Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

silwio-neprisimenu tiksliai kuri (tingiu is lovos keltis, ryt parasysiu) arba retro 400s arba apx 400. Ir expo ir ryskinimai normalus. Bet jauciu, ka nori paklaust smile.gif red filter wink.gif

Gaz-o tai remelis nedziugina?smile.gif
Atsakyti
silwio...rolley retro 400S. islaikymas 1/500, f4, 50mm wink.gif eksponavau is lempos, nes eksponometro batarke numiro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 02 13, 00:11)
Gaz-o tai remelis nedziugina?smile.gif

nu ne. o turetu? g.gif matyt geranoriskumo trukumas pasidziaugti kitu remeliais tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2010 02 13, 13:09)
nu ne. o turetu? g.gif matyt geranoriskumo trukumas pasidziaugti kitu remeliais tongue.gif

aisku, kad turetu smile.gif remeliai toks daiktas, kad visada ir visur dziugina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 13 vasario 2010 - 11:15
QUOTE(_ms_ @ 2010 02 13, 11:14)
aisku, kad turetu smile.gif kas tau atsitiko, kad net remeliai nedziugina smarkiai? smile.gif

3 vaikai ant mano galvos atsitiko cool.gif bet jau baigesi, aciudie. turetu ir remeliu dziugesys atgimt wub.gif

sita, vis pagalvoju ir pamirstu. reiktu ideti i pirma zinute ar blogas koks tai buvo (say, cia labiau tau turbut, tu dazniausiai temas atidarineji) kokias tai minimalias pagrindines nuorodas apie ryskinima, chemija ir co. na, devchart'o, tasku, kur juostu ir chemijos galima nusipirkt (juozapaviciaus, pelesos, pamenkalnio, procentras), pora populiaresniu i-netiniu krautuviu (mac, fotofanai). tada pradedantys isvengs nejaukumo "durnas" smulkmenas klausinet mirksiukas.gif

p.s. prasom cia neredaguot klausimu post factum cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 13 vasario 2010 - 11:25
Sansara, tau haselis reikalingas?
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2010 02 13, 13:21)
sita, vis pagalvoju ir pamirstu. reiktu ideti i pirma zinute  ar blogas koks tai buvo (say, cia labiau tau turbut, tu dazniausiai temas atidarineji) kokias tai minimalias pagrindines nuorodas apie ryskinima, chemija ir co. na, devchart'o, tasku, kur juostu ir chemijos galima nusipirkt (juozapaviciaus, pelesos, pamenkalnio, procentras), pora populiaresniu i-netiniu krautuviu (mac, fotofanai). tada pradedantys isvengs nejaukumo "durnas" smulkmenas klausinet mirksiukas.gif
biggrin.gif
jo, butu gerai rolleyes.gif
Atsakyti
tai vat. atskanavau liubitelio proba. spręskit patys:

atvira skylė (4,5) 1,4 metro atstumas. fokusas į 3 šovinių grupę
user posted image

į begalybę
user posted image

2 metrasi, fokusas į kaktusą
user posted image

apie 1 m fokusas į pistoletą
user posted image

manau, kad gal vos vos yra frontfokusas. bet bent jau fotografuoti galima. Grethen - aš dar šiandien būsiu Vilniuje. jei norėsi per šventes pabandyti - skambink.

p.s. tiesa, labai gaila, bet ta boružė sutrupėjo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andriuska: 13 vasario 2010 - 13:18
QUOTE(andriuska @ 2010 02 13, 15:13)
tai vat. atskanavau liubitelio proba. spręskit patys:

manau, kad gal vos vos yra frontfokusas. bet bent jau fotografuoti galima. Grethen - aš dar šiandien būsiu Vilniuje. jei norėsi per šventes pabandyti - skambink.

p.s. tiesa, labai gaila, bet ta boružė sutrupėjo verysad.gif
aaaa, kokia as laiminga! kaip nuostabu! clap.gif va ir man dziaugsmo pilnos kelnes kaip mazam vaikui. tikrai nesitikejau, kad toks rezultatas bus, dar kai supeikei kad smenos lygio fotikas smile.gif
ale ir su teroristu susidejom biggrin.gif baisu dabar ir ta fotika atsiimt. siaip persalus dabar, tai jau po atostogu atvyksiu. labai aciu notworthy.gif
o kas ta boruze? cia ta sagute? biggrin.gif
ir speju ne svema cia isfotkinta buvo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 13 vasario 2010 - 14:38
ms, papasakok ir man,kaip rėmelį daryt, mane tai jis džiugina biggrin.gif
fainos foto.

Gaz, antros ms foto kairysis kampas - tai čia tas užsilikęs plaukas? biggrin.gif biggrin.gif
dėl pirmo psl. nuorodų - idėja gera. pabandysiu parankiot nuorodų, jeigu patys kokių turit, irgi duokit. 4u.gif

andriuska, nu pypiec..smile.gif)))))) išsitraukim ir pasimatuokim biggrin.gif
Atsakyti
mano kelionės atsidėjo dėl giminių anplūdžio pas uošvius biggrin.gif bet nusipirkau lempučių didintuvui. tai vėl pakursiu per šias dienas fotolaboratoriją smile.gif

andriuška, liubitel nustebino, siužetas nuotraukų prajuokino..... doh.gif sūnus pamatęs bijo į dažasvydį važiuot, kad neišsitrauktum netyčia vietoj markerio lotuliukas.gif
Atsakyti
aha, andriuskos siuzetas tai dera su van damo koncepcija. tik ta pastaba apie boruzele bisk is koncepcijos vientisumo issimusa tongue.gif

QUOTE(sayonara @ 2010 02 13, 16:06)
Gaz, antros ms foto kairysis kampas - tai čia tas užsilikęs plaukas? biggrin.gif biggrin.gif

nu naturaliai ta kairyji kampa turejau omeny, ta papilkejusi su baltu. tapybiska ta vieta mirksiukas.gif

jauc, ner naminio budo pilnai susuktos juostos galiuka istraukt?
Atsakyti