Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 7 tema

mums 1.9 metuku smile.gif

Cili tas purskalas receptinis?
Atsakyti
Nebuvau girdejusi apie patalynes purskalus,o cia vaistinej ta purskala reikai pirkti ?Ar kai padaro tyrimus kam alergija,is karto pasako rezultatus ar reikai laukti ? 4u.gif
Atsakyti
ka tik buvau norfos vaistines psl. tai jei teisingai supratau jei kompensacija 100% damoket nieko nereik drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2010 03 03, 11:02)
ka tik buvau norfos vaistines psl. tai jei teisingai supratau jei kompensacija 100% damoket nieko nereik  drinks_cheers.gif

Kuri ten vaistine? Gal nuoroda duok ax.gif
Nes buvau Vilniuje, Svitrigailos g. - tai ten Camelia.

P.s. Viska pati radau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ikulia: 03 kovo 2010 - 11:10
Mes lapkričio mėn. buvom Santariškėse pas alergologę,tai irgi testai parodė alergiją katėms ir namų dulkėms,aišku prirašė vaistų .Paklausiau ,gal reikia išpurkšti čiužinius ir kitus minkštus baldus,tai ji taip nereikšmingai sako,na galit pabandyt...tai nemanau ,kad tie purškalai bus kompensuojami ... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2010 03 03, 10:43)
mums 1.9 metuku  smile.gif

Cili tas purskalas receptinis?

na aš nuo tokio pat amžiaus monkastą duodu smile.gif

nereceptinis,augaliniu pagrindu.

QUOTE(delfinarija @ 2010 03 03, 10:45)
Nebuvau girdejusi apie patalynes purskalus,o  cia vaistinej ta purskala reikai pirkti ?Ar kai padaro tyrimus kam alergija,is karto pasako rezultatus ar reikai laukti ? 4u.gif

vaistinėj smile.gif

Rezultatai pasimato per 15min ant rankos jei atlieka tyrimą dūrių.

RUSNEX,na,man sakė,kad iš čiužinių kitaip nepanaikinsi erkučių,nebent nauju keisi... Arba lieka purkšti, surašė man normas kiek reikia kv.metrui miligramų, mėginsim.
Atsakyti
http://www.vaistai.l...rchword=milbiol
Atsakyti
Sveikos,

vakar norfos vaistinej pirkau Singulair'o 1 menesiui tai teko damoket virs 20 lt... idomiai cia...turbut visur reik damoket.
labai siule monkasta, bet suabejojau reikes paklausti musu gydytojos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2010 03 04, 10:18)
Sveikos,

vakar norfos vaistinej pirkau Singulair'o 1 menesiui tai teko damoket virs 20 lt... idomiai cia...turbut visur reik damoket.
labai siule monkasta, bet suabejojau reikes paklausti musu gydytojos g.gif

As klausiau pulmonologes nuomone: ji pasake, kad vaistas naujas, ilgos vartojimo patirties nera.
Mano visi 3 vaikai vartoja Montelukastum. Bet viena jau daug metu, o 2 - tik pradejo.
Tai tai, kuri ilgai vartoja Singulair, liepe nekeist.
O naujai pradedantiems - tinka Monkasta.
Atsakyti
Na nežinau, aš vis perku Norfos vaistinėj singuliara 4 mg. tai visai nieko neprimoku, gal pagal mg. skirtingai.

Dėl purškalų čiužiniams klausiau ir aš savo alergologės, tai ji pasakė: žinot juk dabar vyksta komercija, galit pirktis juos, be to jie ne iš pigiūjų...

Tai supratau jog nėra jie jau labai veiksmingi, tai susilaikiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksy: 04 kovo 2010 - 13:40

Labas vakaras,

ir mes norime prisijungti į jūsų burį. Turime tas pačias bėdutes. Mums greitai jau bus penkeri, ir liga mus užpuolė sukakus ketveriems metukams. Mes taip pat alergiški namų erkėms. Bet savo istoriją mes gal papasakosim vėliau, jei įdomu.

Kiek aš žinau tai singuleirą galima nusipirkti be priemokos tik tose vaistinėse kuriuose paskelbia akciją. Netgi ta pati Camelijos vaistinė vienoj vietoj neima priemokos, o kitoj jau gali pareikalauti priemokos. Kiek klausiau vaistinėj , tai paaiškino, jog viskas priklauso nuo konkurentų. Jei šalia tos vaistinės esanti vaistinė paskelbia nuolaidas tai ir ta neatsilieka. O jei aplink ar netoliese stovi tik viena vaistinė , tai tai vaistinei nuolaidos ir neduoda, nes mano jog į ją ir taip eis žmonės pirkti. Nežinau ar aiškiai paaiškinau.

Na iš pradžių mes taip pat gėrėm mokasta, bet gyd sakė, jog orginalas lieka orginalu, o daugiau jokio skirtumo nepateikė. Ji pati ir nurodė paskutinjį kartą į kurią vaistinę kreiptis, jog gauti singuleirą be priemokos. Po savaitės jau vėl išrašys naujų, tai nežinau,kaip čia reiks sužinot, kur akcika vyksta.
Atsakyti
KAsiopėja, papasakok būtinai istoriją, įdomu čia visoms wink.gif
Atsakyti