Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

parduodu skeneri savo epson v300, jei bus idomu AZ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2010 03 17, 20:02)
parduodu skeneri savo epson v300, jei bus idomu AZ smile.gif

plačią skenuoja? kodėl parduodi? kiek?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 03 17, 21:22)
plačią skenuoja? kodėl parduodi? kiek?

ne, cia tik siaurai, todel ir parduodu
Atsakyti
Sansara, ačiū, stengiaus smile.gif Manau, su juosta būtų visai kitaip. Bent kiek aš pastebėjau, tas pats vaizdas skaitmenoje ir juostoje labai skiriasi. Nežinau dėl ko, kaip paaiškint. Tikiuos po daugiau praktikos su juosta sužinosiu wink.gif

Polaroid back'ą hasseliui turiu. Pats jis kainuoja ~200 Lt, bet va polaroid popierius... Tiksliau Fuji, nes Polaroid jau sustabdė gamybą, dabar galima gaut nebent su pasibaigusiu galiojimu kur nors ebay. 10 kadrų pakelis - ~56 Lt, tad 1 nuotrauka gaunasi gan brangi. Yra j/b iso100 ir iso3000 (!), spalvotų iso100, gliancinis arba matinis popierius. Pats popierius yra 108x86 mm, pati nuotrauka gaunas 55x55 mm ir necentruota lape. Polaroid back'ą naudodavo bandyminiams kadrams daryti.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2010 03 17, 19:04)
sian per travel televizija maciau maisto fotografe, kuri dirbo su hasseliu, bet back'a bandomiesiems kadrams polaroidini naudojo. ta prasme, is karto nuotrauka gaunasi. gal visai ir nieko budas paivairinti fotografija ir seimos naminiams snapshotams kartais ir toki buda pritaikyti. reiks kainas tokiu backu paziuret  biggrin.gif

gerai back'ai back'ais... sakyk, kas per laida buvo? ir fotografė kokia biggrin.gif
Atsakyti
Dareliz, aciu
jau ir pati suziurejau iki tavo posto kainas. kad back'as iperkamas ir nesunkiai, o popierius jau braaaaaaangus ir isimtiniams reikalams. smile.gif o kai nuotraukos dar tokios mazos... tai visai prasmes neber metyti i kaire ir i desine biggrin.gif

bitemaja biggrin.gif na tas traveling cheff ar kaip ten. paryziuje buvo, tai restorane rode, kaip fotografe japone fotografavo maista ir pasakojo, kaip pateikineja, ka masto, kodel nenaudoja papildomo apsvietimo ir panasiai smile.gif))) fotografavo su hasseliu (kas man labiausiai patiko is tos laidos lotuliukas.gif ). pavardes nepamenu. abe ar ade. kazkas tokio. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 17 kovo 2010 - 22:21
sansara, kai tu cia pardavinet ruosies viska nuolat, tai gal parduodi tuos savo metalinius klipsiukus juostoms laikyt?

siaip silwio uzjauciu... zmogus stengiasi, perka, prisiima atsakomybe uz daiktus, siuncia.. o sansarai pyst i galva zaibas ir jau parduodama, nereikia tipo lotuliukas.gif suprantu, kad su savo daiktais elgiamasi kaip norima, bet kazkaip kito darbo nuvertinamas manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 03 18, 06:56)
sansara, kai tu cia pardavinet ruosies viska nuolat, tai gal parduodi tuos savo metalinius klipsiukus juostoms laikyt?

siaip silwio uzjauciu... zmogus stengiasi, perka, prisiima atsakomybe uz daiktus, siuncia.. o sansarai pyst i galva zaibas ir jau parduodama, nereikia tipo  lotuliukas.gif  suprantu, kad su savo daiktais elgiamasi kaip norima, bet kazkaip kito darbo nuvertinamas manau smile.gif

nu nežinau, ar taip jau nuvertinamas.. žmogus nusipirko daiktą, pamatė, kad kažkas netinka ar daiktas stovi nenaudojamas, tai ką jai daryt? dantis sukandus kentėt, nes jis ne LT pirktas, o Švedijoj? nujaučiu, kad sillwio visiškai adekvačiai į situaciją reaguoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 03 18, 10:28)
nu nežinau, ar taip jau nuvertinamas.. žmogus nusipirko daiktą, pamatė, kad kažkas netinka ar daiktas stovi nenaudojamas, tai ką jai daryt? dantis sukandus kentėt, nes jis ne LT pirktas, o Švedijoj? nujaučiu, kad sillwio visiškai adekvačiai į situaciją reaguoja smile.gif

