Zitlali, koks skaneris? Gal ten viskas tvarkoje su juo. Man taip karpydavo nuotraukas, kol varnelės nuo "thumbnails" nenuėmiau.
rytas
Fotopamokos gerai sekesi, aciu andriuskai
As prisiminiau kai kuriuos dalykus, kai kas - pirmakart pamate kaip tas daroma. I ryskalus papiltas fiksazas, ir ten pat imerktas megztuko galas, ir pora nepavykusiu variantu nesiskaito. andriuska jau ganetinai van damas (kaip jis ten rasosi)
Zitlali, o jis tau is principo del ko nors daugiau nepatinka, ar tik tas karpymas? Nes del sito, kaip ir Puriena galvoju, kad tiesiog neatradai dar kaip kitaip daryt. As pradzioj ta pacia problema turejau, irgi issisprende varneles nuemimu nuo thumbnails ir uzdejimu ant "normal". sitam rezime jau gali pati apsibrezti kadro ribas, kaip nurodysi, taip ir skenuos. Kox pas tave? gal kas analogiska skaneri turi, pasakytu

Fotopamokos gerai sekesi, aciu andriuskai

Zitlali, o jis tau is principo del ko nors daugiau nepatinka, ar tik tas karpymas? Nes del sito, kaip ir Puriena galvoju, kad tiesiog neatradai dar kaip kitaip daryt. As pradzioj ta pacia problema turejau, irgi issisprende varneles nuemimu nuo thumbnails ir uzdejimu ant "normal". sitam rezime jau gali pati apsibrezti kadro ribas, kaip nurodysi, taip ir skenuos. Kox pas tave? gal kas analogiska skaneri turi, pasakytu

QUOTE(sayonara @ 2010 02 11, 11:02)
nereikia. nepamirštu svetimo turto

QUOTE(_ms_ @ 2010 02 11, 10:54)
mano vienas pazistamas buvo isvytas is vonios su ryskinimais, kai eilini karta sugadino savo antros puses balta trikotaza 

tas pazistamas klp?

o siaip tai viskas priklauso nuo tos antrosios puses lyties. mano atveju ji vyr, tai daug triuksmo del trikotazo nekelia

QUOTE(Sansara @ 2010 02 11, 11:04)
nereikia. nepamirštu svetimo turto
tik juostele padet turesi atsukti, isimti
neradau kaip....

oho, tai iki šiol ji ten ir guli?

QUOTE(Gaziulka @ 2010 02 11, 11:46)

sayonara, guli....

QUOTE(Sansara @ 2010 02 11, 13:19)

sayonara, guli....

puiku, kitai savaitei ir planuokim per pietus, man tai tobula, jei Tu su vaiku sugebėsi, tai išvis. dar ką nors prikalbinsim prisijungti, vėl bus mini pietų meetas

Zitlali - čia ne aparatas kaltas, čia aplinka kalta
jei rimtai, tai programinė įranga taip daro, tikrai ne pats aparatas.