Darelis tikrai puikiai išeksponuota. Įdomu su kuo matavai?
QUOTE(Vyriukas @ 2010 03 24, 15:53)
aij va. ir tavo Vyriukai patiko fotos.
QUOTE(Vyriukas @ 2010 03 24, 13:53)
Matavau su sekonic L-308S eksponometru, per man profilį susirask žinutęs apie jį. Turėjau "reikalų" su juo... Matuojant su dslr (visais, išbandžiau 5 skirtingus) visada gaunas išdegę, su eksponometru - ok. Jei daug balto sniego (arba smėlio), nežiūrint ką rodo eksponometras, dar pagalvoju apie sunny 16 teoriją. Padeda.
PS wtf su mano parašytų žinučių skaitiklių, atrodo pastrigo ant 1
QUOTE(Dareliz @ 2010 03 24, 17:35)
PS wtf su mano parašytų žinučių skaitiklių, atrodo pastrigo ant 1
sis skyrelis laikomas prie "plepalu", tai zinutes nevertinamos ir neskaiciuojamos jei tik cia bendrausi, busi amzinai pastriges ant 1 as irgi pastrigau ant keliu tukstanciu (anksciau viska visur skaiciavo)
P.S. sillwio tai skaidriu dezutes as laikau tau tada aisku man geriausia butu jas iskeisti i normalu remeli nuotraukoms daryti bet cia visai nebutina salyga. bet kokiu atveju laikysiu iki tavo vizito
nu tai ka.. botu, rūko, saikingo pasinervavimo, baldu, gandru dar nelinkiu, spalvu, simto pinigu, Titaniko, Milano, itaikyt i savo vaga, ryzu modeliu, geru minciu, nekliuvinet, chemijos ne sulciu buteliukuose, meiles seiles
Smagiu ir sekmingu tau metu dziaugiuos, kad siemet susipazinom "artimiau" Su gimtadieniu, Greta!
Smagiu ir sekmingu tau metu dziaugiuos, kad siemet susipazinom "artimiau" Su gimtadieniu, Greta!