tai jis ir reaguoja adekvaciai. ne apie reakcija i dirgiklius kalba eina, o apie galima savijauta. Jaustis galima vienaip, bet pasielgti kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 03 18, 08:31)
tai jis ir reaguoja adekvaciai. ne apie reakcija i dirgiklius kalba eina, o apie galima savijauta. Jaustis galima vienaip, bet pasielgti kitaip smile.gif

o Tu gali paaiškinti, kodėl Tau parūpo būtent šis konkretus pardavimas? smile.gif
mes visi juk čia kartais parduodam, atiduodam ar pasiskundžiam, kad ką nors nusipirkom ir nenaudojam, nes netinka, nepatinka..smile.gif Tavęs juk niekas neklausė, kodėl skaitmeną pardavei, nors pvz AŠ gal galėjau jaustis blogai, nes man vasarą labai patiko su ja fotkinti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 03 18, 10:40)
o Tu gali paaiškinti, kodėl Tau parūpo būtent šis konkretus pardavimas? smile.gif
mes visi juk čia kartais parduodam, atiduodam ar pasiskundžiam, kad ką nors nusipirkom ir nenaudojam, nes netinka, nepatinka..smile.gif Tavęs juk niekas neklausė, kodėl skaitmeną pardavei, nors pvz AŠ gal galėjau jaustis blogai, nes man vasarą labai patiko su ja fotkinti biggrin.gif biggrin.gif

aneee? smile.gif
o aplinkybiu neskiri? biggrin.gif Jei tu butum man pirkus ta skaitmena, organizavus siuntima, o as jos nevertinciau ir parduociau, gal ir jaustumeis kitaip. Nemanau, kad cia kiekvienas kitam padeda del saves. Manau, kad kitam butu geriau. Tiesiog tokiais neverbaliniais zenklais isreiskiamas poziuris. Nezinau, kaip tau paaiskint.. nz grubus pvz., kad negalima koja spirti kepures. Tai negerbimo zenklas. Aisku, gali kalbeti, kad "mano kepure, man px, kodel turiu kenten dantis sukandus, jei man jos nereik" biggrin.gif

Kodel parupo sitas "sandoris"? o todel, kad vienam is sio sandoriu subjektu elementarios morales normos ne visada rupi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 18 kovo 2010 - 09:01
QUOTE(_ms_ @ 2010 03 18, 08:58)
aneee? smile.gif
o aplinkybiu neskiri? biggrin.gif Jei tu butum man pirkus ta skaitmena, organizavus siuntima, o as jos nevertinciau ir parduociau, gal ir jaustumeis kitaip. Nemanau, kad cia kiekvienas kitam padeda del saves. Manau, kad kitam butu geriau. Tiesiog tokiais neverbaliniais zenklais isreiskiamas poziuris. Nezinau, kaip tau paaiskint.. nz grubus pvz., kad negalima koja spirti kepures. Tai negerbimo zenklas. Aisku, gali kalbeti, kad "mano kepure, man px, kodel turiu kenten dantis sukandus, jei man jos nereik" biggrin.gif

skiriu skiriu smile.gif
aš žiūriu taip: daiktus žmogus perka internetu, jis jų neišbando, neapžiūri, niekad tokių nėra turėjęs, nežino, tiks-netiks.. nu ir ką jam daryt, jei suvokia, kad tas bakelis nu ne-tin-ka jai... laikyt jį pagarbiai garaže, vieno todėl, kad kitas geras žmogus jam padėjo juos parsigabenti iš kitos šalies?..smile.gif beje, o iš ko nusprendei, kad jinai to bakelio NEVERTINA? aš pvz kitokią informaciją išskaičiau - netinka. per didelis. ilgai laukti, kol juostų prisikaups. daug chemijos reikia. ir jokio nevertinimo neišskaičiau iš pasisakymo.
Atsakyti