QUOTE(Grethenn @ 2010 03 22, 23:44)
As kaip pirties lapas prie..
Bet Ediper, buk miela, dabar tu man papasakok kaip pries ta monitoriu perfotografuoji
tiesiog priglaudi ir taip pat su pirstais prilaikydama? o kokie fotiko nustatymai? matyt diafragma labai svarbu, kad ne per daug atverta butu..
O paskui as darau gradient map-> invert->ir tada auto levels ar auto contrast ar siaip exposure patampau. gal dar kazka kazkaip reikia?
na nzn,mano technika tokia pati kaip taviske,tik as atitraukiu nuo monitoriaus,nes jis duoda tokius ,kaip bruksniukus,siaip tai jie vis vien matosi,vat tas irgi erzina. kadangi fotografuoju su kitiniu(50-ukas neleidzia arti fokusuot),tai maziau f4 jis neduoda,islaikyma pasirenku 160,tai ranku drebejimas netoks baisus
o su PS tai taip kaip tu,invert ir auto levels ir tada dar levelius paslankioju..
nzn.. turbut kol spaust nepradesiu,tol nebusiu galutinai patenkinta.
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2010 03 22, 23:22)
Puikiai perfotografavai. Neilgai užtruktų įvaldyt techniką
Plansetinis, tai vienas iš tavo žiūrimų. Tipo plokščias, skirtas viskam skenuot. Dedikuotas, skirtas tik tam tikram darbui, pvz. skenuoti juostoms. Pasižiūrėk kokį nikon coolscan 5000.
Eina su skaneriu. Klausimas tik ar patogios. Nuo skanerio priklauso, kokia programa.
dekui
oi per daug zaidimo man cia su tuo perfotografavimu
as svajoju apie tokia diena ,kada is vis nereikes i kompa jokiu nuotrauku kelinet