Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(sillwio @ 2010 03 20, 08:46)
Aš du metus kalbu, kad naudojant photo flo problemos nebelieka, bet kažkodėl visiems smagiau sunkesniu keliu biggrin.gif Gal ir atrodo, kad jis kainuoja pakankamai daug (pas mus 500 ml kainuoja apie 30 Lt), bet jis skiedžiamas 1:600, tai reiškia iš pusės litro išeina 300 litrų tirpalo. Užteks visam gyvenimui.
Prietaisėliai braižo juostą. Geriau jau švariais pirštais nubraukt.
Papildyta:
Junkis drąsiau pas mus.

sillwio, a sillwio, o jo pirkti būna tik užsienyje? kažin, LT rasčiau? g.gif

Globaliste, aha, junkis. aš galėjau nuskambėti nemandagiai su tuo "a kas tu tokia", bet čia buvo žaismingai rašyta, tik žaismingo tono internete nesijaučia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 03 20, 09:16)
sillwio, a sillwio, o jo pirkti būna tik užsienyje? kažin, LT rasčiau? g.gif

Manau, kad turi būt pas tuos, kas prekiauja kodako chemija.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2010 03 20, 09:24)
Manau, kad turi būt pas tuos, kas prekiauja kodako chemija.

okis, ačiū. niekada iki šiol neieškojau, bet tikriausiai teks. 4u.gif
Atsakyti
Globaliste mano kaimynka, prasom gerbti ir myleti smile.gif say, tu net su jos juosta esi fotkinus - ta Svema mirksiukas.gif

andriuska - ar yra koks nors standartinis koeficientas, is kurio reikia dauginti ryskinimo laika skiedziant stock'ini D76 tirpala santykiu 1:1? (rasau ir pati stebiuosi, ar galejau pries metus pagalvot, kad tokiais "keiksmais" issireiskinesiu biggrin.gif ) kazkur maciau, kad 1,5 ar 1,7, tiesa?
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

QUOTE(sillwio @ 2010 03 20, 09:46)
Aš du metus kalbu, kad naudojant photo flo problemos nebelieka, bet kažkodėl visiems smagiau sunkesniu keliu biggrin.gif Gal ir atrodo, kad jis kainuoja pakankamai daug (pas mus 500 ml kainuoja apie 30 Lt), bet jis skiedžiamas 1:600, tai reiškia iš pusės litro išeina 300 litrų tirpalo. Užteks visam gyvenimui.
Prietaisėliai braižo juostą. Geriau jau švariais pirštais nubraukt.
Papildyta:
Junkis drąsiau pas mus.

Pamėgink atmirkint juostą distiliuotam vandeny ir praplauti juostą kokiu nors tirpalu, mažinančiu vandens paviršiaus įtempimą. Žr. aukščiau.
Papildyta:
Gaziulka, ediper, stengiuosi smile.gif

as turiu sita,bet dabar galvoju,gal reikejo ir ta stop'a nusipirkt,bent pradziai ? g.gif

man dar klausimelis iskilo del agitavimo blush2.gif ant ryskalo raso pirma minute agituoti pastoviai,o likusias kas minute,bet tipo mazam tankui,tai kaip cia mano tas tankas yra idomu :mazas ar ne mazas? smile.gif 4u.gif pas mane multi reel 3 smile.gif

Sillwio, Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 20 kovo 2010 - 10:38
QUOTE(ediper @ 2010 03 20, 10:36)
Labas rytas  biggrin.gif
as turiu sita,bet dabar galvoju,gal reikejo ir ta stop'a nusipirkt,bent pradziai ? g.gif

man dar klausimelis iskilo del agitavimo  blush2.gif ant ryskalo raso pirma minute agituoti pastoviai,o likusias kas minute,bet tipo mazam tankui,tai kaip cia mano tas tankas yra idomu :mazas ar ne mazas? smile.gif  4u.gif pas mane multi reel 3 smile.gif

Gali nusipirkt, bet tai tikrai nėra būtina. Svarbu nedelst po ryškinimo su praplovimu ir fiksažo užpylimu.

Taip ir agituok, kaip parašyta. Klaidos nepadarysi. Agituok pastoviai, bet svelniai ir tolygiai. Intensyvi agitacija = trumpesnis ryškinimo laikas + didelis kontrastas.
Jei ryškinsi vieną, o ne 3 juostas iš karto, tai tavo tankas mažas. Jei iš karto 3 - didelis.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 03 20, 11:32)
okis, ačiū. niekada iki šiol neieškojau, bet tikriausiai teks. 4u.gif
Jei kur rastum prasau ir man pranesk smile.gif internete nelabai radau kur nusipirkti galima.
O lasu lieka ir man, reikes su feiriu meginginti. Nors mes ne feiri naudojam, kazkoki ekologiska stiprios koncentracijos tirpala kuri reikia skiesti. Gal tiktu tokio nepraskiesto lasas? ar galiu sugadinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2010 03 20, 10:16)
Globaliste mano kaimynka, prasom gerbti ir myleti smile.gif say, tu net su jos juosta esi fotkinus - ta Svema mirksiukas.gif

oooo, gerbsim ir mylėsim..biggrin.gif
gal dar tos svemos turi? biggrin.gif

QUOTE(Grethenn @ 2010 03 20, 10:54)
Jei kur rastum prasau ir man pranesk smile.gif internete nelabai radau kur nusipirkti galima.
O lasu lieka ir man, reikes su feiriu meginginti. Nors mes ne feiri naudojam, kazkoki ekologiska stiprios koncentracijos tirpala kuri reikia skiesti. Gal tiktu tokio nepraskiesto lasas? ar galiu sugadinti?  g.gif

aš tai neskiedžiu, paleidžiu vandenį į bakelį, pakišu ranką su lašu fairy ant delno, ten suputoja, palaukiu, kol putos baigsis, pavartau, pamakaluoju, kad visas muilas išeitų, tada distiliuotu vandeniu pakeičiu ir vėl privartau..
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2010 03 20, 11:46)
Gali nusipirkt, bet tai tikrai nėra būtina. Svarbu nedelst po ryškinimo su praplovimu ir fiksažo užpylimu.

Taip ir agituok, kaip parašyta. Klaidos nepadarysi. Agituok pastoviai, bet svelniai ir tolygiai. Intensyvi agitacija = trumpesnis ryškinimo laikas + didelis kontrastas.
Jei ryškinsi vieną, o ne 3 juostas iš karto, tai tavo tankas mažas. Jei iš karto 3 - didelis.

4u.gif friends.gif 4u.gif
Atsakyti
nzn. pas mane gal vanduo minkstesnis, nera like lasu pedsaku nei karto po distiliuoto vandens. nieko nepurtau, nieko nenubraukineju, jokiu fairy nelasinu g.gif
Atsakyti
Gal galit linka imesti lenteles kur surasyti laikai kiek ryskinti, temperatura ir t.t. ? aciu

radau, nebereik.. vis paskubu paklaust wink.gif sorry
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 kovo 2010 - 17:37
QUOTE(Zitlali @ 2010 03 20, 19:24)
Gal galit linka imesti lenteles kur surasyti laikai kiek ryskinti, temperatura ir t.t. ? aciu

radau, nebereik.. vis paskubu paklaust wink.gif sorry

nepamirsk, kad pas tave ryskalas yra XTOL. Jo bukle - stock.
Atsakyti