Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Darelis tikrai puikiai išeksponuota. Įdomu su kuo matavai?
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2010 03 24, 15:53)

aij va. ir tavo Vyriukai patiko fotos.
Atsakyti
atidariau naują temą, be ten neikit, kol šioje temoje neapsilankys admin ir nepasakys, kad bla bla bla tuk tuk tuk uždaryta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2010 03 24, 13:53)

Matavau su sekonic L-308S eksponometru, per man profilį susirask žinutęs apie jį. Turėjau "reikalų" su juo... smile.gif Matuojant su dslr (visais, išbandžiau 5 skirtingus) visada gaunas išdegę, su eksponometru - ok. Jei daug balto sniego (arba smėlio), nežiūrint ką rodo eksponometras, dar pagalvoju apie sunny 16 teoriją. Padeda.

PS wtf su mano parašytų žinučių skaitiklių, atrodo pastrigo ant 1 lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dareliz: 24 kovo 2010 - 16:36
QUOTE(Dareliz @ 2010 03 24, 17:35)
PS wtf su mano parašytų žinučių skaitiklių, atrodo pastrigo ant 1  lotuliukas.gif

sis skyrelis laikomas prie "plepalu", tai zinutes nevertinamos ir neskaiciuojamos mirksiukas.gif jei tik cia bendrausi, busi amzinai pastriges ant 1 lotuliukas.gif as irgi pastrigau ant keliu tukstanciu (anksciau viska visur skaiciavo)

P.S. sillwio smile.gif tai skaidriu dezutes as laikau tau tada 4u.gif aisku man geriausia butu jas iskeisti i normalu remeli nuotraukoms daryti lotuliukas.gif bet cia visai nebutina salyga. bet kokiu atveju laikysiu iki tavo vizito mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 24 kovo 2010 - 17:32
nu tai ka.. botu, rūko, saikingo pasinervavimo, baldu, gandru dar nelinkiu, spalvu, simto pinigu, Titaniko, Milano, itaikyt i savo vaga, ryzu modeliu, geru minciu, nekliuvinet, chemijos ne sulciu buteliukuose, meiles seiles rolleyes.gif

Smagiu ir sekmingu tau metu smile.gif dziaugiuos, kad siemet susipazinom "artimiau" biggrin.gif Su gimtadieniu, Greta!
Atsakyti
heheheh su gimtadieniu, Grethen smile.gif) 4u.gif kai Gaziulka tiek prilinkėjo, lieka įteikti raudoną gvazdiką..smile.gif)
Atsakyti
su gimimo diena Grethen smile.gif

p.s. Gaziulka, kodel i kabutes "artimiau" ?? tongue.gif
Atsakyti
Greta, sveikinu wub.gif
Atsakyti
grethen, valio valio su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti