QUOTE(sayonara @ 2010 03 20, 07:57)
a kas Tu tokia?
nikas nematytas..
man irgi ilgą laiką būdavo lašų, nors ir su disliliuotu perplaudavau. dabar darau dvigubą "apsaugą" - plovimo pabaigoje pagal andriuškos receptą įlašinu lašą fairy ploviklio, kai putos išeina, pilu distiliuotą ir jame palaiką minutę juostą, gerai išvartau, pasukinėju ir tada LABAI stipriai nukratau..
kažkaip nebeliko tų lašų arba liko jų minimaliai.
būna ir skysčio, man rodos, nežinau šito, bet būna ir tokių specialių prietaisėlių, kurie nubraukia vandenį nuo išryškintos juostelės.. norėčiau tokių..
Aš du metus kalbu, kad naudojant photo flo problemos nebelieka, bet kažkodėl visiems smagiau sunkesniu keliu
Gal ir atrodo, kad jis kainuoja pakankamai daug (pas mus 500 ml kainuoja apie 30 Lt), bet jis skiedžiamas 1:600, tai reiškia iš pusės litro išeina 300 litrų tirpalo. Užteks visam gyvenimui.
Prietaisėliai braižo juostą. Geriau jau švariais pirštais nubraukt.
Papildyta:
QUOTE(Globaliste @ 2010 03 20, 04:32)
Išsiryškinau pagaliau savarankiškai pirmąsias 3 juosteles
Bet, atrodo, ir išploviau gerai juostas ir dar distiliuotu vandeniu perploviau, tačiau vistiek išdžiuvus liko kur ne kur lašų žymės. Gal yra koks skystis valyti juostas
Junkis drąsiau pas mus.
Pamėgink atmirkint juostą distiliuotam vandeny ir praplauti juostą kokiu nors tirpalu, mažinančiu vandens paviršiaus įtempimą. Žr. aukščiau.
Papildyta:
Gaziulka, ediper, stengiuosi
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso