Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Sea_ @ 2010 03 22, 09:46)
Ediper, šaunuolė 4u.gif

baik tu! va nervus dabar gadinu,kaip perkelt i skaitmena viska doh.gif oi ne man tokie DIY biggrin.gif

kaip tau sekasi su juosta fotografuoti?! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2010 03 22, 10:50)
baik tu! va nervus dabar gadinu,kaip perkelt i skaitmena viska  doh.gif oi ne man tokie DIY  biggrin.gif

kaip tau sekasi su juosta fotografuoti?! mirksiukas.gif

vienas..du kadrai per savaitę biggrin.gif taupau juostą biggrin.gif plius nieko rodomo smile.gif

Kaip jūsų meetas?

Balandžio 10 dieną Kaune planuojamas meetas, visi maloniai kviečiami 4u.gif
Atsakyti
Ediper sauniai perfotkinai smile.gif auto tone darei? nes ziuriu viskas taip pilksva i violetinuma... daznai per monitoriu kai perfotkini igauna keista toki atspalvi nuotrauka. Arba tik taip atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 kovo 2010 - 16:04
QUOTE(Sea_ @ 2010 03 22, 16:37)
vienas..du kadrai per savaitę biggrin.gif taupau juostą biggrin.gif plius nieko rodomo smile.gif

biggrin.gif taupai?
as tai juostos,kai nelieciau,tai nelieciu,bet jau kai paimu,tai matau,kad pradedu nebeatsilaikyti ir beleko pripyskinu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2010 03 22, 17:03)
Ediper sauniai perfotkinai smile.gif auto tone darei? nes ziuriu viskas taip pilksva i violetinuma... daznai per monitoriu kai perfotkini igauna keista toki atspalvi nuotrauka. Arba tik taip atrodo.

sauniai sakai? biggrin.gif oi kantri tu ant tu perfotkinimu,kad man taip! bigsmile.gif
joa,darau levelius ant auto doh.gif vis vien cia man tas perfotkinimas totaliai nesigauna!! verysad.gif
Atsakyti
man atsibodo tai laukiu skenerio normalaus.. t.y. kur ir placias ima.. nepavyksta pastaruoju metu sviesiai perfotkint.. o per monika labai ilgai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2010 03 22, 15:34)
vis vien cia man tas perfotkinimas totaliai nesigauna!!  verysad.gif

ciupk juostas ir atvaziuok pas mane! Nuskanuosim wink.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2010 03 22, 19:46)
ciupk juostas ir atvaziuok pas mane! Nuskanuosim wink.gif

dekui 4u.gif
tai nieko pirksiu scaneri vis vien greitu metu,niekaip jau be jo neissiversiu! kartais pagalvoju,kad veltui as su ta fotografija susidejau! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2010 03 22, 19:55)
dekui  4u.gif
tai nieko pirksiu scaneri vis vien greitu metu,niekaip jau be jo neissiversiu! kartais pagalvoju,kad veltui as su ta fotografija susidejau! doh.gif

Koki planuoji isigyti?
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2010 03 22, 22:31)
Koki planuoji isigyti?

tai ta 8800f canono ,kzkaip daugiau ir neziuriu,dar i epson v500 uzmeciau aki,tai jei canono negausiu,imsiu gal epson g.gif biski problema cia su tais scaneriais gal,kazin ar eilinese pardese yra? g.gif

esu girdejusi keiksmazodzius tokius kaip ''plansetinis'' ,'' dedikuotas'' biggrin.gif kas tas yr? blush2.gif
Papildyta:
o tos apdorojimo programos eina kartu su scanneriu ar reikia kazkur dar ieskotis? unsure.gif jetus milijonai klausimu pas mane doh.gif
Papildyta:
Zitlali, Sea,pastebejot as prie jusu savo avatara prisiderinau mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2010 03 21, 21:15)
demonstruoju savo sedevra  biggrin.gif 

Puikiai perfotografavai. Neilgai užtruktų įvaldyt techniką smile.gif

QUOTE(ediper @ 2010 03 22, 21:56)
esu girdejusi keiksmazodzius tokius kaip ''plansetinis'' ,'' dedikuotas''  biggrin.gif kas tas yr? blush2.gif

o tos apdorojimo programos eina kartu su scanneriu ar reikia kazkur dar ieskotis? unsure.gif  jetus milijonai klausimu pas mane  doh.gif

Plansetinis, tai vienas iš tavo žiūrimų. Tipo plokščias, skirtas viskam skenuot. Dedikuotas, skirtas tik tam tikram darbui, pvz. skenuoti juostoms. Pasižiūrėk kokį nikon coolscan 5000.

Eina su skaneriu. Klausimas tik ar patogios. Nuo skanerio priklauso, kokia programa.
Atsakyti
As kaip pirties lapas prie..
Bet Ediper, buk miela, dabar tu man papasakok kaip pries ta monitoriu perfotografuoji biggrin.gif
tiesiog priglaudi ir taip pat su pirstais prilaikydama? o kokie fotiko nustatymai? matyt diafragma labai svarbu, kad ne per daug atverta butu..
O paskui as darau gradient map-> invert->ir tada auto levels ar auto contrast ar siaip exposure patampau. gal dar kazka kazkaip reikia?
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2010 03 22, 23:44)
As kaip pirties lapas prie..
Bet Ediper, buk miela, dabar tu man papasakok kaip pries ta monitoriu perfotografuoji biggrin.gif
tiesiog priglaudi ir taip pat su pirstais prilaikydama? o kokie fotiko nustatymai? matyt diafragma labai svarbu, kad ne per daug atverta butu..
O paskui as darau gradient map-> invert->ir tada auto levels ar auto contrast ar siaip exposure patampau. gal dar kazka kazkaip reikia?

bigsmile.gif na nzn,mano technika tokia pati kaip taviske,tik as atitraukiu nuo monitoriaus,nes jis duoda tokius ,kaip bruksniukus,siaip tai jie vis vien matosi,vat tas irgi erzina. kadangi fotografuoju su kitiniu(50-ukas neleidzia arti fokusuot),tai maziau f4 jis neduoda,islaikyma pasirenku 160,tai ranku drebejimas netoks baisus biggrin.gif
o su PS tai taip kaip tu,invert ir auto levels ir tada dar levelius paslankioju..
nzn.. turbut kol spaust nepradesiu,tol nebusiu galutinai patenkinta.
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2010 03 22, 23:22)
Puikiai perfotografavai. Neilgai užtruktų įvaldyt techniką smile.gif
Plansetinis, tai vienas iš tavo žiūrimų. Tipo plokščias, skirtas viskam skenuot. Dedikuotas, skirtas tik tam tikram darbui, pvz. skenuoti juostoms. Pasižiūrėk kokį nikon coolscan 5000.

Eina su skaneriu. Klausimas tik ar patogios. Nuo skanerio priklauso, kokia programa.

dekui smile.gif oi per daug zaidimo man cia su tuo perfotografavimu doh.gif as svajoju apie tokia diena ,kada is vis nereikes i kompa jokiu nuotrauku kelinet biggrin.gif

Atsakyti