silwio-neprisimenu tiksliai kuri (tingiu is lovos keltis, ryt parasysiu) arba retro 400s arba apx 400. Ir expo ir ryskinimai normalus. Bet jauciu, ka nori paklaust red filter
Gaz-o tai remelis nedziugina?
QUOTE(_ms_ @ 2010 02 13, 00:11)
Gaz-o tai remelis nedziugina?
nu ne. o turetu? matyt geranoriskumo trukumas pasidziaugti kitu remeliais
QUOTE(Gaziulka @ 2010 02 13, 13:09)
nu ne. o turetu? matyt geranoriskumo trukumas pasidziaugti kitu remeliais
aisku, kad turetu remeliai toks daiktas, kad visada ir visur dziugina
QUOTE(_ms_ @ 2010 02 13, 11:14)
aisku, kad turetu kas tau atsitiko, kad net remeliai nedziugina smarkiai?
3 vaikai ant mano galvos atsitiko bet jau baigesi, aciudie. turetu ir remeliu dziugesys atgimt
sita, vis pagalvoju ir pamirstu. reiktu ideti i pirma zinute ar blogas koks tai buvo (say, cia labiau tau turbut, tu dazniausiai temas atidarineji) kokias tai minimalias pagrindines nuorodas apie ryskinima, chemija ir co. na, devchart'o, tasku, kur juostu ir chemijos galima nusipirkt (juozapaviciaus, pelesos, pamenkalnio, procentras), pora populiaresniu i-netiniu krautuviu (mac, fotofanai). tada pradedantys isvengs nejaukumo "durnas" smulkmenas klausinet
p.s. prasom cia neredaguot klausimu post factum
QUOTE(Gaziulka @ 2010 02 13, 13:21)
sita, vis pagalvoju ir pamirstu. reiktu ideti i pirma zinute ar blogas koks tai buvo (say, cia labiau tau turbut, tu dazniausiai temas atidarineji) kokias tai minimalias pagrindines nuorodas apie ryskinima, chemija ir co. na, devchart'o, tasku, kur juostu ir chemijos galima nusipirkt (juozapaviciaus, pelesos, pamenkalnio, procentras), pora populiaresniu i-netiniu krautuviu (mac, fotofanai). tada pradedantys isvengs nejaukumo "durnas" smulkmenas klausinet
jo, butu gerai
tai vat. atskanavau liubitelio proba. spręskit patys:
atvira skylė (4,5) 1,4 metro atstumas. fokusas į 3 šovinių grupę
į begalybę
2 metrasi, fokusas į kaktusą
apie 1 m fokusas į pistoletą
manau, kad gal vos vos yra frontfokusas. bet bent jau fotografuoti galima. Grethen - aš dar šiandien būsiu Vilniuje. jei norėsi per šventes pabandyti - skambink.
p.s. tiesa, labai gaila, bet ta boružė sutrupėjo
atvira skylė (4,5) 1,4 metro atstumas. fokusas į 3 šovinių grupę
į begalybę
2 metrasi, fokusas į kaktusą
apie 1 m fokusas į pistoletą
manau, kad gal vos vos yra frontfokusas. bet bent jau fotografuoti galima. Grethen - aš dar šiandien būsiu Vilniuje. jei norėsi per šventes pabandyti - skambink.
QUOTE(andriuska @ 2010 02 13, 15:13)
tai vat. atskanavau liubitelio proba. spręskit patys:
aaaa, kokia as laiminga! kaip nuostabu! va ir man dziaugsmo pilnos kelnes kaip mazam vaikui. tikrai nesitikejau, kad toks rezultatas bus, dar kai supeikei kad smenos lygio fotikas manau, kad gal vos vos yra frontfokusas. bet bent jau fotografuoti galima. Grethen - aš dar šiandien būsiu Vilniuje. jei norėsi per šventes pabandyti - skambink.
ale ir su teroristu susidejom baisu dabar ir ta fotika atsiimt. siaip persalus dabar, tai jau po atostogu atvyksiu. labai aciu
o kas ta boruze? cia ta sagute?
ir speju ne svema cia isfotkinta buvo..
ms, papasakok ir man,kaip rėmelį daryt, mane tai jis džiugina
fainos foto.
Gaz, antros ms foto kairysis kampas - tai čia tas užsilikęs plaukas?
dėl pirmo psl. nuorodų - idėja gera. pabandysiu parankiot nuorodų, jeigu patys kokių turit, irgi duokit.
andriuska, nu pypiec..)))))) išsitraukim ir pasimatuokim
fainos foto.
dėl pirmo psl. nuorodų - idėja gera. pabandysiu parankiot nuorodų, jeigu patys kokių turit, irgi duokit.
andriuska, nu pypiec..)))))) išsitraukim ir pasimatuokim
aha, andriuskos siuzetas tai dera su van damo koncepcija. tik ta pastaba apie boruzele bisk is koncepcijos vientisumo issimusa
nu naturaliai ta kairyji kampa turejau omeny, ta papilkejusi su baltu. tapybiska ta vieta
jauc, ner naminio budo pilnai susuktos juostos galiuka istraukt?
QUOTE(sayonara @ 2010 02 13, 16:06)
nu naturaliai ta kairyji kampa turejau omeny, ta papilkejusi su baltu. tapybiska ta vieta
jauc, ner naminio budo pilnai susuktos juostos galiuka istraukt?