buvo 4 vakaras kaip gerem.
1. maniskiui neskanios tos tabletes ir jis nenori ju kramtyt-spjauna lauk doh.gif
2. jau 3 ryta kaip laikrodukas kelias 5:45 wacko.gif malas lovoj, verkia, muistos ir t.t. lyg snaudzia, bet nei jam nei man jau miegot neina verysad.gif ar cia gali but nuo vaistu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura_k: 07 kovo 2010 - 08:18
QUOTE(Laura_k @ 2010 03 07, 10:17)
Labas rytas,

kadangi tik pradejom vartot Singulaira tai man dar milijonas klausimu ir pastebejimu  doh.gif
vakar buvo 4 vakaras kaip gerem.
1. maniskiui neskanios tos tabletes ir jis nenori ju kramtyt-spjauna lauk  doh.gif
2. jau 3 ryta kaip laikrodukas kelias 5:45 wacko.gif malas lovoj, verkia, muistos ir t.t. lyg snaudzia, bet nei jam nei man jau miegot neina  verysad.gif  ar cia gali but nuo vaistu? g.gif

As tai pastebejau,kad gal tik truputi daugiau gerti nori nuo Singulairo g.gif tabletes tai suciulpia ,sako ,kad skanios .O jusu gal nedidelis vaikiukas dar?
Atsakyti