QUOTE(_ms_ @ 2010 02 11, 08:55)
prie ko cia kokybiska preke?
yra ūkio ministro įsakymas, kuriuo nustatytos prekių kategorijos, kurių negalima atsisakyti. tame tarpe elektros prekės, kompiuterinė technika, fotoprekės ir kt. todėl objektyvo negali grąžinti, jei nepatiko, skanerio - negali, vaizdo plokštės ar moniko - negali. apatiniai man atrodo irgi tame sąraše.
QUOTE(Gaziulka @ 2010 02 11, 19:27)
tokie kaip nuo perforacijos mesti lengvi pilki seseliai ant juostos reiskia ka? Nepakankama agitacija?
aha. gydoma pamirkymu vandenyje kokias 5 min prieš ryškinimą.
nuotraukos išdžiuvo. su liubiteliu šiandien pasiknisau pusantros val. pasirodo buvo du būdai: lengvesnis ir sunkesnis. praėjęs sunkesnį supratau, kad galima buvo ir paprasčiau . dabar reikia testinę juostelę atšaudyti. gal jau rytoj.
QUOTE(Zitlali @ 2010 02 11, 07:05)
Aha turiu, nepatinka, norejau grazint, sake sorry nepriimam kokybisku atgal...
Zitali, o koks skaneris ir kiek pakainavo? As galvoju pirkti paprastuti, bet dar neapsisprendusiQUOTE(Gaziulka @ 2010 02 11, 20:27)
tokie kaip nuo perforacijos mesti lengvi pilki seseliai ant juostos reiskia ka? Nepakankama agitacija?
Reiskia kad ryskino Greta QUOTE(andriuska @ 2010 02 11, 21:23)
nuotraukos išdžiuvo. su liubiteliu šiandien pasiknisau pusantros val. pasirodo buvo du būdai: lengvesnis ir sunkesnis. praėjęs sunkesnį supratau, kad galima buvo ir paprasčiau . dabar reikia testinę juostelę atšaudyti. gal jau rytoj.
Super, gali neskubeti, nebent norisi. O koks tas antras budas kokio as nezinojau? ir kuris lengvesnis?
Labai norejau padejoti adnriuskai uz naujus ispudzius, labai patiko ir uzsivedziau pameginti pati. dar gaziulka vakare nusiveze namo mokinti ryskinti juosteles, pati krapsciau tamsoj su atidarytuvu, pati vyniojau, mirkiau. super. nakti tik juosteles ir sapnavau, dar kol uzmigau labai aciu
lengvesnis būdas - pasukiti tą priekinį žiūrimojo objektyvo lęšiuką. aš gi, kaip tam anekdote apie rusų medikų pasiekimus, išpjoviau tonziles per užpakalį..... sukiojau tol obketybus, kol jie išsisuko ir liko rankoje. kol po to atitaikiau, kad fokusuotų normaliai.... užtat sužinojau, jog: (1) liubitelį galima perdaryti į makro fotoaparatą ir (2) kiek pasikankinus apima palaimonga mintis išmušti visus stiklus ir (ne-ne, nekeisti į poliarizuotus, kaip populiariam šlegeryje) padaryti pinholą
taigi, jei vis tik neatitaikiau normaliai, o taisykloje užsiprašys tiek, kad galima nusipirkti kažką padoresnio (sillwio manau neatsisakys pagelbėti ), galėsi būti pirmoji TLR pinholo savininkė mūsų tarpe
man liubitelis patiko...savo dydžiu. daugiau nieko jame nepaiko. smena 8 m, tik dviakė.
taigi, jei vis tik neatitaikiau normaliai, o taisykloje užsiprašys tiek, kad galima nusipirkti kažką padoresnio (sillwio manau neatsisakys pagelbėti ), galėsi būti pirmoji TLR pinholo savininkė mūsų tarpe
man liubitelis patiko...savo dydžiu. daugiau nieko jame nepaiko. smena 8 m, tik dviakė.
QUOTE(Zitlali @ 2010 02 11, 23:33)
Grethen paprasta as irgi emiau, reikejo paprasto del tam tikru priezasciu, bet jis man netinka, bet siaip normalus jei spec kazkokiu reikalavimu jam neturi turiu Epson V300 . Siaip viskas su juo ok, greit pakankamai dirba, tyliai, placiu neima , mokejau apie 300 Lt Topo centre.
oj nezinau dabar, galvoju ar skanerio dabar reik ar ryskalu visu ar is vis pa kol kas nieko QUOTE(andriuska @ 2010 02 11, 23:55)
lengvesnis būdas - pasukiti tą priekinį žiūrimojo objektyvo lęšiuką. aš gi, kaip tam anekdote apie rusų medikų pasiekimus, išpjoviau tonziles per užpakalį.....
na kol kas man pinholo dar nereikia, aciu, pazaisiu ir su normaliu na o jei ka, tai dar karta kreipsiuos
džiaugiuos, kaip mažas vaikas
pas mane darbe languose padarėm fotografijos mini parodėlę. ne mano, aišku, vienos tokios fotografės-dizainerės, su vilniaus architektūros objektų detalėmis.
jinai atsinešė paklijuotas nuotraukas ir spontaniškai kilo idėja nestiklinti jų ir nerėminti, o languose priklijuoti koridoriuose. atrodo tikrai fainai, mažų mažiausiai originaliai kaip tokioje įstaigoje ))
pas mane darbe languose padarėm fotografijos mini parodėlę. ne mano, aišku, vienos tokios fotografės-dizainerės, su vilniaus architektūros objektų detalėmis.
jinai atsinešė paklijuotas nuotraukas ir spontaniškai kilo idėja nestiklinti jų ir nerėminti, o languose priklijuoti koridoriuose. atrodo tikrai fainai, mažų mažiausiai originaliai kaip tokioje įstaigoje ))
sayonara, parodėlės bet kokios yra smagiau, negu jų nėra, taigi džiaugiuosi už tave. Aš senokai jokios nemačiau
ms, kokia juosta ir kaip eksponuota? Smagus grūdas. Pirmoji dvelkia kažkuo paslaptingu.
Radau kiek patobulintą "sunny 16" metodą. Gal kam pravers toks "eksponometras"
http://expomat.tripo...blyInstructions
ms, kokia juosta ir kaip eksponuota? Smagus grūdas. Pirmoji dvelkia kažkuo paslaptingu.
Radau kiek patobulintą "sunny 16" metodą. Gal kam pravers toks "eksponometras"
http://expomat.tripo...blyInstructions